• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba kızlar:) ben de 2016 Temmuz annesiyim:) bugün kızımın doğumgünü, çok bereketli bir gündü geçen sene bugün topicden 6 arkadaş doğum yapmıştık:)

Zaman çokkk çabuk geçiyor. Allah doğum yapmışlara sabır sükunet bol bol süt doğum yapacak olanlara da tek avazda kolay doğumlar nasip etsin:) benim yerime de koklayın bebeklerinizi oh miss

Günaydınlar herkese. Özellikle sabahları ilk ayağa kalktığımda sanki ayaklarımın altında dikenler varmış gibi acıyor. Gün içindede devam ediyor ama o ilk kalkıştaki gibi değil. Geçecek geçecek az kaldı hanımlar:) hem söylenip hem kendimi teselli modundayım bu aralar. Bugün kontrol var. Denizim nasıl acaba hadi zaman geçsinde gideyim bi an önce.

Günaydın kızlar:)
Kaburgam batıyor iki gündür kız oraya bi şeyini dayamış ama neyini:)))yatınca daha çok ağrıyor

Ayaktır o ayak, sokuşturmuştur kaburganın oralara keyif yapıyordur :)
Bende o hareket olduğunda doğum pozisyonunu almıştı senin kız da belki dönmüştür daha önce dönmediyse ;)

Günaydınlar herkese. Özellikle sabahları ilk ayağa kalktığımda sanki ayaklarımın altında dikenler varmış gibi acıyor. Gün içindede devam ediyor ama o ilk kalkıştaki gibi değil. Geçecek geçecek az kaldı hanımlar:) hem söylenip hem kendimi teselli modundayım bu aralar. Bugün kontrol var. Denizim nasıl acaba hadi zaman geçsinde gideyim bi an önce.
benim de ayni. hatta son 1 haftadir sag kasigim da aciyor ilk bir kac adimdan sonra geciyor. daha bebek asagi inmis de degil ama...

benim de ayni. hatta son 1 haftadir sag kasigim da aciyor ilk bir kac adimdan sonra geciyor. daha bebek asagi inmis de degil ama...
Benimde arada kasığımda oluyor o ağrılardan. Genelde tek taraflı. Ben çoğu zaman çok aşağıda hissediyorum canım. Sanki çıkacakmış gibi hareketleniyor.

Benimde arada kasığımda oluyor o ağrılardan. Genelde tek taraflı. Ben çoğu zaman çok aşağıda hissediyorum canım. Sanki çıkacakmış gibi hareketleniyor.
bende oyle bir sey de yok. nadiren asagida hareket hissediyorum. karnim falan da inmedi. ya da ben mi anlamiyorum diyecegim ama basket topu gibi dimdik duruyor :KK70: inse anlarim heralde :KK53:
takvime baktim da simdi saka maka 13 gun kalmis ne zaman inecek bu cocuk :KK53:
senin randevun kacta?

Ayaktır o ayak, sokuşturmuştur kaburganın oralara keyif yapıyordur :)
Bende o hareket olduğunda doğum pozisyonunu almıştı senin kız da belki dönmüştür daha önce dönmediyse :KK66:
Daha önce dönmüştü de dogum pozisyonuna... Ayak sokunca biraz durtunce çekiyordu şimdi çekmeyince acaba kafasını mi sokuyor oraya diye düşünmeye başladım :)))

Yok cnm, 41 biterken sezeryanla doğum yaptım mecbur. Bunda da 40'ı gördüm baksana :KK43: Buranın bi türli doğuramayanı benim yani :)
Peki neden hala almıyor cnm doktorun ben de kizimi 40 da sezeryanla dogurdum ama buna gun verecek mesela 39 falan da alacak

Merhaba kızlar:) ben de 2016 Temmuz annesiyim:) bugün kızımın doğumgünü, çok bereketli bir gündü geçen sene bugün topicden 6 arkadaş doğum yapmıştık:)

Zaman çokkk çabuk geçiyor. Allah doğum yapmışlara sabır sükunet bol bol süt doğum yapacak olanlara da tek avazda kolay doğumlar nasip etsin:) benim yerime de koklayın bebeklerinizi oh miss
Merhaba kızının doğum günü kutlu olsun. Ailesiyle birlikte nice mutlu yaşlara inşallah:) güzel dileklerin için teşekkür ederiz :)

Sahane birşey ya...
Bu arada canm sende dinlen artık madem yanında yardım edecek kişiler var. Kizinla uzun uzn ilgilensinler. Gerçi anne yüreği bu kez de ayseyle ilgilenemiyorum diye uzeceksin kendini ama hiç değilse bir iki günü sırf kendine ayır. Uyu dinlen. Sonra hiç vaktimiz olmayacak. Benim öyle imkanım olsa ınan yapardım. Ama bizde yakında kimse yok. Komşular ben rahat edeyim diye alıp bir iki saat sevmek istiyor. Hem ben rahat edemiyorum hemde kizim tek gitmek istemiyor. Böyle olunca ikizlik halimiz devam edip üçuz olma yolunda hızla ilerliyoruz. Geçen pikniğe gittik iki üç kardeş birlikte top oynuyorlar. Onu aralarına almadılar diye öyle üzüldüm ki. Kizim da mahzunlasti falan . Kizim kardeşin gelsin insallah sende onunla oynayacaksın dedim çok sevindi. Defalarca tekrarladı durdu. Sonra uyudu. İnsan kiyamıyor.koca göbekle peşinde top oynamak, her gün bazen iki kere parka çıkarmak zor ikinciyi bekleyen anneler anlar. Ama yapacak birşey yok. Parkta doğum baslamasa bari:skandal:

Günaydın cnm :))) park olayı hakikaten zor,, salıncağa bindirirken doğurucam diye korkuyorum ben de :))) çok güzel söylemişsin kızına,, biizmki de çok seviniyor öyşe şeyler söyleyince... hayattaki en iyi arkadaşın olucak diyorum hem gülüyo hem tamam diyo... şu an gerçekten pek ilgilenemiyoruz çocuklarla, göbek büyük engel; bi kere fiziksel olarak çocukla aynı seviyeye inemiyosun zaten :( dediğin gibi her halikarda üzülüyoruz yani, dinlensen bi dert dinlenmesen bi dert... aslında bugün uyuduğumuzun yarına faydası yok biliyorum ama doğuma vücut ağrısıyla girmek istemiyorum; o yüzden yine de iki gün dinlenicem cnm :) Allah yardım etsin, iki çocuğumuzu da ihmal etmeden huyları bozulmadan büyütelim inşallah.. bazen çok umutlu oluyorum bazen tamamen bitik :))

Back
X