• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ahaha bu sene ben de duzenlemedim cunku hic bir yazlik kiyafetim olmadi :KK53:
Ben seneye yaz mevsimine kadar giyinemeyeceğim neyim var neyim yoksa kaldırdım bir valize. Kışlıkları zaten kaldırmıştım ama yazlıkları, elbiseleri falan olduğu gibi bırakmıştım. Birkaç hafta önce tümden kaldırdım ve dolabın bir rafı bomboş şu anda. En azından gözümün önünden çekildiler. Seneye hepsini giymeye kaldığım yerden devam edeceğim inşallaaaaahhh :dua:

:) İlk bebeğim cnm normali çok istedim çatı muayenesi yaptı doktorm müsait catin dedi ama bebeğin baş ölçümünü ve kilo ölçümünü yaptı normal olmaz dedi şuan 4kg ve daha 2 haftamz var iri bebek olduğu için riske atamam dedi doktrm zaten karnımı gören ikizmi diye soruyor 35+6bugn USG de 40w çıktı hayırlısı ile kavusalim mis kokuluma inşallah.nasip böyle imiş
Heyy masallah tosuncuk :)
Saglıkla al da kucagına sezeryan ,normal hiç farketmez valla:)

:) İlk bebeğim cnm normali çok istedim çatı muayenesi yaptı doktorm müsait catin dedi ama bebeğin baş ölçümünü ve kilo ölçümünü yaptı normal olmaz dedi şuan 4kg ve daha 2 haftamz var iri bebek olduğu için riske atamam dedi doktrm zaten karnımı gören ikizmi diye soruyor 35+6bugn USG de 40w çıktı hayırlısı ile kavusalim mis kokuluma inşallah.nasip böyle imiş
Sen çok kilo aldın mı peki? yada genetik mi acaba maşallah gerçekten. A AysheDuru demişti sanrm normal kilo bebeklere büyük oluyor hastane çıkışları diye. Sıkıntı olmaz heralde normal kıyafetler

Tuhaf bir yorum yapayim kızımı görseydim yani isim konusuna dogumdan sonra karar verseydim ismini Güneş koyardim suan da bazen güneş kizim diye seviyorum sen benim gunesimsin ben de senin dunyanim diyorum isim konusunu dogum sonrasina da birakmak bir secenek olabilir :)
Ay hakkaten tam güneş seninki maşallah :) bizde de yağız ismi muhabbeti olmuştu. İsim çok güzel ama esmer erkek demek. Resmen kumar :KK48: sarışın olsa ayıp olurdu çocuğa :KK70:

B
Bende 36+3 günlük hamileyim dün aynı düşüncelere bende kapıldım yattım hep sağa sola vururdu yata direnirdi dün hiçbir şey yapmadı okşadım falan kordon mu dolandı acaba vesvesesiyle uyudum. sabah yemek yedim ve uzandım dinledim yemek sonrası hareketlendi çok şükür birazda tatlı şeyler yeyip yat dinle bakalım hareket edecektir ufak ufak diye düşünüyorum
Ben de dayanamadım cuma günü gittim doktora, her şey yolunda çok şükür, yeri daraldığı için hareketleri ağırlaşmış. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Buqun kiyafetlere bakarken dusunuyorum doqana kadar inanmicam sanirsam cinsiyetine :KK53: bide insanlar soruyo kiz diyorum walla belli olmaz doqumda bile farkli doqan oluyomus bla bla bla :KK47: ne cok biliyo bu insanlar Yarabbim ya illa bebenim orasini doktora cektirip soranlara alin kaniti mi diyelim :p
İyice vesveselendirmiyim ama benmle aynı hafta olan komşumuz geçen haftaya kadar erkek biliyordu:KK70: büyük konşmayalım da doktorun eşekliği yani şu kadar ay olmuş

Merhaba,, hoşgeldin :) hiç telaşlanma çünkü bu ay artık öyle sürekli hareket halinde olmayabilir. Kilo aldı, yeri daraldı vs... ki zaten önden de gidiyormuş seninki :)) madem hareket var sıkını yok bence :KK66:
Merhaba, Aynen dediğiniz gibi, endişelenecek birşey yokmuş çok şükür ama hamilelik beni biraz evhamlı yaptı sanırım Allah çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bir sonraki kontrol çarşamba cnm Hareketleride var ama o kadarki hissediyorum güçsüz bi şekilde hareket ediyor

Merak etme cnm,sonucta hareketleri varsa sorun yoktur.kontrolune de az kalmıs,kendine stres yapmamaya calış... bir kere öyle bisey yasadın diye bi daha olcak deil,iyi düşün.doktorun zaten gerek görürse beklemez belki daha fazla

Ben seneye yaz mevsimine kadar giyinemeyeceğim neyim var neyim yoksa kaldırdım bir valize. Kışlıkları zaten kaldırmıştım ama yazlıkları, elbiseleri falan olduğu gibi bırakmıştım. Birkaç hafta önce tümden kaldırdım ve dolabın bir rafı bomboş şu anda. En azından gözümün önünden çekildiler. Seneye hepsini giymeye kaldığım yerden devam edeceğim inşallaaaaahhh :dua:

insallah benim de tek temennim o :))

Back
X