2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ahh evet uyudgum zaman da rüyalardan kurtulamıyorum ve o migren meredi bende de var
Allah heipimizin yardımcısı olsun
Tek ben miyim bu uyuyakalan diye düşünüyordum yanlız değilmişim aynı şekilde önce sürekli rüyalar şimdide her dönüşümde uyanıyorum grip gibiyim burnum tıkalı ama bu ay hamileler alerjik rinit olabiliyormus tam ağaçlar yesillenmeye başlayınca sinüzit ve migren hastası olanlar dikkat edin hepimize geçmiş olsun deliksiz uykuyu özledim şimdiden

kızlar oğlum sabah ateşlenmişti, kv doktora götürdü, dolven ve peditus vermiş soğuk algınlığı var demiş, daha önce kullanmamıştık bu ilaçları, kullanan var mı acaba aranızda?

aradım şimdi, bir ki mağazada görünüyo,, mağazaları da aradım depoyu kontrol edip dönelim dediler :) yalnız oto koltuğu yok bu modelin, ama doğumdan itibaren kullanılabilmesi avantaj. oto koltuğu da başka uygun markanınkini alabilirim ilk altı ay için. sonra zaten concord var bizde hazırda. 4moms için de fonu başlatıyorum bugün, anca :)))))))

kızlar oğlum sabah ateşlenmişti, kv doktora götürdü, dolven ve peditus vermiş soğuk algınlığı var demiş, daha önce kullanmamıştık bu ilaçları, kullanan var mı acaba aranızda?
Hastaliggi cok ilerlememis demekki oglun kac yasinda bilmiyorum ama ucbucuk yasinda bi oglum var eger antibiyotiklik dereceye gelmediyse ilk once dogal yollari deniyorum bal limon zencefil ihlamur gibi dolven agri kesici ates dusurucu peditus ise soguk alginligi ilaci die hatirliyorum pek kullanmadik biz onu

Canım ikisinin de ateş düşürücü özelliği var aynı anda verme ağır gelebilir. Geçmiş olsun çok kullandık zamanında. Şimdi hasta olduğunda hemen götürmüyoruz doktora ilacı versen de vermesen de belli bir süre geçmeden düzelmiyorlar

Ya birşey söylicem göbeğiniz çıktı mı bende hiçbir şey yok dışardan özellikle sabahları dümdüz ne zaman çıkacak bu göbüş. Hamile olduğumu hissetmiyorum o zaman.

Hayırlı olsun canım oğluşun. Sağlıkla geldiğini de göstersin Rabbim.
Çok teşekkür ederim. Hepimizin ki insallah. İlk hamilelikse gobegin çıkması 20. Haftaları bulabiliyor. Ne olsa ilerde cook çıkacak o yüzden çok tasalanmayin insallah

Canm geçmiş olsun. Ben ikisini de kullandım. Ağır ilaçlar değil. Bazen dolven yerine calpol vermek daha etkili oluyormuş. Yani bir dolven bir calpol. İkiside ateş düşürücü canm. Ama takip edin 3 güne gecmezse dr a götürn. Kızımın kulak iltihabida aynı şekilde başladı

anne yanı beşik arayan arkadaşlar vardı. chicco'ya alternatif, fiyatı da diğeriyle kıyaslayınca uygun.

Eklentiler

• prego lotus.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Aynen canım. Sonra bende de bütün gün uyku hali oluyor. Bu arada ben eşimden şifayı kaptım, hastalık başlangıcındayım şuan. Senin eşin de hastaydı inşallah sen bari hasta olmazsın. :)
Yok cok sukur...ama benim dr 5. Haftada bana grip asisi yapti sanirim ondan korumadayim ama tabi bu asilarin icinde her virus yok. Bir de cok sukur benimki atlatti oyle 2 gun ihliyor 3. Gun ayaga kalkiyor bi de ben asiri vitamin yuklemesi yapiyorum ona. Cok gecmis olsun acil sifalar.

hele ben hiç bişey yiyemiyorum bebek küçücük olcak korkuyorum rabbim korusun:) bende bazı şeyler aklıma gelince öğürüyorum etrafımdaki herkezin erken bitmiş bizim bünye çökmüş artık:)
Bende çok korkuyorum küçük olacak zayıf olacak diye.. sütü de etkilemez mi bu iştahsızlık halimiz inşallah etkilemez de bari sütümuz yarar...ya 9 ay boyunca çekenler varmış inşallah bizimde o kadar sürmez dua edelim..

hele ben hiç bişey yiyemiyorum bebek küçücük olcak korkuyorum rabbim korusun:) bende bazı şeyler aklıma gelince öğürüyorum etrafımdaki herkezin erken bitmiş bizim bünye çökmüş artık:)
Cnm vitamin takviyesi aliyor musun? Red krill oil vb...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…