Aynen maşallah ben çok özeniyorum zayiflara... inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsun da birazda tombiş olsunlar... bende enfeksiyon vardi antibiyotik fitil kullandım 3 lük.. d vitamini eksikliği vardı onun için calcımak d3 verdi bununda reçetesinde zeka geriliği falan yazıyor ama o aşırı yükleme olduğu zaman sanırım benim çok düşük tu o yüzden kullanıyorum.. kan ilacı verdi. Bide magnezyum verdi ama onu kramplar tekrarlarsa icicem...Maasallah zayiflik konusundaana insallah bundan sonra 60 ile fln hamileligini tamamlasin arkadasimiz. Sen de asmi cnm dr ne diyor vitamin vb verdi mu?
Ben yaptırmayı düşünüyorum.. yani doğum esnasında Paslı bir şey olur sa diye tedbir amaçlı sanırım..Kızlar tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yapılmalı mı acaba
oğlum 22 aylık, bende ilaç verme taraftarı değilim en son çare olarak görüyorum,yeni başladı hastalığı ama dolu dolu öksürüyor balgamlı gibi, sabaha kadar inledi uykusunda,sabahta 5:20 de kalktı ateşi de çıkınca ilerlemeden broşlara, peditusu veriyim diye düşünmüştüm çünkü dişte çıkartıyor zorlamasın diye ikisi birden,ıhlamuru hergün içer kahvaltıda kefir de yiyor hergün bal ve zencefili sewmiyor bakalım ateşi düşmezse akşam yatmadan önce veririmHastaliggi cok ilerlememis demekki oglun kac yasinda bilmiyorum ama ucbucuk yasinda bi oglum var eger antibiyotiklik dereceye gelmediyse ilk once dogal yollari deniyorum bal limon zencefil ihlamur gibi dolven agri kesici ates dusurucu peditus ise soguk alginligi ilaci die hatirliyorum pek kullanmadik biz onu
Hayrli olsn cnm saglikli sihhatli kucagina alirsin ins oglusunuKızlar dr dan geliyorum oglus geliyor dedi dr.
Saol cnm bnde iyiyim mide bulantilarm yok denecek kadar azaldi cok sukuriyiyiz sen nasılsın
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Maşallah hoşgelsin sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah.. bende çok hissetmiştim doktor söyleyince hiç sasirmamiştim..Kızlar dr dan geliyorum oglus geliyor dedi dr.
oğlum 22 aylık, bende ilaç verme taraftarı değilim en son çare olarak görüyorum,yeni başladı hastalığı ama dolu dolu öksürüyor balgamlı gibi, sabaha kadar inledi uykusunda,sabahta 5:20 de kalktı ateşi de çıkınca ilerlemeden broşlara, peditusu veriyim diye düşünmüştüm çünkü dişte çıkartıyor zorlamasın diye ikisi birden,ıhlamuru hergün içer kahvaltıda kefir de yiyor hergün bal ve zencefili sewmiyor bakalım ateşi düşmezse akşam yatmadan önce veririmHastaliggi cok ilerlememis demekki oglun kac yasinda bilmiyorum ama ucbucuk yasinda bi oglum var eger antibiyotiklik dereceye gelmediyse ilk once dogal yollari deniyorum bal limon zencefil ihlamur gibi dolven agri kesici ates dusurucu peditus ise soguk alginligi ilaci die hatirliyorum pek kullanmadik biz onu
Gecmis olsoğlum 22 aylık, bende ilaç verme taraftarı değilim en son çare olarak görüyorum,yeni başladı hastalığı ama dolu dolu öksürüyor balgamlı gibi, sabaha kadar inledi uykusunda,sabahta 5:20 de kalktı ateşi de çıkınca ilerlemeden broşlara, peditusu veriyim diye düşünmüştüm çünkü dişte çıkartıyor zorlamasın diye ikisi birden,ıhlamuru hergün içer kahvaltıda kefir de yiyor hergün bal ve zencefili sewmiyor bakalım ateşi düşmezse akşam yatmadan önce veririm
Yani vitamin takviyesi almiyorum.. biraz daha bekliycem azaliyo gibi olmazsa kullanirim.. Aslinda ben imom kullanmak istiyorum ya bilgin var nasıl sence..Maasallah zayiflik konusundaana insallah bundan sonra 60 ile fln hamileligini tamamlasin arkadasimiz. Sen de asmi cnm dr ne diyor vitamin vb verdi mu?
Cnm d vitamini olarak solgar tavsiye ederim. Bir de red krill oil veya krilom kullan bunlar balik yagi ama bildigimiz balik yagindan farkli. D olarak solgar dememin sebebi devit 3 de bha diye bir madde var kanserojenmis . Dr um dedi ki ampul olarak mecbur devit 3 veriyoruz asiri dusuk cikinca ama mesela diyelim 3 tane ampul verdi sonrasina hap ile devam ediyoruz veya damla ben de dedim ki devit 3 damla istemiyorum boyle boyleymis sonra dr um arastirdi ve dediki hakikaten boyle ben artik hastalarima devit 3 yazmayacagim sadece ilk ampulu mecbur yazacagim ama sonrasinda solgar yazarim.Aynen maşallah ben çok özeniyorum zayiflara... inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsun da birazda tombiş olsunlar... bende enfeksiyon vardi antibiyotik fitil kullandım 3 lük.. d vitamini eksikliği vardı onun için calcımak d3 verdi bununda reçetesinde zeka geriliği falan yazıyor ama o aşırı yükleme olduğu zaman sanırım benim çok düşük tu o yüzden kullanıyorum.. kan ilacı verdi. Bide magnezyum verdi ama onu kramplar tekrarlarsa icicem...
çok sagol canım, ewet bende hemen ilaç verme taraftarı değilim ama iştahsızdı zaten dişlerden dolayı bir süredir şimdide sabah ateş ve öksürük başlayınca iyice bünyesi zayıflamasın toparlasın diye peditusu vermeyi düşünüyorum, dişlerde çok kötü etkiledi çünkü azılar çıkıyor, ağrısı var ikisine birden iyi gelir diye düşündümCanım ikisinin de ateş düşürücü özelliği var aynı anda verme ağır gelebilir. Geçmiş olsun çok kullandık zamanında. Şimdi hasta olduğunda hemen götürmüyoruz doktora ilacı versen de vermesen de belli bir süre geçmeden düzelmiyorlar
Bana ampul vermedi suda eriyenlerden bu hem kalsiyum hem d vitamini.. 30 tane hepsini içmek istemiyorum zaten 15 tane içip birakicam..Cnm d vitamini olarak solgar tavsiye ederim. Bir de red krill oil veya krilom kullan bunlar balik yagi ama bildigimiz balik yagindan farkli. D olarak solgar dememin sebebi devit 3 de bha diye bir madde var kanserojenmis . Dr um dedi ki ampul olarak mecbur devit 3 veriyoruz asiri dusuk cikinca ama mesela diyelim 3 tane ampul verdi sonrasina hap ile devam ediyoruz veya damla ben de dedim ki devit 3 damla istemiyorum boyle boyleymis sonra dr um arastirdi ve dediki hakikaten boyle ben artik hastalarima devit 3 yazmayacagim sadece ilk ampulu mecbur yazacagim ama sonrasinda solgar yazarim.
Dr umun bana verdikleri cnm sirasiyla gynoferro sanol bu demir folik ve b12 3 u bir arada- sonra red krill oil bu da deniz kabuklusu yagi -solgar d vitamini bu 1000 olandan- progestan zaten bir klasik- zinco C bunu yalnizca 1 sise kullanmam yeterliymis bir de enfeksiyon olmasin diye ayda 7 gun vagi flora diye bir ilaç...Yani vitamin takviyesi almiyorum.. biraz daha bekliycem azaliyo gibi olmazsa kullanirim.. Aslinda ben imom kullanmak istiyorum ya bilgin var nasıl sence..
kızlar oğlum sabah ateşlenmişti, kv doktora götürdü, dolven ve peditus vermiş soğuk algınlığı var demiş, daha önce kullanmamıştık bu ilaçları, kullanan var mı acaba aranızda?
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğlun benimde bir oğlum var banada doktor %90 erkek dedi ikinci oğlan yoldaKızlar dr dan geliyorum oglus geliyor dedi dr.
Aynen cnm banada oyle dedi ikinci oglan yolda gozukyr bnmde bu kntrlmde net belli olr onu bekliyrm aslnda kz istydm bicir bicir oluyr cok tatlilarHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğlun benimde bir oğlum var banada doktor %90 erkek dedi ikinci oğlan yolda
sağol canım benim, doktora götürdük soğuk algınlığı dedi, calpol vardı evde bulunduruyorum hep, birde fitil vermişlerdi sadece birkere kullanmak zorunda kalmıştık, ateşi calpol ile düşüremeyince, ama fitilin özellikle erkek bebekler için iyi olmadığını söylüyorlar nedenini araştırmamıştım, ilerlemesin hastalığı diye vermeyi düşünüyorum peditusu diş ağrısı da var çünkü yoksa sadece diş için ağrı kesici vermem normalde ama ikisi üst üste gelince zorluyor yawruyuCanm geçmiş olsun. Ben ikisini de kullandım. Ağır ilaçlar değil. Bazen dolven yerine calpol vermek daha etkili oluyormuş. Yani bir dolven bir calpol. İkiside ateş düşürücü canm. Ama takip edin 3 güne gecmezse dr a götürn. Kızımın kulak iltihabida aynı şekilde başladı
Evt insan farklisini tatmak ister ama hayirlisi ne ise hep o olsun. Sizin de kızınız gibi sevdiginiz gelinleriniz olsun.Aynen cnm banada oyle dedi ikinci oglan yolda gozukyr bnmde bu kntrlmde net belli olr onu bekliyrm aslnda kz istydm bicir bicir oluyr cok tatlilar
çok teşekkür ederim sağolun :)evet ikisini de kullandık biz. peditus zaten birkaç kez kullandık hatta. içiniz rahat etsin, geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?