2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya uc gun once sanki hissediyo gibiydim bebisi ama iki gundur hissetmiyorum biseymi olmustur yoksa dsha erken oldugu icin normalmi doktor kontrolumede daha var kendi kendime stres yapiyorum kizlar
Aynı stres bende de var canım beş gün önce net biçimde hissettim ama son bir iki gündür pek hissetmiyorum sanki, zorla çocuğu dürtüyorum bazen ufacık bir kımıltı oluyor. Stres yaaa (((

:)) aynen ya iki gundur deli gibi kendimi dinliyorum ay duydum sonra yok ya degil galiba diye diye siyiricam galiba randevumda 3 nisanda detayli ultrason var onunda heycani stresi var galiba

Merhaba canım özlüce jimer e gidiyorum deniz güleryüz çakmak doktorum doğal doğumcu oda ben çok memnunum hatta yarın randevum var

Ben de suan pembemaviye gidiyorum. Tup bebegi orda yaptirdim,hala devam ediyorum . Doktorumu seviyorum ama dogum ucretleri pahali biraz. Doruk hastanesine gecmeyi dusunuyorum. Bir cok insan memnun hastaneden ve gidecegim doktordan. Ben de memnun kalirim insallah.
Kacinci haftadasin?

Ben şu anda 19. Haftaya girdim canım ben hastahaneye ilk doruğa gitmiştim ama hem usg cihazının kalitesinden hemde hastahaneden çok memnun kalmadım o yizden jimere başladım canım birde doruk normal doğumu desteklesede doğal doğumu destekleyen bir doktoe yok orda

Nasıl bi talihsizlik olmuş ((( Allah evladına uzun ömür versin inşallah. Gidebildiniz mi ziyaretine?

Kızlar ben dün h&m den alışveriş yaptım tulum zıbın falan aldım, çok yere bakmamıştım ama yerleri iyi fiyatları uygun gibi geldi, aranızda burdan alışveriş yapan var mı memnun musunuz

Ben çok beğeniyorum modellerini,, tarz şeyler yapıyolar en azından.. dayanıklı da çıkıyor. Yalnız mutlaka içeriğine bakın, bazen likralı olabiliyor penye gibi duranlar.

Ben de 18e girdim,bir hafta var aramizda:)
Cekirgeye mi gitmistin yildirima mi?
Benim evime yildirim yakin. Gizem yildirima gitmeyi dusunuyorum,esimin akrabasi ona gitti. Normal dogumu destekliyor dedi,hatta bugun konustuk.
Bir tanidik da cekirge dorukta dogum yapti. Onun doktoru sühendan benderliogluymus ve o da illa normal diyormus.
Ay bilmiyorum ya,karar vermek cok zor.

Açıklama için çok sağol baya detaylı anlatmışsın eline sağlık. İnsan çocuk söz konusu olunca ister istemez kaygı endişe taşıyor Maşallah kızın çok akıllı bir çocuk takıntılar belli bir yaştan sonra 5-7 sanırım kaybolabiliyormuş bugün öyle bir yazı okudum. Güvendiğiniz sizi yormadan kaygılandırmadan destek veren pedagogunuza devam edin bencede. Bazı doktorlar maalesef hep en uçtakini söylerler belkide çaresizlik hissi yaratıp kendine bağımlı bir kitleyle gelir seviyesini arttırma çabasıdır. Tekrar sağol sizde moralinizi bozmayın

Ya uc gun once sanki hissediyo gibiydim bebisi ama iki gundur hissetmiyorum biseymi olmustur yoksa dsha erken oldugu icin normalmi doktor kontrolumede daha var kendi kendime stres yapiyorum kizlar

Selam

Olur öyle 19.haftadasın.ben 20+4te öyle olmustum doktora söyledim güldü olur bu haftalarında,bebek hareketlerinin azlığından endise etmek icin cok erken dedi:) merak etme yani sende.

çok teşekkürler... geçmezse bile öyle ilaç vs kullandırmam zaten asla.. o şekilde yaşamayı öğrenebilir. bi de bizde genetik, kızımın üstündeki iki nesilde de var. hatta biri baya tanısı konulmuş ileri şekilde obsesif :) alışkınız yani biraz :)))) benim için önemli olan onun iyi huylu ve mutlu bir çocuk olması ki gerçekten de çok naif ve mutlu, güleryüzlü bir çocuk... gerisi de çok önemli değil zaten...

ben gyno ferro almayı unutuyorum üç gündür hanımlar... bitmiş evdeki, koşturmaktan kafa kalmadı.. sorun olur mu ki acaba?

Benimde bir çocukta önemsediğim şeyler yazdıkların. Mutlu bir çocuk olmaları herşeye bedel sizin gibi bir annesi olduğu sürece mutsuz olamayacağı kesin. Anne kız çok şanslısınız ☺

Slm kızlar 5 gündür bebeğimi hissediyorum sanırım pıt pıtlarını ama hep kaşıklarımda bide o vururken sertleşiyor orası karnım cok hızursuz oluyor sizdede böylemi...

Benimde bir çocukta önemsediğim şeyler yazdıkların. Mutlu bir çocuk olmaları herşeye bedel sizin gibi bir annesi olduğu sürece mutsuz olamayacağı kesin. Anne kız çok şanslısınız ☺

ayyy çok teşekkür ederim, mest oldum :)))) hepimizinkiler çok şanslı aslında, baksanıza işimiz gücümüz daha doğmadan onlar oluyor... ne kadar farklıyız önceki nesillerden, ne kadar çok önemsiyoruz her detayı,,, ve ne kadar şanslıyız ki teknoloji, kitaplar, ilerleyen tıp vs vs herşey bunu çok güzel destekliyor aslında bilinçli olduğumuz müddetçe :)

Yani cnm orda ilgi alaka cok oluyr devlet hastanesnde yogunluk cok kalabalk

Basiniz sagolsn cok zor durum Allah yardmcisi olsn sabr versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…