Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ikinci topuk kanını veriyorsun sağlık ocağında, zeka testi için kullanılıyor. Daha sonra ilk hafta kontörlü için hastaneye gidiyorsun orda bir topuk kanı daha alınıyor.. eşim o gün "çocuğumun topuklarına sıkıp duruyorlar" diye isyan etti
Ama prosedür öyle canım.
Hatta sarılık olunca bizimki, her gittiğimizde bir dah bir daha topuk kanı aldılar.
Çocuk ayağına elleyince tik olmaya başladı artık.
Canm ben memnunum gayet bir tek yıkayınca içi kayıyor onu sevmiyorum ama kullanımı rahat ve belli etmiyor göğüs ucunu. En son geçen hafta tanesi 24.90 dı ama 3 al 2 öde vardı 3 tanesi 50 ye geldi
Çok iyi bı kampanyaya denk gelmişsin bende denk getirirsen aliyim benimde aynı tıklayınca içi kayıyor düzeltiyorum ama gerçekten çok rahatmis
Ay hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hoşgeldin ipekk :))Doğurduuuuuuum![]()
Hayırlı olsun canımDoğurduuuuuuum![]()
Iyi hadi gözün aydın canım bebek gelmeden bitiriyorsun yani islerini:) kendini de çok fazla yorma bence :)) dediğin gibi sağlık daha önemli çünkü.Canim selam, 2 gündür yine yoğun bir çalışmayla sana bu yazdıklarımı tamamladım. Kaynatma işlemleri tamam, göğüs pompası hazır, kendi dolabım hazır :) çok şükür işler yetişecek inşallah :) sağlık olsun da tek dileğim o gerçi.
Sütyen olarak normal straplez Beyaz, ten rengi ve siyah aldım ben. Evdekiler küçük gelmeye başlamıştı. Bir beden büyük aldım hepsini daha da ihtiyacım var alıcam :)
Ne araaa:)))Doğurduuuuuuum![]()
Aaaaaa hadi gözün aydın maşallah doğum haberinde atraksiyonlu olduDoğurduuuuuuum![]()
Doğurduuuuuuum![]()
Hadi gözümüz aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahDoğurduuuuuuum![]()
Canım 5 hafta önceki kontrolde de 4 gün gerilik vardı ama bu sefer 2 haftaya çıkmış gerilikcanim bir anda mi cikti seninki,var miydi?
seninkinin kilosu iyi canim,200 gr.dusuk sadece.
Süper canım gözün aydın çok şükür ipek böceğine kavuştun müsait oldupunda ayrıntıları bekliyoruz canımDoğurduuuuuuum![]()
Götür canım.benim ilk bebegimde 3.gün doktora götürdüm cok hafif var bol bol emzir dedimrahat davrandı.sonra gözlerinde burnuna basınca sarı falan oluyordu 6 yada 7. Gün dü.değeri cpk yüksekti.yani ihmal etme hızlı ilerliyor.benimki öyle oldu diye seninkide öyle olcak diye bişey yok ama sen ihmal etme.Mrb arkadaşlar biz sarılık olduk
Sürekli uyıyor bebişim.Zorla uyandırıp emziriyorum.4.gün doktor kontrolünde korkulacak bir şey yok demişti.Elleri ayakları sararırsa getirin.1ay sonra görüşürüz.Şuan elleri ayakları sarı değil burnunda vücudunda be gözlerinde hafif sarılık varDoktora görürsem mi bilemedim.
Doğurduuuuuuum![]()
Ayy hadi gözün aydın sende kavuştun yavruşuna :)Doğurduuuuuuum![]()
Hadi gözün aydın canim darısı başımızaDoğurduuuuuuum![]()
Gözünaydin canim.Doğurduuuuuuum![]()