2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ah cnm bu dr mevzusu cok zor. Aslinda bu dr benim kayinvalidemin dr u ben basindan beri buna gitmek istiyordum. Ama sgk anlasmasi yok drun... ilk hamileligimde sgk anlasmali bir dr a gittim iki kere dr degistirdim ama husran ikinci de saglik sigortasi yaptirdim dedim ben riskli gebeyim bu sefer de perinatolog perinatolog gezdim bu dr a gitmek yerine sonu gene husran ilk bildigimi okusaydim keske zaten bana teshisi de bu dr koydu perinatologlar koyamadi... iyidir Allah uzun omurler versin imom u hic bilmiyorum bu arada

öksürük için bitkisel olduğundan prospan veriyoruz biz. yani akıntı hapşuruk vs yoksa peditus öksürüğü daha çok arttırır diye vermiyor doktor. prospan tamamen bitksel, aklınızda olsun.

Bende başından beri 3 doktor değiştirdim bu 4. Doktorum iyi gibi uzak biraz ama degiştirmiycem artık kısmet olursa dogumuda bunda yapicam.. artık düzenli takip istiyorum çünkü.. Allah im hepimizin yardimcisi olsun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn inşallah...

Kızlar tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yapılmalı mı acaba

ben yaptırmadım ilkinde, doktor da istemedi zaten. bunda da hiç bahsetmedi, yaptırmayacağım o yüzden. zaten bebeği yenidoğan tetanozundan korumak için yapılan bir aşı. Bebeğin doğum sırasında kordonunun (özellikle evde doğumlarda) steril olmayan bir aletle kesilmesi sonucu bebekte tetanoz gelişebiliyormuş. ben zaten özelde doğum yapacağım ama devlette de böyle birşeyin olabileceğine ihtimal vermiyorum bu devirde. bir de doğumdan hemen sonra DTB aşısı yapılıyor zaten bebeğe. o şekilde tetanoza bağışıklık kazanıyor.

Doktorlardan biride imom için terslemisti o yüzden bu doktorada sormaya korkar oldum bundan da sogumak istemiyorum :)

arch2401 mima xari baktım şimdi. siz bakmış mıydınız hiç kanlı canlı,,, videolarındaki kadar kullanışlı mı acaba gerçekten?

arch2401 mima xari baktım şimdi. siz bakmış mıydınız hiç kanlı canlı,,, videolarındaki kadar kullanışlı mı acaba gerçekten?
Bakmistik cnm kumas setleri cok kaliteli ama onun disinda bugaboo stokke corcord dan pek farki yok bide bu grupta en hafifi bugaboo chameleon bence mima emsallerini de fiyat konusunda solluyor. Ama pratik yasamda kullanmadigim icin bir sey diyemiyorum

öksürük için bitkisel olduğundan prospan veriyoruz biz. yani akıntı hapşuruk vs yoksa peditus öksürüğü daha çok arttırır diye vermiyor doktor. prospan tamamen bitksel, aklınızda olsun.
dün akşam iki üç kez hapşurmuştu takip ediyim o zaman, bu şurubu da not alayım ona göre veririm çok teşekkürler

Ben devit3 kullanıyorum hatta bitti doktorum ben daha demeden devit3 aslında bi zararı yok tamamen karalama kampanyası için rahat olsun demişti

Kızlar Avrasya hospital dan ayrıntılı ultrason için fiyat aldım 240 tl, cd istersek + 35 tl ödüyormuşuz. Salı ve Cumartesi günleri yapılmıyormuş onun dışındaki herhangi bir günde yaptırabilirmişiz. 18-24 haftalar arası dediler aklınızda bulunsun.

hoşgeldin canım tekrardan :) tebrikler kızçe bebeğini. ben de hindistancevizi yağı kullanıyorum, iyi gibi geliyor şuan, tam net birşey söyleyemeyeceğim henüz ama güzel emiliyor, yağlı hissi de kalmıyor.
şanslı annelerdensin ben 4 kilo aldım resmen fena halde iştahım açık, ne görsem ne duysam yiyesim geliyor. ama artık dikkat etmeye başladım, yoksa kendimi çok kötü hissediyorum.
hala iş yerindeki yakın birkaç arkadaş dışında iş yerinde kimseye söylemedim ve o kadar karnım çıkmadığı için farketmediler.
ama son 1 haftadır sanki karnım çıkmaya başladı, sıkı birşeyler giysem belli olur artık.

anladım, hakikaten fena solluyor,,, teşekkürler :) sanırım stokke alıcam ben,,, almanyada çalışan bir arkadaşımız var, iki haftada bir geliyor, rica ettim alır getiririm dedi. baktım almanya fiyatına da 629 euro. epey ciddi fark var burayla.

istnbuldaysanız benim doktorumu bir arayın isterseniz. çok daha uygun çünkü. cd de her muayenede veriyor zaten, onun için para istemek garip olmuş. bu arada zeytinburnu avrasya'dan bahsediyorsanız eşim ameliyat oldu orada geçen ay, doktor tanıdık ve iyi bir doktor olduğu için tercih ettik ama ben hastaneyi pek beğenmedim genel olarak. özellikle de hijyen konusunda

Ben devit3 kullanıyorum hatta bitti doktorum ben daha demeden devit3 aslında bi zararı yok tamamen karalama kampanyası için rahat olsun demişti
Japonya da yasaklanmis bir de amerikada ilaç sirketleri baski yapip durdurmuslar karari prospektusunde bha maddesi icerdigi yaziyor bha maddesi ile ilgili ulastigim bilgiler hic ic acici degil ben acikcasi riske atmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…