• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Slm kızlar nasılsınız benim nisanım geldi doktorumu aradim ağrım olursa tekrar aramamı söyledi nedense çok sakin ve de deli gibi temizlik yapasım var :)) bekliyoruz bakalım sancıları sadece çoka z bir kasılma ve bebisin aşağıya baskısını hissediyorum
Ay iyice heyecan yapmaya başladım her gun bir haber geliyor. Bebegin kilosu da iyiyiydi hatırladığım kadarıyla. O enerjiyi harcama canım disi kuş enerjisi doğumda kullanacaksin ;) Sağlıkla gelsin minnos..

Canım senin takvimin dogru mu peki? Oraya göre ben senden öndeymişim de ondan heyecan yaptım o zaman benim minik de heran gelebilir. Hayırlısı ile al kucağına bebeğini:KK200:
Evet canım doğru ancak bizim minnak aceleci 33. Haftadan gelmeye kalkmıştı âmâ durdurdular çok şükür sancıları üstüne 3 haftayida atlattık bakalım sancılar ne saat gelecek amin canım hepimiz inşallah:))

S SUU Can'ım en zoru evlatla imtihan olmak senin yazın bu şekilde yazılmış ama derdi veren rabbim inşallah sana dermanınıda verecektir, belkide doktorların olmaz dediği bir mucize gerçekleşecek sen iyi düşünmeye çalış ama biliyorum insan en kötüsünü düşünüyor rabbim sana dayanma güçlüğü versin ... inşallah yarın Doğum da Kolay gerçekleşir .

benim doğumuma var daha canım bekliyorum normal doğumu inşallah dediğin gibi bi mucize rabbim nasip eder bana dua et lütfen

Ya evet vermek lazım bazen, tam doymayınca daha problem. Hem sarılık başlamış :KK43: mecbur iki saatte bir doyurmak Laz'ım ama uykudan uyanmıyor ki :KK43:
Biz geçen hafta sarılığı atlattık 2 gün mama ile besleyerek 14e çıkmıştı 2 gün sonra 10a düşmüş Sarılık değeri doktorda her gün bir iki defa mama vermeye devam et dedi.su an geçti artık çok şükür. Umarım sizinkide bir an önce düzelir.uyku konusunda da erken doğduğu için bu kadar çok uyuduğunu düşünüyorum.

S SUU Yani dr lar seni tüketti resmen. Çok sinir oluyorum ınan ki. Ama rabbim mucizeyi kucağına verdiğinde herşey unutulup gidecek. Rabbim kerimdir herşeye gücü yeter. Sen bu imtihandan insallah başarıyla çıkacaksın. Karşılığı çok güzel olacak ınan bana. Bari son günleri huzurla yasa. Bebeğini oksa konus onunla. Hisseder eminim. Ama lütfen pozitif ol. Ne olursa olsun imtihan bu. Sağlıklı doğacak denen bebeklerde rahatsızlık olmuyor mu veya ayağı takılıp yatağa bağlı kalmıyor mu kimisi bir cok örneği var. Sen yeterki sabret hep duada ol. Rabbim mükafatını verir. İnsallah iki cihanda

aminn canım inşallah ben sadece bu imtihandan alnımın akıyla çıkıp evladımı sağlıkla doğurmak istiyorum rabbim duysun görsün inşallah en korktuğum şeydi böyle imtihan olmak ama neyden korkarsan o senin imtihanın oluyomuş çok doğruymuş

Ayyy inşallah varya sizden allah razı olsun ve morel olan diğer arkadaslardanda.. bazen en yakınımızdakiler bile sizin kadar destek olamıyor.. içimi döküp patlaştıgım tek ortam burası
Senden de cnm,, ne demek :) hepimizin türlü türlü dertleri oluyo,,, ben de içim darlandıkça buraya döküyorum günlük gibi.. zaten amacımız bu değil mi.. birbirimize zerre faydamız olsa o bile yeter...

Ayyy inşallah varya sizden allah razı olsun ve morel olan diğer arkadaslardanda.. bazen en yakınımızdakiler bile sizin kadar destek olamıyor.. içimi döküp patlaştıgım tek ortam burası
Senden de cnm,, ne demek :) hepimizin türlü türlü dertleri oluyo,,, ben de içim darlandıkça buraya döküyorum günlük gibi.. zaten amacımız bu değil mi.. birbirimize zerre faydamız olsa o bile yeter...

Merhaba güzel anneler keyifler yerinde şükür okudum sizleri.

nilselen nilselen her şey yolunda gidiyormuş çok sevindim şükür, zamanla daha iyi olur her şey eminim.
P printemps gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Kavuştun mis kokuluna.
sertk60 sertk60 ha gayret az kaldı Allah direnme gücü verecek buna inan ve bebeginle beraber olacağın anı hayal et sana iyi gelecektir eminim.
A AysheDuru ve Simge 84 Simge 84 yarın doğum var hayırlısı ya çok heyecanlanıyorum böyle gruptan doğum haberi duyunca yada planlı doğum konusu olunca. Allahım sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bir şekilde kavusmanizi nasip etsin. Dualarımız sizinle, sizlerin de bizlerle olduğunu biliyorum. Burdan bilgiyi eksik etmeyin merak ederiz.

Biz de hafta sonu doktora gittik sanırım 9 ağustosta 36. Haftanın sonunda alacak minnoslari bakalım ayın 5 inde belli olacak. Oğlum 2 kg olmuş kızım da 1800 daha hala kucuguz teyzeler ama çok yüksek kiloların peşinde değiliz sağlıklı olsunlar haftalarını tamamlamış olsunlar gerisi boş. Ama şu haliyle bile benim göbeğimi görmeniz gerek. Devasa boyutta 10 kilo aldım eskaza 20 falan alsaydım heralde yerimden kıpırdayamayacaktım göbeğim acaip büyüdü. Bir taraftan biri bastırıyor diğer taraftan biri karnım bir üçgen bir dikdörtgen şekil şekil hale giriyor. Sıcaklar mahvediyor nefes alamıyorum resmen klimanın olduğu yerden kıpırdaamıyorum. Şikâyet değil şükür halimize ama yaz hamileliği zormuş gerçekten. Kendim de ağustos sonu doğumluyum anneme surekli ne çekmişsin ya diyorum:dondurma:

Doktorun asistanıyla konuştum,, yatın dinlenin bol bol dedi :) bu evde dinlenmek? Artık kocam gelsin,, uzuun bi duş alayım, fön çektireyim ve zıbarıp yatayım istiyorum :))) bu gece uyuyacağım,, eminim :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 113

nilselen nilselen her şey yolunda gidiyormuş çok sevindim şükür, zamanla daha iyi olur her şey eminim.
sertk60 sertk60 ha gayret az kaldı Allah direnme gücü verecek buna inan ve bebeginle beraber olacağın anı hayal et sana iyi gelecektir eminim.
A AysheDuru ve Simge 84 Simge 84 yarın doğum var hayırlısı ya çok heyecanlanıyorum böyle gruptan doğum haberi duyunca yada planlı doğum konusu olunca. Allahım sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bir şekilde kavusmanizi nasip etsin. Dualarımız sizinle, sizlerin de bizlerle olduğunu biliyorum. Burdan bilgiyi eksik etmeyin merak ederiz.

Biz de hafta sonu doktora gittik sanırım 9 ağustosta 36. Haftanın sonunda alacak minnoslari bakalım ayın 5 inde belli olacak. Oğlum 2 kg olmuş kızım da 1800 daha hala kucuguz teyzeler ama çok yüksek kiloların peşinde değiliz sağlıklı olsunlar haftalarını tamamlamış olsunlar gerisi boş. Ama şu haliyle bile benim göbeğimi görmeniz gerek. Devasa boyutta 10 kilo aldım eskaza 20 falan alsaydım heralde yerimden kıpırdayamayacaktım göbeğim acaip büyüdü. Bir taraftan biri bastırıyor diğer taraftan biri karnım bir üçgen bir dikdörtgen şekil şekil hale giriyor. Sıcaklar mahvediyor nefes alamıyorum resmen klimanın olduğu yerden kıpırdaamıyorum. Şikâyet değil şükür halimize ama yaz hamileliği zormuş gerçekten. Kendim de ağustos sonu doğumluyum anneme surekli ne çekmişsin ya diyorum:dondurma:
Çok saol cnm,,, darısı başına :) bebişler iyi maşallah,, senin de ikiz olmalarına rağmen harika kilo alımın; pek yakında minnacık olucak o göbek :) benim de klimaya sarılıp yatasım geliyo bu arada,, çok iyi anlıyoruz seni bütün ağustos anneleri olarak :)))

Maşallah ikizlerin büyümüşler yine de, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah. O göbek 2 tane çocuk taşıyor kocaman olmayıp ne yapacak ama göbeğine göre sen de iyi kilo almışsın, süper gidiyorsun maşallah. O klimalar o vantilatörler hatta yeri geliyor o kapısı açık buzdolapları insana yaşam enerjisi veriyor, gerçekten çok iyi anlıyorum seni, çok sıcak çünkü :ruh:

Doktorun asistanıyla konuştum,, yatın dinlenin bol bol dedi :) bu evde dinlenmek? Artık kocam gelsin,, uzuun bi duş alayım, fön çektireyim ve zıbarıp yatayım istiyorum :))) bu gece uyuyacağım,, eminim :))
Canım çok az kaldı iyi haberlerini alacağız hadi inşallah:)) Allah bi cesaret kuvvet versin bebeğine de sağlıklıca doğmayı nasip etsin ne güzel kurtulacaksın darısı bize inşallah:)

Çok saol cnm,,, darısı başına :) bebişler iyi maşallah,, senin de ikiz olmalarına rağmen harika kilo alımın; pek yakında minnacık olucak o göbek :) benim de klimaya sarılıp yatasım geliyo bu arada,, çok iyi anlıyoruz seni bütün ağustos anneleri olarak :)))

Amin canım bekleyen hepimizin darısı başına olsun inşallah. Şu içtiğim için ödem olmadığından bahsetmişsin hakkaten ben de aynı fikirdeyim şişmedi ayağım bacağım su çok içiyorum ona bağlıyorum, herkese tavsiye ediyorum bende. Ağustos anneleri olarak hepimiz aynı durumdayız gerçekten rabbim yardım etsin. Asıl ben doğum sonrasını merak ediyorum klima nasıl açıcaz, cam nasıl açıcaz o emzirirken oluşan fenalık terlemelerine önlem ne olacak. Artık sizlerin tecrübeleri onemli bu konuda:KK73:
Maşallah ikizlerin büyümüşler yine de, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah. O göbek 2 tane çocuk taşıyor kocaman olmayıp ne yapacak ama göbeğine göre sen de iyi kilo almışsın, süper gidiyorsun maşallah. O klimalar o vantilatörler hatta yeri geliyor o kapısı açık buzdolapları insana yaşam enerjisi veriyor, gerçekten çok iyi anlıyorum seni, çok sıcak çünkü :ruh:

Teşekkürler teyzesi büyüyoruz yavaş yavaş kısmet bakalım 2,5 ları görsek şükür diyecegizHoppa nasıl güzel demişsin insana yaşam enerjisi veriyor diye tam karşılığı bu daha güzel anlatılamazdı ya.. :KK9:duş alıyorum daha saçlarım bir gram kurumamışken şıpır şıpır terlemeye başlıyorum gene, bildiğin kısır döngü :KK70:hepimize bol bol sabırlar ve serin ruh halleri diliyorum :KK6:

Oyyy bu kızın güzelliğine bak maşallah :) A AysheDuru canım akşam erken yatarsan falan şimdiden sana hayırlı doğumlar diliyorum inşallah kolayca alırsın bebişini kucağına güzel haberlerini bekliyoruz

Back
X