• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimde cuma günü çatı muayenem olucak şimdiden rahatsızlığı çöktü üstüme. Nasıl yapıldığınıda bilmiyorum sadece alttan bakıldığını biliyorum okadar

bilmeden gitmeyi tercih ediyorum. etkilenirim kasılırım diyorsan bilmeden git,orda yasa ve gor bence:) ben oyle yapicam.

Riskli sarılık nasıl canım.benim oğlumun degeri cok yüksekti 3 ayda atlattı.hep kan aloyorlardı ben aglıyordum.erken doğanlar geç atlatıyor.oğlumda erken doğdu.ama geçiyor.
canım riski küçük ve erken doğmasından , bir de kan faktör uyuşmazlığı var , bzi de ilk defa duyduk benim kan grubum 0 , eşimin A . bu da sarılık değerini ve süresini uzatıyormuş. o kan almalar beni mahvettti çok ağladım ama şimdi dayanıyorum . onun iyiliği için

kizlar bugun bebisin kiyafetlerini yikayacagim insallah sonunda:)
disarida mi kuruttunuz evin icinde mi?
disarda toz olacak diye dusundum. evimiz 1.kat ve sitedeki arabalarin park ettigi yer asacagim balkonun hemen önü.hem toz hem egzoz olur mu sizce?

çok iyi değilim canım hastanelerdeyim bu ara bebeğin durumu iyice kötüleşmiş yaşama şansı vermiyolar istersen sezeryana alalaım istersen doğumunu bekle ama biz seni sezeryan yapmak istemiyoruz bu aşamada dedi inanki çok kötü bi durumdayım beklemeye karar verdik inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız çok bunaldık
Allah yardımcın olsun canm. Dualarımız seninle

• Beğen
Reactions: SUU
Ayakları sismeden hamilelik geçiren varmı acaba :110:eski halime dönmek istiyorum artık
Geceden sabaha kadar buzla yukarı koyarak falan zorla indirdiğim ayaklarım sabah ayağa kalktğm yarım saat içinde aynı oluyor malesef :( hayatonda sandalet giymemiş ben rahat bi sandalet aldım sırf bu yüzden

Ay ne güzeeeel :KK68:
Ben de evdeyim diye sürekli bi yemek düşünme telaşındayım, hoşuma da gidiyor :KK70:

benim bu sicaklarda hic hosuma gitmiyor valla ne dusunmek ne yapmak. bi an once mutfaktan cikmak istiyorum kan ter icinde kaliyorum ocak ve buhar yuzunden :))

benim bu sicaklarda hic hosuma gitmiyor valla ne dusunmek ne yapmak. bi an once mutfaktan cikmak istiyorum kan ter icinde kaliyorum ocak ve buhar yuzunden :))

Ben aslında severim yemek yapmayı ama her malzeme her zaman evde olmayınca sıkılıyorum. Mesela soğan yoktu gittim aldım bu sefer:D
Kararlıyım yapıcam :D

nilselen nilselen cnm bu arada hayirli ugurlu olsun bebiş :) ayrica bu topuk kani konusuna biraz daha gireyim. Eger 48 saat sonra aldilarsa hastanede bir daha aldirmana gerek kalmiyor ama gene de bir saglik ocagina danis ama ilk kani ilk 48 saat icinde alindiysa 2. De muhakkak 10 gun icinde alinmali... eger hic kan alinmadiysa 7 gun icinde aldirmalisin.

Benimde cuma günü çatı muayenem olucak şimdiden rahatsızlığı çöktü üstüme. Nasıl yapıldığınıda bilmiyorum sadece alttan bakıldığını biliyorum okadar
Hiç şimdiden gerilme bence ben tüm kaslarımı rahat bırakmaya çalıştım doktorda havadan sudan muhabbet etmeye çalıştı bi şekilde oluyor ve bitiyor gerildikçe canın acır muhtemelen

Ben aslında severim yemek yapmayı ama her malzeme her zaman evde olmayınca sıkılıyorum. Mesela soğan yoktu gittim aldım bu sefer:KK70:
Kararlıyım yapıcam :KK70:

cok azimlisin masallah :D normalde ben de severim yemek yapmayi farkli seyler denemeyi. ama hamileligin son aylarinda bi bikkinlik geldi uzerime. hele malzeme yoksa su evin onundeki bayiri cikip bu sicakta markete gitmek bana olum gibi geldiginden kurtarici biseyler yapardim kesin :D

Back
X