- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
Evt bu cnmCnm buydu di mi dediğin? Emin olamadım bi türlü, ekran görüntüsü almıştım ama Ayşe silmiş sanırım![]()
arch2401

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt bu cnmCnm buydu di mi dediğin? Emin olamadım bi türlü, ekran görüntüsü almıştım ama Ayşe silmiş sanırım![]()
arch2401
Kafani daqitacak biseyler bul canim cik yuruyus yap son zamanlar cok zorluyo qercekten ama fazla dusunme insan dusundukce dusunesi qeliyo bende artik saldim herseyi walla hersey olacaqina variyo nasilsaİyi geceler kızlar naslnz bn bunalıma girdim heralde npcm bilmiyrm cok darldm düsüne düsüne kafayı yicem hersey üstüme geliyor gibi hisseduyorum bir alabilseydik yavrularımızı kucagımıza gözlerimi kapayıp acsam su bir ay gecmis olsa keske
Allah ım hadi hayırlısı cok guzel haberlerini bekliyorum mis gibi bir dogum olsunEvet cnm,, yarın normal doğmaya kalkışmazsa perşembe sabahı Allah'ın izniyle :))
Ayni sey bana da oldu 1 hafta daha bekle vucudun balon gibi sönecek bir anda o super olcak :) ama ayaklar icin minimum 1 ayYaa neden evet öyle
Doğuma giderken normal olan ayaklarım şimdi hiç bir terliğime sığmaz oldu.
Ayrıca Doğumdan sonra eve gelip tartıldım 2kg fark var. Demek nasıl şişmişsem. Bebek 2740gr doğdu benim 2kg vermiş olmam komik değil mi :))))
Artık narkoz vs baya şişlik mevcut. Toparlar heralde.
Yok cnm,, artık yarın son.. normal doğmazsa kesin sezeryan. Yani suni sancı vs denemeyeceğiz. Yarın geliyor zaten doktorum, perşembe de doğum :) Bugün kontrol için gittiğim kadın da rüptür kalınlığı iyi ama doktorunuz haklı, daha fazla riske girmeyin çünkü her an herşey olabilir dedi. Böylesi daha hayırlı demek ki :)Amin cnm ins doktorun geliyor dimi ilk normal denicen olmazsa sezaryn ins kolylıkla olur
Aynen cnm mecburum zaten her gün cikyrz 3bucuk yasında bir oglum var o olmasa hic bisey yapamamda iste insan a glyrlar bazen hormonlrdan neyse az kldı biraz daha savt diyorumKafani daqitacak biseyler bul canim cik yuruyus yap son zamanlar cok zorluyo qercekten ama fazla dusunme insan dusundukce dusunesi qeliyo bende artik saldim herseyi walla hersey olacaqina variyo nasilsa![]()
Yani cnm rikse atma bncede nasio böyleymis demkki bir tek sezryn olan bizler degiliz ya oda bir dogum sekli saglıkli dogsunlrda ne farkederYok cnm,, artık yarın son.. normal doğmazsa kesin sezeryan. Yani suni sancı vs denemeyeceğiz. Yarın geliyor zaten doktorum, perşembe de doğum :) Bugün kontrol için gittiğim kadın da rüptür kalınlığı iyi ama doktorunuz haklı, daha fazla riske girmeyin çünkü her an herşey olabilir dedi. Böylesi daha hayırlı demek ki :)
Cnm valla agri degil de uyuşma hissi oldu hala da var... daha hic bakmadim ama esim hafif bir sertlesme var sanki demisti. Bir de bende kesik ustune gobek biniyor cok komik bu sebeple dr pisik olmasin diye bir krem verdi oksizinc pomat oyle bir durum varsa sen de edin bu arada cok yorma kendini sütüne zarar unutmaBizimki 48 saat içinde alındı canım. Demek ki gidip sağlık ocağında da aldırmam lazım. Yarın gitmeyi düşünüyorum, hazır gitmişken ordan da hastane kontrolü.
Bu arada göbek düştü bile :)
Artık yarın bir banyoyu haketti oğluş.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Sağolasın.
İrem bebek nasıl? Kilosu kaç oldu? En son 2700gr sanırım. Bakalım bizimki kaç çıkacak en son 2550gr idi. Ay biraz büyüseler sanki güzel olacak.
Bir de tam kesiğimin üstündeki bölgede bir ağrı başladı bugünçok mu yordum acaba kendimi. Hem sertleşme hem ağrı hissediyorum. Yarın onu da sorayım. Var mıydı sende öyle bir sıkıntı?
Ne dusunuyosun mesela hani bebeqin saqliqi konusundami endiselisin ?Aynen cnm mecburum zaten her gün cikyrz 3bucuk yasında bir oglum var o olmasa hic bisey yapamamda iste insan a glyrlar bazen hormonlrdan neyse az kldı biraz daha savt diyorum
Çok saol cnm,, inşallah :)) ilk wc ye kaçışta yazarım ben zaten dayanamam :)))))Allah ım hadi hayırlısı cok guzel haberlerini bekliyorum mis gibi bir dogum olsun![]()
Ayyyy cok az kaldi canimYok cnm,, artık yarın son.. normal doğmazsa kesin sezeryan. Yani suni sancı vs denemeyeceğiz. Yarın geliyor zaten doktorum, perşembe de doğum :) Bugün kontrol için gittiğim kadın da rüptür kalınlığı iyi ama doktorunuz haklı, daha fazla riske girmeyin çünkü her an herşey olabilir dedi. Böylesi daha hayırlı demek ki :)
Canim zaten sen tecrubelisin once sonda oluyor sonra sonda cikiyor yuruyus yaptiriyorlar saatine gore muhtemelen sabah 8 9 da sezeryan olursan aksam 8 gibi yazarsin buyuk ihtimalÇok saol cnm,, inşallah :)) ilk wc ye kaçışta yazarım ben zaten dayanamam :)))))
Sen kazan dibisin 30 agustos hem de zafer bayrami bakalim acaba o gun dogar mi?Ayyyy cok az kaldi canimsaq salim kavusalim duruyada
![]()
![]()
Aynen cnm :) zaten bikaç gündür çok yoruldum artık... zorlamaya başladı epey... Ayşe de sıkıldı,, belirsizlikten kurtulucak en azından diyorum.. çok soruyor artık çünkü... bi de gerçekten herşey hazır olunca rahat batıyo insana.. kurdukça kuruyorum... bugün hiç lüzum yokken yedek kilimlerimizi yıkadım falan.. akşam babamla eşime sardım kafayı... bi de son günler, ağrım var,, alışmadıkları için nazlanıyorum gibi geliyo heralde, sinirleniyorum öyle baktıkları zaman... amaaaannn... doğsun artık evet :))Yani cnm rikse atma bncede nasio böyleymis demkki bir tek sezryn olan bizler degiliz ya oda bir dogum sekli saglıkli dogsunlrda ne farkeder
Ayyy demi oqun doqsaydi adinizafer koyardim :):):):)) canim bu sene erken doqum meshurmu ne sanmiyorum bence oqune kadar bekleyeceqimi :):) hayirlisi olsunda tabi yinede bakalim nasip en sona ben kaldim qibi iyice tecrubeleniyim sizden bari :):):)Sen kazan dibisin 30 agustos hem de zafer bayrami bakalim acaba o gun dogar mi?
Aynen cnm :) zaten bikaç gündür çok yoruldum artık... zorlamaya başladı epey... Ayşe de sıkıldı,, belirsizlikten kurtulucak en azından diyorum.. çok soruyor artık çünkü... bi de gerçekten herşey hazır olunca rahat batıyo insana.. kurdukça kuruyorum... bugün hiç lüzum yokken yedek kilimlerimizi yıkadım falan.. akşam babamla eşime sardım kafayı... bi de son günler, ağrım var,, alışmadıkları için nazlanıyorum gibi geliyo heralde, sinirleniyorum öyle baktıkları zaman... amaaaannn... doğsun artık evet :))Yani cnm rikse atma bncede nasio böyleymis demkki bir tek sezryn olan bizler degiliz ya oda bir dogum sekli saglıkli dogsunlrda ne farkeder
Haklisin canım valla ben pek kalabalığa da alışık değilim. Resmen sinirli, gergin birisi oldum. Kimseye gidin artık da diyemiyorumO zaman hem gözünaydın hem kolay gelsin cnm :) anne hariç yollamak iyi fikir; zaten bebek için o kadar kalabalık iyi değil. Baba hariç bi kişi daha kalıcı oldu mu yeterli bence.. gelen giden ayrı tabi ama yatılı nüfusu uzun süre fazla tutmamak lazım :)))
Bilmiyrm cnm hep bisey olcak nasl olcak irtada bir sikinti yok ama ruhum daraliyorckolumu icinden hic bisey yapmak gelmiyorNe dusunuyosun mesela hani bebeqin saqliqi konusundami endiselisin ?