Kızlar merhabalar. Bugün 2.ci çatı muayenemi oldum. Geçen hafta pazrtesi ilk çatı muayenemi oldum ve 1 cm açılmam vardı,çarşamba nişan geldi cuma doğar dedi ve tabiki hala doğmadı. Bugünkü çatı muayenesinde çok zorladı bu saat oldu hala kasıklarım karnım belim ağrıyor,üstelik kanamam kesilmedi. Canımın çok acıdığını belirttim ama uyarıyorum doğumun başlaması için aşağı insin diye dedi. Ki geçen pazartesi daha aşağıdaydı. Nst de hiö sancı çıkmıyor. Benim şuan sorum sabahtan beri olan kanama normalmi çok fazla değil ama işte insan korkuyor. Birde bu çocuk ne zaman doğucak ya. 39+1 im ama ilerleme kaydedemiyoruz bir türlü. Doktorda normal olsun diye uğraşıyor ama hanfendi ultrosanda zafer işareti yapıyor birde :) doğmadım diye :) parol içtim karın ağrım hafiflesin diye nasıl geçicek bu ağrı kanama anlamıyorum.
Son bir soru daha neler yapmam lazım açılma başlasın diye. bilgisi olan varmı. Çok stres oluyorum artık.
Son bir soru daha neler yapmam lazım açılma başlasın diye. bilgisi olan varmı. Çok stres oluyorum artık.