• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol cnm, doktora mesaj attım bi nst ye gir dedi. Burada yakın bi hastane var oraya gittim çok güzel ilgilendiler. Herşeyi normal dedi kadın. Çok rahatladım :)
son gunler olunca artik daha cok takar hale geliyor insan. iyi bari bisey yok bak :)
heyecan var mi heyecan :)) o degil de oyle istedigin zaman istedigin hastaneye gidince nstye sokuyorlar mi ya?

Maşallah tomris bir kız daha geliyor desene. Allah sağlıklı etsin canm. Hadi insallah normal kolay bir doğum nasip olur. En sona kalicaz. Senin endişeleri düşünemiyorum ben artiiik
Saol canim insaAllah bi saqlicakla doqsalardi baska bisey istemiyorum :dua: :KK200: walla ben bile kendimi dusunemiyorum son haftalar daha stresli qeciyo bana :KK17:

Napiyosunuz kizlar :KK3:
Bizde ciktik simdi kontrolden buqun 35+0 olduk :KK200:ama karin çapı haric heryeri 36 hafta qoruluyo dedi doktor karin olcusu tam sinirda cok onemli qibi deil ama yinede takip edelim dedi :KK51: kilosu 2900 dedi ben şok :KK57: fazla deilmi ya dedim hani yanilma payi illaki olur dedi heralde 2500 falan ancadir bana qore :KK48: doqum pozisyonunada qecmis benim minnos kizim :KK9: nstmizide cektirdik oda temiz cok sukur :dua:

2900 mü:KK57:
suan ben de sok:KK48:
2 hafta once 1800 degil miydi canim? iki hadtada o kadar artar mi?

ayy ben simdi cok merak ettim minnoşumu,2 gun nasil dayanicam:işsiz:

bu karınlar niye geriden geliyor anlamadim:KK51: sorun olmasin insallah hicbir bebiste.

sancın var miymis nst de?

Ya cidden çok lazım bişey mi bu pompa. Çevremde kullanmadan emziren bisürü insan var. Önceden de kullanılan bişe değilmiş sonuçta. Bi alayım diyorum bi emin olamıyorum:KK64:
Benim eşimde ne almak istesem eskiden bunlar yokken büyümüşüz şimdi ne gerek var gibi şeyler söylüyor:) ablamda yakın zamanda doğum yaptı da ondan da görüyorum göğsü doluyor çocuk uyumuş oluyor emzirmek için çocuğu uyandıramadığı için sağıyor göğsü de rahatlıyor. Göğsünü rahatlatmazsa bu sefer de kanallar tıkanıp mastit olabiliyorsun o yüzden gerekli görüyorum ben ama tercih tabi annemler zamanında kullanmamış böyle aletler ve onlarda bi şekilde geçirdi bu dönemleri:))

Saol canim insaAllah bi saqlicakla doqsalardi baska bisey istemiyorum :dua: :KK200: walla ben bile kendimi dusunemiyorum son haftalar daha stresli qeciyo bana :KK17:
Öyle tabi canm. Stresli heyecanlı. Tuhaf oluyor insan.Ne zaman gelecek diye sabırsızlanıyor insan. 20-25 ini gorseydik rahatça istedikleri zaman gelsinler. Ne kadar dursa kar

2900 mü:KK57:
suan ben de sok:KK48:
2 hafta once 1800 degil miydi canim? iki hadtada o kadar artar mi?

ayy ben simdi cok merak ettim minnoşumu,2 gun nasil dayanicam:işsiz:

bu karınlar niye geriden geliyor anlamadim:KK51: sorun olmasin insallah hicbir bebiste.

sancın var miymis nst de?
Bence 2900 deildir yani illaki yanilma payi wardir canim hadi ben 1 hafta onden qitsem.bike 2500 olmasi lazim.en fazla :KK48: eqer oyleyse yandikkk dogurmasi var bide bunun :KK48: ya benim bu karin olcumunde hic sknti yoktu nerden ciktiysa sasirdim ama qelissinde o onemli deil demi :21:

Normal doğum yapacak olan can arkadaşlarım epidural almayın lütfen. Nerde okuduysam ikinma hissi gitti ,sancı süresi uzadı diyor tecrübe edenler bilginiz olsun. Yinede dr takdiri ama sizin tercihinze kaldıysa almayın derim. İlk doğumda almadım bunda da düşünmüyorum insaallah. Ve dogumhaneue girdim herhalde max 5 dk ya doğum olmuştur. 3. İkinmada doğru nefes alıp verince. Bebek plesanta hepsi bir anda bitmişti.

Bence 2900 deildir yani illaki yanilma payi wardir canim hadi ben 1 hafta onden qitsem.bike 2500 olmasi lazim.en fazla :KK48: eqer oyleyse yandikkk dogurmasi var bide bunun :KK48: ya benim bu karin olcumunde hic sknti yoktu nerden ciktiysa sasirdim ama qelissinde o onemli deil demi :21:

evet canim yeter ki gelissin,durmasin. doktor da oyle dedi,onemli olan durmamasi dedi.
valla bi de dogurmasi var:) aman saglikli olsun da catir catir dogurursun:)

Önce d vitamini ile baslayayim vitamine hemen baslamaniz lazim eger agza damlatacaksan 3 damla eger kasikla vereceksen kasiga 5 damla damlatacaksin cunku yag oldigundan 2 damlasi kasiga yapisiyor. Bunu gunluk vereceksin. Bu arada extra bir bilgi eczaneden serum fizyolojik al bunu burnu tikandiginda burnuna damlatacaksin ve eger gozunde capaklanma olursa da goze damlatacaksin damlatinca steril tulbent veya gazli bez ile sileceksin gozyasi kanallatinin oldugu yere de masaj yapacaksin cunku yenidoganlarda gozyasi kanallari kapali... tabi gozyasi kanali nerede dersen burnunun sag ve sol tarafinda yukari bolgede :) serum fizyolojigin her bir tupu 24 saat acik kalmali sure gecince cope atip yenisini kullanacaksin. Topuk kani mevzusu şoyle eger dogar dogmaz 48 saat icinde 1 adet kan alindiysa ikincisini 10 gun icinde aldirman lazim ama eger 48 saatten sonra alindiysa kan veya hic alinmadiysa 7 gun icinde muhakkak aldirman lazım.
Bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Ben o zaman ocean d vitaminine başlayayım olur mu?
Hamilelik döneminde kendime kullandığım Damla'yı bebeğe kullanabilir miyim? Farkı yoktur heralde.

Bizde bugün kontrolden geldik tam 37 haftalık oldu kilosu 3062 geçen hafta 2850 ydi 1 haftada 200 gram alıyor demişlerdi zaten diye normal kabul ettim :) başı kanala girmiş normal pozisyonunu almış bebeğim çok şükür bi sıkıntı görünmedi. Hastanede anestezi uzmanı tatile gitmiş haftaya sakın doğuruyum deme alamam dedi ay inşallah bebiş erkenci davranmaz yoksa uşağa yol almak zorunda kalacağız.. Hastanedeki ebeler doğuma gelirken etek giy diye bastıra bastıra söylediler senin için en iyisi etek olur dediler nst veya açıklığı ölçmek için en rahatıymış

Bizde bugün kontrolden geldik tam 37 haftalık oldu kilosu 3062 geçen hafta 2850 ydi 1 haftada 200 gram alıyor demişlerdi zaten diye normal kabul ettim :) başı kanala girmiş normal pozisyonunu almış bebeğim çok şükür bi sıkıntı görünmedi. Hastanede anestezi uzmanı tatile gitmiş haftaya sakın doğuruyum deme alamam dedi ay inşallah bebiş erkenci davranmaz yoksa uşağa yol almak zorunda kalacağız.. Hastanedeki ebeler doğuma gelirken etek giy diye bastıra bastıra söylediler senin için en iyisi etek olur dediler nst veya açıklığı ölçmek için en rahatıymış
Maşallah bebeğine canm.. vakitlice gelsin insallah. Bir tane mi anestezi uzmanı varmış canm. İlginç geldi ya. İlla birileri doğum yapacak o gun

Evininhatunu Evininhatunu yalnız karın çevresi üst sınırda mi alt sınırda mi. Cumartesi bizim kontrol vardı. 2500 tam haftasiyla uyumlu dedi. Seninki önde gidiyor kii.
Canim dediki heryeri 36 hafta ama karin cevresi tam sinirda yani dedi kac hafta olduqunu solemedi yada ben duymadim o an canim sklnca biraz daha inceledi cokta qeri deil tam sinirda dedi demekki qeride ozaman :KK64: onemli deil dediqi icin takmadimda aman su son anlar sknti cikmasin nolur ya :dua:

Geri olur mu hiç canm ya mümkün değil. 4 gün önceydi muayenem senden bir gün ilerideujm sadece 2500 e tam haftasiula uyumlu normal bir bebek dedi. Alttaki takvimlerden bile önde seninki. Evininhatunu Evininhatunu Ultrasin kağıdında yazar hem canm ac yazan kg olması lazım. Ben dr olcerken zaten bakiyorum,hemen altta çıkıyor kaç haftayla uyumlu oldugu

Maşallah bebeğine canm.. vakitlice gelsin insallah. Bir tane mi anestezi uzmanı varmış canm. İlginç geldi ya. İlla birileri doğum yapacak o gun
İnşallah canım.. Anestezi uzmanı tek ama teknikerler çok bu hastanede. Bizim doktor da teknikerlere güvenip doğuma giremem dedi haftaya doğumlara bakmayacam dedi canım artık doğumu gelenler bi şekilde uşağa gidecekler sevk edilecekler

Doğum yapan arkadaşlar gözünüzaydin.
Allah anali babali büyütsün.
Darısı bize inşallah sağlıkla.
Benimde sağlık ocaginda kontrolüm vardi yine enfeksiyon çıktı idrarda.
Cuma ya kadar bol su icecem cuma tekrarlanacak tahlil.
Yine yuksekse ilac verecem dedi doktor

Back
X