Selaaaaamm
Uzuuunca bir süre giremedim yoğun bir dönem oldu benim için
Herkes nasıllar iyiler mi acebaaaa???
Biz cinsiyetimizi öğrendiiiik
Başından beri erkek belirtileri, etrafın 'erkek bu bebe' yönlendirmeleri ve sanırım çevremde hep erkek bebeklerin oluşu beni hep 'erkek hissediyorum ben ya, hem hep tatlı yiyorum' Fikirlerine sokuyordu. Ayrıca yavru kuşumu hep hissettim ben. Diyorlardı ki erkek bebek erken hareket eder. Ama sonuç ne oldu dersiniz? Evet bildiniz, benim minik kuşum KIZ
Ve tüm sülalede bir bayram havası
Te Allaam yaa erkek olsa sevinmeyeceklermiş resmen bu ne kız tutkusuymuş
Dedeler zaten hep kız dediler, eşim 'kızım olacak' dedi ilk günden beri, bense 'Anayım ben ana, hissediyorum oğlan bu bebe' dedim Ama evlat işte, istemek diye bişey olmuyormuş, kız erkek fark etmiyormuş, tek duam sağlıklı olsun minik kelebeğim
Bu süreçte doktorumu değiştirdim. Yeni doktoruma tam anlamıyla bayıldım. Bir doktor bu kadar ilgili, bu kadar rahatlatıcı ve iletişimi güçlü olabilir ancak. Dedim. Dedim de ne oldu? Doktor hastaneden ayrıldı Ben şok tabi Hayal kırıklığı da cabası, olmuşum neredeyse 5 aylık yeni doktor yeni hastane arayışlar vs beni korkutuyordu ki sanırım doktorun izini buldum. Henüz net değil ama gitmeyi düşündüğüm hastaneyle anlaşmış diye duyduk...
Başka başkaa, hala minicik göbeğim var, karnımı şişirerek geziyorum
Tansiyonum düşük, nabzım yüksek, kramplarım oluyor, sağlık ocağındaki ebem çok ilgili sağolsun. Çatlamaya çok müsaitsin nemlendir karnını dedi, hindistan cevizi yağı önerdi, kullanan varsa tavsiye eder mi?
Bende haberler böyle kızlar sizler nasılsınız? 200 küsür sayfa olmuş haliyle okuyamadım
Öperim
Ben hamileliğin başından beri deliksiz uykuyu unuttum ilk zamanlar rüyalardan uyuyamadım şimdide gece sürekli uyanıyorum istemsiz bu seferde migrenim tetikleniyor sabahları ağrıyla uyanıyorum
Geçmiş olsun ayaklarını yukarı dik uzan ,tuzlu ayran iç ve suyunu hiç ihmal etme kusmam varsa sıvı kaybından dolayı da düşer bunlara rağmen yukselmezse doktoruna Danış
Bende 3. Aya kadar perişan oldum sürekli bulantı kusma progesteron kullanımı da tetikliyor bulantiyi,bu ay bitti şükür birazcok sıkıntılıysan doktoruna soyle bulantı için ilaçlar veriyorlar
doktorum zaten sonlarına geldin biraz daha sabret geçicek dedi oyüzden ilaç almak istemedim geçer diye ama hla aynı durumdayım çalıştığım içinn biraz beni yoruyo bu durum siz şimdi iyisiniz yani öylemi?
hele ben hiç bişey yiyemiyorum bebek küçücük olcak korkuyorum rabbim korusun:) bende bazı şeyler aklıma gelince öğürüyorum etrafımdaki herkezin erken bitmiş bizim bünye çökmüş artık:)
Evet maalesef bazi modeller aşırı pahalli oluyor. Bir dugun sektörü iki bebek sektörü öpmeden bırakmıyor adamı... chicco light waylere baktim dun baston olarak onlarin fiyatlari da 550 800 arasi olmuş... ön barli ise ayri fiyat ön barsiz ise ayri fiyat... bir bucuk sene evvel bebek esyalarinda vergiyi yuzde bilmem kaç arttirmislardi bu sebeple hersey katkanmisti zaten son 6 aydir da şu doviz kuru yuzunden hersey pahallandi. Dun pazara ciktim gecen hafta 14 tl olan zeytin 20 tl ye cikmis... nerden baksan neredeyse yuzde 50 zam
doktorum zaten sonlarına geldin biraz daha sabret geçicek dedi oyüzden ilaç almak istemedim geçer diye ama hla aynı durumdayım çalıştığım içinn biraz beni yoruyo bu durum siz şimdi iyisiniz yani öylemi?
Benimki tüp bebek olduğu için ben 3. Aya kadar progestan ve cyno-prognova diye başka bi hormon ilacı kullandım 4. Haftaya kadar hicbirseyim yoktu 4.haftadan bu zamana kadar bütün kokulardan tiksindim bulantı kusma sürekli vardı hatta 8 kilo verdim bu hafta sadece bı kere kustum ama hala yumurta süt yiyemiyorum hala yiyorum oda yavaş yavaş geçer diye düşünüyorum. Yemeklerini 5-6 öğüne böl yemekten sonra 30 saat dik otur hemende su içme bunlar etkili yöntemler