2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
sağol canım
doktorunuzun bilgilerini verirseniz sevinirim ararım tabi,özellikle cumartesileri yapıyorsa benm için daha da uygun olur çalıştığım için, ewet zeytinburnu'ndaki hastaneden bahsediyorum, haklısınzı aman aman bir hastane değil farkındayım ama özellikle dr için gidiyorum ilk doğumumu da aynı dr ve hastanede yapmıştım ve bir sıkıntı yaşamadım çok şükür hijyen konusunda da katılıyorum ama kolay kolay da dr değiştiremiyorum kendisine güvendiğim için mecburen gidiyorm.

Ya birşey söylicem göbeğiniz çıktı mı bende hiçbir şey yok dışardan özellikle sabahları dümdüz ne zaman çıkacak bu göbüş. Hamile olduğumu hissetmiyorum o zaman.
Benimkide bir. Çıktı pir çıktı işin tuhafi miydede çıktı benim banada erken gibi geliyor daha 14 haftaligiz ama bugün biri daha küçük galiba belli olmuyor dedi nasıl mutlu oldum bana göre baya siskoyum :)))

Doktorlardan biride imom için terslemisti o yüzden bu doktorada sormaya korkar oldum bundan da sogumak istemiyorum :)
Ben kullanıyorum i Mom bir sıkıntım yok içeriği güzel bir doktora i Mom ve decavit var hangisini kullanayim dedim i Mom dedi bende öyle devam ediyorum devlet karşılamıyor ve bitkisel içerikli diye biliyorum

Ben kullanıyorum i Mom bir sıkıntım yok içeriği güzel bir doktora i Mom ve decavit var hangisini kullanayim dedim i Mom dedi bende öyle devam ediyorum devlet karşılamıyor ve bitkisel içerikli diye biliyorum
Evet karşılamıyor da fiyati çok alinmiycak gibi değil ben onu ayrı ayrı arkadaşlardan duymustum ve onların doktorları da baya iyiymiş bakalim arch arkadaşimiz soracak ona göre bi karar vericem..

arch2401 mima xari baktım şimdi. siz bakmış mıydınız hiç kanlı canlı,,, videolarındaki kadar kullanışlı mı acaba gerçekten?
arch2401 mima xari baktım şimdi. siz bakmış mıydınız hiç kanlı canlı,,, videolarındaki kadar kullanışlı mı acaba gerçekten?
bir arkadaş kullanıyordu bebeği yaşına girmeden stokke aldı oda mima bin iç kısmı stokke ye nazaran daha küçük oyuzden bencede stokke

Kızlar ben özel kliniğe gidiyorum ama herhangi bir kan testi vs yapmadı 2 li testten de bahsetmedi. Ense ve burun ölçtü ve foliği bıraktırıp demir hapı verdi. Benden öndesiniz genelde normal mi bu? Gerek yok dedi kan için. 20 gün snra gidicem tekrar

kan değerlerine bakılması gerekir canım önemli bir konu bu,yaptırmaması çok enteresan ilk istenenler kan ve idrar testidir. ikili test için de sana sorması lazım yaptırıp yaptırmaman için,başka bir dr a git istersen

Japonya da yasaklanmis bir de amerikada ilaç sirketleri baski yapip durdurmuslar karari prospektusunde bha maddesi icerdigi yaziyor bha maddesi ile ilgili ulastigim bilgiler hic ic acici degil ben acikcasi riske atmak istemiyorum.
Ayy içim ürperdi haftaya gidicem söylediklerini dile getircem teşekkür ederim canım

Hamileliğn ilk haftalarda yapıldı detaylı kan sadece

Bana da gyno ferro sanol ve red krill verdi. Bişey sormak istiyorum D vitamini ölçerek sonuca göre mi verdi. Kaç çıkmıştı senin? Bir de solgar d vitamini hergün mü içiyorsun? Ne zamana kadar içeceksin bir bilgin var mı?

Aynen cnm banada oyle dedi ikinci oglan yolda gozukyr bnmde bu kntrlmde net belli olr onu bekliyrm aslnda kz istydm bicir bicir oluyr cok tatlilar
Bende kız istiyordum gönlümdeki oydu canım allah sağlıklı hayırlı evlat versin razıyız benimde pazartesi kontrolüm var cinsiyet netleşecek ama değişexeğinidw zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…