Merhaba güzel anneler keyifler yerinde şükür okudum sizleri.
nilselen
her şey yolunda gidiyormuş çok sevindim şükür, zamanla daha iyi olur her şey eminim.
P
printemps
gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Kavuştun mis kokuluna.
sertk60
ha gayret az kaldı Allah direnme gücü verecek buna inan ve bebeginle beraber olacağın anı hayal et sana iyi gelecektir eminim.
A
AysheDuru
ve
Simge 84
yarın doğum var hayırlısı ya çok heyecanlanıyorum böyle gruptan doğum haberi duyunca yada planlı doğum konusu olunca. Allahım sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bir şekilde kavusmanizi nasip etsin. Dualarımız sizinle, sizlerin de bizlerle olduğunu biliyorum. Burdan bilgiyi eksik etmeyin merak ederiz.
Biz de hafta sonu doktora gittik sanırım 9 ağustosta 36. Haftanın sonunda alacak minnoslari bakalım ayın 5 inde belli olacak. Oğlum 2 kg olmuş kızım da 1800 daha hala kucuguz teyzeler ama çok yüksek kiloların peşinde değiliz sağlıklı olsunlar haftalarını tamamlamış olsunlar gerisi boş. Ama şu haliyle bile benim göbeğimi görmeniz gerek. Devasa boyutta 10 kilo aldım eskaza 20 falan alsaydım heralde yerimden kıpırdayamayacaktım göbeğim acaip büyüdü. Bir taraftan biri bastırıyor diğer taraftan biri karnım bir üçgen bir dikdörtgen şekil şekil hale giriyor. Sıcaklar mahvediyor nefes alamıyorum resmen klimanın olduğu yerden kıpırdaamıyorum. Şikâyet değil şükür halimize ama yaz hamileliği zormuş gerçekten. Kendim de ağustos sonu doğumluyum anneme surekli ne çekmişsin ya diyorum