- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Gözün aydın, Allah bir daha düşürmesin hastanelere :)Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın, Allah bir daha düşürmesin hastanelere :)Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Tesekkurler Canım bizde bugün itibariyle doğum kilomuz olan 2800e ulaştık. Benim sütüm var ama emmek zor geliyo kızıma geceleri güzel emiyor sadece geri kalan zamanda almıyor bile.bende sütümü sağıyorum biberonla veriyorum. Günde 1 veya 2 kere de 60 lik mama veriyorum.gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah. biz de dün doğum kilosundan 10 gr eksiktik bugün ulaşmış olmalı. maalesef sütüm yetmiyor mama ağırlıklı besleniyor, memede çabuk yoruluyor ama seviyor sürekli ağzında olsun istiyor : )
amin Can'ım. Rabbim hastanelere düşürmesin orasızda bırakmasınGözün aydın, Allah bir daha düşürmesin hastanelere :)
Gözün aydın canim ne kadar pozitif bir annesin maşallah:) bu pozitifligin bebeğine de yansır inşallah çok mutlu bir bebek olur.Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Maşallah size, amin inşallah :)Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Canm gözün aydın. Ne mutlu sana. Allah sizi bir daha ayirmasinamin Can'ım. Rabbim hastanelere düşürmesin orasızda bırakmasın![]()
Gözünaydın canım birdaha hiç ayrılmayın İnşaAllah:))Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
İki çocuklu annelik nasılmış cnmGözünaydın canım birdaha hiç ayrılmayın İnşaAllah:))
Canım onu söylemedi. Artık ölçümler kesin değil yeri dar dedi. Bende üstelemedim açıkcası.Maşallah yavruna canm. Az kalmış iyice. Sağlıkla kucaginiza alın insallah. Ne kadar boyu acaba
Haklısın bi şekilde olup biticek tabi ama işte bilmeyince stres oluyor ister istemez. Kendimi rahat bırakmayı denicem ama teşekkür ederimHiç şimdiden gerilme bence ben tüm kaslarımı rahat bırakmaya çalıştım doktorda havadan sudan muhabbet etmeye çalıştı bi şekilde oluyor ve bitiyor gerildikçe canın acır muhtemelen
Zaten hiç araştırmadım dahada gerilirim diye. Artık son zamanlar olunca onunda bi stresi sardı sanırım, havalarda sıcak olunca.bilmeden gitmeyi tercih ediyorum. etkilenirim kasılırım diyorsan bilmeden git,orda yasa ve gor bence:) ben oyle yapicam.
Yoklama veriyorum İstanbul da kavruluyor.valla bursa kavuluyor![]()
Saol cnm, doktora mesaj attım bi nst ye gir dedi. Burada yakın bi hastane var oraya gittim çok güzel ilgilendiler. Herşeyi normal dedi kadın. Çok rahatladım :)valla annem geldi geleli 1 haftadır yemek düşünmüyorum ne yaparsa götürüyorum. yemeği buldun mu yiyecen sopayı gördün mü kaçacan
2 gün önce benim de öyleydi. 4 gün falan sürdü o hareketsizliik artık tırsmaya başlamıştım ki normale döndü. endişelenme canım son 2 gün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bişicik olmaz bebelere :)
Zaten hiç araştırmadım dahada gerilirim diye. Artık son zamanlar olunca onunda bi stresi sardı sanırım, havalarda sıcak olunca.
Yoklama veriyorum İstanbul da kavruluyor.
Maşallah tomris bir kız daha geliyor desene. Allah sağlıklı etsin canm. Hadi insallah normal kolay bir doğum nasip olur. En sona kalicaz. Senin endişeleri düşünemiyorum ben artiiikNapiyosunuz kizlar
Bizde ciktik simdi kontrolden buqun 35+0 oldukama karin çapı haric heryeri 36 hafta qoruluyo dedi doktor karin olcusu tam sinirda cok onemli qibi deil ama yinede takip edelim dedi
kilosu 2900 dedi ben şok
fazla deilmi ya dedim hani yanilma payi illaki olur dedi heralde 2500 falan ancadir bana qore
doqum pozisyonunada qecmis benim minnos kizim
nstmizide cektirdik oda temiz cok sukur
![]()