• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Genetik olarak sizde ya da birinci derece akrabalarınızda var mı peki gamze? Eğer yoksa ve olduysa ben de öperim hiç acımam :KK68:

Bu arada hayırlı olsun, hem evinize kavuştunuz bir an önce bir de banyo mu yaptırdınız bebişi, bu ne hız annesi :)
Öp canım
Kaybedecek birşey Yok sonuçta.
Bak gör o güldükçe gamzesinde boğulası geliyor insanın :)

Canım kalp atışında ve hareketlerinde sorun yok bol protein tüketmemi söyledi özellikte et yumurta süt yoğurt onun dışında herhangibir tetkik istemedi proestan verdi bu ara çok kasılmam ve rahime baskı hissedşyorum çatı muayenesindede incelme var bebek baskı yaptığı için progestan verdi 9 ağustos tada kontrol önerdi birde yürüyüşü yasakladı dinlen dedi.

ben de yiyeceklere yüklendim bakalim. insallah faydasi olur. ben de dinleniyorum bol bol.

Kizlar tek tek alinti yapamadım tesekkur ederim hepinize bugun ciktik eve ama daha sütüm gelmedi bide kangruplarimiz 0 A uyusmazligi var sarilik olma ihtimali yüksek dedi uykusuz bi gece eve geldim agrim var ve buyuk kizim annanbe teyze görünce iyice şımardı tabi bide yeni bebek gelince.bende de bi tahammulsuzluk olustu bi de bu sicaklar bezdirdi artik yaniyor ortalik ter döküyorum napacam bilmiyorum ruh halim karmakarisik

Ay ben çok acıktım ama şimdi bişey yesem 2 saat yatamayacam yemesem tansiyonum düşecek halsizleşecem iki arada kaldım :))

Kizlar tek tek alinti yapamadım tesekkur ederim hepinize bugun ciktik eve ama daha sütüm gelmedi bide kangruplarimiz 0 A uyusmazligi var sarilik olma ihtimali yüksek dedi uykusuz bi gece eve geldim agrim var ve buyuk kizim annanbe teyze görünce iyice şımardı tabi bide yeni bebek gelince.bende de bi tahammulsuzluk olustu bi de bu sicaklar bezdirdi artik yaniyor ortalik ter döküyorum napacam bilmiyorum ruh halim karmakarisik
Sakin ol cnm hersey olacagina variyor
Sen hamileliginin basinda cok buyuk badire atlattin o zaman bile bunalima girmedin. Bunu atlatacak güctesin unutma bebisin sana ihtiyaci var

Doğurdummmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Binlerce şükürler olsun Allah'ıma spinal sezeryan oldum 35+3 de 2900gr 49 cm bir kızım var. Ameliyat Harika geçti spinal muhteşem bir Doğum şekli en azından benim için :KK200: Bu arada kordon kanını da aldırdık 23,5 yıl saklayacaklar rabbim sizlere de Doğum kolaylığı versin

Binlerce şükürler olsun Allah'ıma spinal sezeryan oldum 35+3 de 2900gr 49 cm bir kızım var. Ameliyat Harika geçti spinal muhteşem bir Doğum şekli en azından benim için :KK200: Bu arada kordon kanını da aldırdık 23,5 yıl saklayacaklar rabbim sizlere de Doğum kolaylığı versin
Maşallah bebişine canım kilosu da boyuda gayet iyi :)) inşallah bizlerde böyle mutlu geçiririz doğumumuzu ;) darısı bizlere olsun sıkıntısız geçmesine sevindim inşallah sütünde bol bol gelir :) Allah analı babalı büyütsün.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşşalah hafta sonu bereketi maşallah :)

gözünüz aydın sağlıcakla büyütün bebeğinizi:nazar:

Allah anali babali buyutmek nasip etsin. kordon kanini aldirmak icin neler yaptiniz nerelere basvuruldu bilgilendirirmisin bende istiyrm cnku

Hayırlı olsun.
Allah anali babalı büyütsün inşaallah darisi bize sağlıkla aminnn

Evet ben de taşıyamam diye düşünüyorum, çabuk yoruluyorum, araba mis gibi rahat rahat. Bir de çok beğenerek aldım kullanmam lazım bir an önce :p

Ay yemeği fazla kaçırdım, spor olsun hem de sindirelim diye eve yürüyerek geldik. Normalde 10 dakika süren yolu yarım saatte geldiğimiz yetmezmiş gibi bir sürü de yoruldum nefessiz kaldım. Artık hepten zor geliyor hareket etmek, sizde de oldu mu böyle ağırlık? Şimdi serildim yatıyorum bitap biçimde :uykucu:
Bir kaç gun hareketsiz kalayim yurumek zor geliyor ama yurudukce açıliyorum. Her gun duzenli rutin olursa zorlanmazsin canim..
Maşallah sağlıkla büyüsün. Tebrik ederim canim ;)

Gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin . Spinal hakkında bu duyduğuma sevindim spinal sezeryan olacak biri olarak. Müsait olunca detayları yazar mısın

Sakin ol cnm hersey olacagina variyor
Sen hamileliginin basinda cok buyuk badire atlattin o zaman bile bunalima girmedin. Bunu atlatacak güctesin unutma bebisin sana ihtiyaci var
Saol cnm evet yapi itibariyle güçlü bbi insanim ama bugun yetemedigimi hissettim insallah atlatacagim cnm.

Gunaydin kızlar

Mutella Mutella Hndxxx Hndxxx bebekleriniz hayırlı olsun kızlar. Allah anaali babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Sutunuz ve uykunuz bol olsun durusel24 durusel24 canm sende stres yapma ,biliyorsun süt hemen gelmeye biliyor. Biraz sabırlı olmak lazım. Annen ve kardeşini de kızın için uyarmaktan çekinme lütfen. Ama şimdi o kadarda takma başka şeyleri sen dinlenmeye bak. Bir an önce toparlanmaya bak.

Back
X