2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm çok zordur eminim. Allah yardimcin olsun. Zaten dış çıkarma dönemi hasta olmaları o kadar normal ki. Birşey yemiyorlar. Vücut direncisiz kalıyor. Allahım sifa versin. İnsallah ilerlemeden geçer gider hastalığı ve kolayca dişini çıkarsın insallah

Bakırköy'de Ferhat Uysal. Bizim herşeyimizi o yaptı çünkü, herzaman da normal muayene ücreti ödedik sadece. Doktor mevzu önemli tabi, kesinlikle güvendiğiniz doktora gitmeniz en güzeli; dediğiniz gibi aman aman değil ama hastane de öyle çok çok önemli değil zaten. Kuş kondurmuyolar neticede :) doktor iyi olsun da gerisi sağlıklı hamilelikte çok büyük önem teşkil etmiyor.

İyi akşamlar kızlar nasılsıniz ne olacak benim bu halim ya bugün gelenden gidenden yemek yapmaya vakit bulamadım aksamada misafir vardı acele tavuk salata ve makarna yaptım bende yedim ama makarna yasak sebze yemeğinde yapamadım aslında kesin bişey yk şeker ile ilgili ama bu kadar sıkı diyete tutuldum ve korkuyorum bişey yemeye bugün akşamda yemiş oldum makarnayı yasak olmasına rağmen napicam ben ya ((

Evet olcum yapildi ona gore verildi 27 cıkmisti alt sinir 30... hamilelik bitene kadar 1 er kapsul gunde...

Bence ogunde yediklerinden cok acaba atistirma yapiyor musun ? Bunu bir test et ole 1 tabak makarnadan bisey olmaz ama 20 gunde 1 yersen

Ayy içim ürperdi haftaya gidicem söylediklerini dile getircem teşekkür ederim canım
Ne demek bilgileri paylasacagiz. Zaten beni de buradan bir arkadasimiz uyandirdi mevzuya. Zibilyon cesit ilac var dr larin hepsinin icerigini bilmesi güç bir de saglik bakanligi saglik ocaklarinda bedava bile dagitiyor.... kucucuk bebeklere daha dogar dogmaz recete ediyorlar bu ilaci... Sonra da sigara öldurur diye kamu spotu yapiyorlar. Bence bu ulkede yasamak öldürüyor insanlari... ne yedigimize denetim var ne baska biseye...

Bence ogunde yediklerinden cok acaba atistirma yapiyor musun ? Bunu bir test et ole 1 tabak makarnadan bisey olmaz ama 20 gunde 1 yersen
Atıştırma derken ? Ara öğün var zaten listede armut mandalina kivi yoğurt gibi onun dışında başka Atıştırma yapmam mümkün deil zaten diyete başlayalı 5 gün oldu onun için yazmıştım

Atıştırma derken ? Ara öğün var zaten listede armut mandalina kivi yoğurt gibi onun dışında başka Atıştırma yapmam mümkün deil zaten diyete başlayalı 5 gün oldu onun için yazmıştım
Yok cnm biliyorum burada konusmustuk ya... yani hani insan bir parca peynir atar agzina fln buzdolabina ziyaretler vb... ben de o var da ondan sordum

Yok cnm biliyorum burada konusmustuk ya... yani hani insan bir parca peynir atar agzina fln buzdolabina ziyaretler vb... ben de o var da ondan sordum
Yok sadık kalıyorum listeye ama bu belirsizlikler nereye kadar bilemem cnm.canım inanılmaz tatlı çekiyor börek çekiyor ve ben sadece tahmin veya ihtimal üzerine bu kadar sıkı bir diyete tabi tutulmak canımı sıkıyor. Yada ben iyice taktım bu işi kafaya varmı yokmu diye sinirlerim bozuldu sanırım iyice

Canm ben bugün dr ka konuştum. Herkesin durumu kendine özeldir illa ki ama. Fazla kg ile basladm max kac kg alma hakkım var dedim. 12 dedi. Boy 163 kg 63.4 su an. Onemli olan saglikli seyler tuketmek,meyve porsiyonuna dikkat et abur cubur yeme zaten vücut çok kg yapmaz. Yürüyüş yapamaya çalış dedi. O kadar. Yinede çok az almak istiyorum diyet listesi dersen diyetisyene başvurabilirsiniz dedi

İşte cnm benimde ilk kilo için gidecektim çok şiki bir diyet istemediğimi söyledim. Ancak diyetisyen şekerimin yüksek çıkmamasına rağmen şekerden suphelendi ve sıkı bir diyete verdi. Bugün sordum kadın doğum doktorum da mı byel düşünüyor die ilerisi için düşünmüş olabilir diyor. Yani bir tahmin sadece ve ben 6 menü dışında bişey yiyemiyorum haftaya bu menü tekrarlanacak. Bugün misafirden sebze yemeği yetistiremedim makarna salata tavuk yedim ve korktum yani çünkü var mı yok mu belli deil ve belirsiz olduğu için her kafadan bir ses çıkıyor anlatabildim mi. Bu arada sen kaça kilo ile başladın. Ben 57 58 o civarda başladım şuan 60.6 yım ve bu kilo fazla deniyor maksimum 65 te bitmesi lazım gebeliğin gebeligimin dedi diyetisyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…