2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladm canm doğru şeker durumunu unutmustum. İnsallah bir an önce sana keyif aldıracak şeylerde tüketmeye başlarsın.
Canm ben 64.7 ile basladm. Şu an 63.4 oldum. Henüz kg almadım. Ben kziimda son aylar iki iki aldm. Şimdi Çok cikarmadm şükür. Ama bulantim vardı. Sandviç yedim bir süre. O yüzden kg çok kaybetmedim.

Amin cnm inşallah şu belirsizlik biter inşallah artık

Ya hic oyle sey olur mu 57 ile basladim dedigin hadisede sana 8 kg al diyor bunun 7 8 kilosu sadece bebek suyu plesantasi... bir plesanta bile 1.5 kg civari birsey... arkadasim sen uzulme bence 12 kg normaldir... zaten bebis dogunca otomatik 7 kg gider kalir 5 kg onu da emzirirken verirsin rahat rahat

Iyi aksamlar kizlar umarim.herkes iyidir bizde yarin cinsiyeti ogrenecegiz inşallah. Kontrolumuz var.allah hayirlisini versin dunyalar tatlisi bi kizim var bakalim ona es mi gelecwk erkek kardeş mi kizimda cinsiyeti 13. Haftada net ogrenmistik bunda biraz gec kaldik

13 haftada kesin mi demişti doktor? Benim ilk gebeliğim. 12. haftada ikili test için perinatoloğa gittim ve kız %70 dedi. 14. haftada kendi doktorum da kıza benziyor ama 16. haftada kesinleşir dedi. Benim de pazartesi kontrolüm var o zaman kesinleşecek. Tabii ailede herkes kız fikrine çok alıştı :)

Evt insan farklisini tatmak ister ama hayirlisi ne ise hep o olsun. Sizin de kızınız gibi sevdiginiz gelinleriniz olsun.
Amin cnm insallah bu kiz olursa yeter bir oglumuz bir kizimiz olur diyorduk ama erkek olursa benim niyetim bi tane daha dusunmek kiz cocuklarini cok seviyorum cunku Allah herkeze saglikli sihhatli hayrli gonlundekini verir insallah

Nasıl yaa çok az olmaz mı 65kg. Ben 52,5 kg idim şimdi 56,5 kg oldum bile tabi çok kötü bir durum, fazla aldım ama ne bileyim 10-12kg normal derler o yüzden senin dediğin az geldi kulağıma.

Hanımlar doktorlar 12 kiloya kadar alınabilir diyorlar, ama yine de minimum alınmasını tavsiye ediyorlar artık. Yani 12 kilo bunun maksimumu. O yüzden 8 kilo çok ideal; az değil yani. Benimki de aynı şekilde yönlendiriyor. Hatta hiç almasam ne olur dedim, mümkünse almayın zaten dedi bana :)))

Eğer zayıf değilseniz yani normal kilodaysanız ya da fazla kiloluysanız 8 kilo normal. Maksimum 12 kilo en maksimum 16. Bundan sonrası anne için de bebek içinde iyi değil.

Protein ve yeşillik ağırlıklı beslenmeye çalışalım. Zayıf olanlar da nasıl olsa zayıfım diye düşünmesin. Mide bir kez genişleyince emzirme döneminde de aynen devam ediyor. Daha önce de yazmıştım; ilk hamileliğim 25-30 kiloya maloldu bana. Hamilelikte 13-14 almışım ama sonra korkunç şekilde devam etti büyütmeyin mideleri, tekrar küçültmek çok zor :))))

Kizlar hiç korkmayin ve üzülmeyin bende ilk gebeligimde 55 kilodan 50 ye düşmüştü m. 7 ay kustum mahvoldum ama kizim gayet kilosu yerinde ve saglikli doğdu. lajtiz sebebiyle ben süt. yoğurt ve peynir yiyemeyen biriyim ama vitamini icince sorun olmadi. 2 ve 3. gebeliklerimdede hep kilo verdim ögurdum, kustum şükür hep sağlıklı dogdular. az az zorlada olsa birseyler yemeye çalışın midede dursun so ra kussanizda birsey olmaz. rabbim yardim etsin size ben geceleride hic uyuyamazdim sabaha kadar legen elimde gezerdim. bunda iyiyim şükür

Kizlar hamilelikteki aşıları tamamlamaz eksik birakirsaniz bir sonraki gebelikte baştan hepsini tamamlamaniz gerekiyor. hem sizin hemde bebek icin tetenoz kizamikcik falan yapiliyor. o yüzden olk seferinde tamamlayinki sonra zor gelebilir yeniden ugrasmak. nacizane tavsiyem

Yaaaaa ben uyuyamiyorum :)) kizimi emzirirken uykum kaçtı.2 gündür memeden kesmeye çalışıyorum. Göğüs uçlarını sinirden ısırıp kopariyo cok canim yanıyor. ahada uyandi gene zilli

Diyetisyeniniz baya abartmis bence boyunuz kaç bilmiyorum ama arkadaşım 100 kilo doktoru ilk altı ay kilo yok son aylarda 5 kilo alabilirsin dedi ve onun kilosu çok fazla bence başka bir diyetisyen le görüşün

Sizin kilolariniz çok endişe edilicek kilolar değil tabi sağlıklı beslenip fazla kilo almamaya çalışın bukadar telaş yapmak size zarar ben 78 kiloyla başladım boyum 160 ve su an 80 kiloyum iki kilo almış gozukuyorum sizin diyetisyene göre benim kilo vermem lazım :)) amacım ilk aylar kilo almamak ti ama istahim açık benim eğer tutmasam 5 kilo alırdım herhalde şimdi yürüyorum hergun dengede tutarsam ne ala

Canim bunda iyi olmana sevindim.. Ayy inşallah bizim de öyle olur.. sen vitamin ne kullanmiştin onlarda...

Kızlar Günaydın ya simdi haberde gördüm hac kuraları açıklanmış yanlış mı hatırlıyorum bir arkadas vardı kayinvalidesine 8 yıldır çıkmıyordu bu sene çıkar inşallah demişti çok merak ettim acaba çıktı mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…