Yok canım ne tersliği, hastane benim için yürüme mesafesinde diye sıklığından rahatsız olmuyorum, bir de hastane ortamı gibi değil, daha sakin daha az insan var o yüzden de hiç üşenmiyorum gitmeye. Hamilelikte her şeye üşeniyor insan, ben de sizin çok normal dediğiniz bir sürü şeye "ay nasıl yapacağım, hayatta yapmam" diye düşünüyorum. Hepimizin farklı cins yönleri var, terslik değil hiçbiri
Çok güzelmiş, deniz yıldızını ben de çok severim, odanız da süsleriniz de çok tarz olmuş :)
Ya ben de almadım, hiç de bakmadım, açıkçası okuyana kadar aklıma bile gelmemişti. Acaba baksam mı ben de, olunca daha mı güzel olur ki acaba :)
Ben bugün sade kahveyle başlarım yarın da acıbadem yağı alır onunla karıştırırım. Çünkü geçen hafta karnım birden çatladı, bir anda oldu sanki, çok moralim bozuldu.
Çok ters gelmeyen şeylerde onları kırmamak daha iyi ya, her şeye karışınca sinir bozucu olur ama küçük şeylerde de heveslerini çıkartsınlar diye bırakmamız lazım gibi geliyor bana da, iyi etmişsin :)
@la rosa çok hoş ve şık duruyor, ip kısmındaki örgü özellikle doğallık katmış :)