2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
selam canım,iyi olmana sevindim uzun zaman girmeyince merak etmiştik seni,kızın da hayırlı olsun canım...

Ben hamileliğin başından beri deliksiz uykuyu unuttum ilk zamanlar rüyalardan uyuyamadım şimdide gece sürekli uyanıyorum istemsiz bu seferde migrenim tetikleniyor sabahları ağrıyla uyanıyorum

ahh evet uyudgum zaman da rüyalardan kurtulamıyorum ve o migren meredi bende de var
Allah heipimizin yardımcısı olsun

Bende 3. Aya kadar perişan oldum sürekli bulantı kusma progesteron kullanımı da tetikliyor bulantiyi,bu ay bitti şükür birazcok sıkıntılıysan doktoruna soyle bulantı için ilaçlar veriyorlar

doktorum zaten sonlarına geldin biraz daha sabret geçicek dedi oyüzden ilaç almak istemedim geçer diye ama hla aynı durumdayım çalıştığım içinn biraz beni yoruyo bu durum siz şimdi iyisiniz yani öylemi?

Benim biraz azaldı ama zaten çok az yiyorum bugünlerde canim pek bi şey istemiyo... ama süt yumurta bunlari düşünün ce bile acayip kötü oluyorum...

hele ben hiç bişey yiyemiyorum bebek küçücük olcak korkuyorum rabbim korusun:) bende bazı şeyler aklıma gelince öğürüyorum etrafımdaki herkezin erken bitmiş bizim bünye çökmüş artık:)

Sizce de oğlan mi. Kordon olabilir. Mi dedim. Yok dedi. Net oğlan ama Allah daha iyi bilir dedi. Beşer şaşar dedi

Aaa doğrudur canm hiç fikrim yok benimki barliydi. İhtiyaç olmadigindna bakmıyorum hiç onların fiyatlarına. Allah herkesin yardımcısı olsun insallah

Oglansa teorileri biz boşa cikardik. Ama ruyalarim çıktı.benim kendine yaptığım ilk tahminde doğru çıkmış oldu

doktorum zaten sonlarına geldin biraz daha sabret geçicek dedi oyüzden ilaç almak istemedim geçer diye ama hla aynı durumdayım çalıştığım içinn biraz beni yoruyo bu durum siz şimdi iyisiniz yani öylemi?
Benimki tüp bebek olduğu için ben 3. Aya kadar progestan ve cyno-prognova diye başka bi hormon ilacı kullandım 4. Haftaya kadar hicbirseyim yoktu 4.haftadan bu zamana kadar bütün kokulardan tiksindim bulantı kusma sürekli vardı hatta 8 kilo verdim bu hafta sadece bı kere kustum ama hala yumurta süt yiyemiyorum hala yiyorum oda yavaş yavaş geçer diye düşünüyorum. Yemeklerini 5-6 öğüne böl yemekten sonra 30 saat dik otur hemende su içme bunlar etkili yöntemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…