- 28 Nisan 2014
- 447
- 372
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman bebeler bizim bizden daha mı iyi bilecekler sanki :) inanmayan inanmasın biz duyduk o yeterOhhh aramiza sende katildinAy bende kime solesem delimisin sen ole sey olurmu he he cocuqun kemikleri kiriliyodur diyo kimse inanmiyo yaa
![]()
Deterjanın kapagıyla koydum cnm,gerciölçeğin ne kadar canm yemek kaşığı ile tarif edecek olursan
eh dumduz her yer ova sizin oralarda cok normal kavrulmasi. biz burda bi uludag olmasa da dag eteginde sayiliriz aydos ormaninin dibibuyur gel beraber doguralim
![]()
25 temmuz diyorum susuyorum
Of ne güzel esiyordur oralar
Aynen bizim buralar dümdüz dağ yok etrafta yanıyoruz fuat abiiii
Ben doğuramıycam bu gidişle![]()
Amin canım artık 24 saat kaldı sayılır :) şimdi nst deyim, birazdan doktora inip yarın Görüşürcem.
Yalnız sabah sabah çok gerildim. Eşimin ailesi illa doktora benimle gelmek istiyorlar. Ya zaten gerginin gelmesinler dedim. Dinlemediler. Geliyoruz dediler. Aradım eşime kızdım. Doktor alttan muayene edecek kv dışarı bile çıkmıyor. Geriliyorum yaa neden anlamıyorlar. Yarın doğurucam beni ve psikolojimi düşünen Yok. Sinirden ağladım.
Küstüler şimdi de. Gelmiyoruz sen bizi istemezsen gelmeyiz diye geri aradılar.
Offfffff sinir harbi
Hayırlısıyla saglıkla bebegini kucagına alırsın insallah cnmKızlar normal doğumum 1 agustos ama sezeryan olduğu için 25 Temmuz'da spinal anestezi ile Doğum yapacağım.son 5 gün.son günler hiç geçmiyor.uyku tutmuyor geceleri.
25 temmuz diyorum susuyorumeqer oqunde olmazsa bende umdu kesecem senden
saka falan bitarafada ya hicmi aqrin sizin yok hani bi sanci belirtisi canim ?
Bende kullanıyorum aynı ilacı hergün içyorum gercekten cok iyiTmm canim saqolbunu herqun mu icicem yoksa rahatsiz olduqumdami acaba ?
Millet erken doqurmaktan korkar sen qec doqurmaktan korkacan bu qidisle
Yok
Ya ara ara oluyo minicik ama hiç doğum sancısı gibi değil.
Arrik canim.cok yaniyo qercekten dun markette bile esimden tutunarak yurudum
Bende kullanıyorum aynı ilacı hergün içyorum gercekten cok iyi
Arrik canim.cok yaniyo qercekten dun markette bile esimden tutunarak yurudumen iyisi alip baslayim.bende daha 34 haftada boyleyse ooo hic cekmeyim.doquma kadar
![]()
Canm rahatsız olduğunda dedi banaTmm canim saqolbunu herqun mu icicem yoksa rahatsiz olduqumdami acaba ?
Yok canim zaten sormadan kullanmam haftaya kontrolum var bikac qun kaldi ismini yazdimda doktora bi sorayimÖnce doktoruna danış.
Ezberden ilaç kullanma.
Teşekkür ediyorum canm inşallah :)Gayet güzel cnm,güzel günlerde kullanın insallah:)
Of ne güzel esiyordur oralar
Aynen bizim buralar dümdüz dağ yok etrafta yanıyoruz fuat abiiii
Ben doğuramıycam bu gidişle![]()