2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben de öyle düşünüyorum canım ziyan olmasın diye de kendim yiyorum çoğunu. İş yerinden bir tanıdıkla karşılaştım geçen gün onun da torunu var kızım kadar. Kadın diyor ki ben 4 tane çocuk büyüttüm evde ayrı hiç yemek pişirmedim ne varsa ondan verdim şimdi sizin nesil bir tuhaf kızıma da diyorum yapmayn öyle filan, baya mantıklı şeyler de söyledi aslında ama yine aynıyım bir türlü değişemiyorum malesef.

canım bizim de aynı sayılır. 3ekim doğumlu akşam 9-9buçuk yatıyor şanslıysam tabii sonra 1de emiyor,4te emiyor,6da emiyor...bunların arasında uyanıyor yine...ben kahvaltı,öğlen sebze püresi akşam üstü yoğurt ya da meyve püreli yoğurt veriyorum.aralarda emziriyorum.yatmadan önce 120cc mama veriyorum

ben ev yapımı labne, lor ve suda bekletilmiş beyaz peynir verdim şimdiyr kdr süt damlaaı tuzsuzmu ezip mi veriosun

ben ev yapımı labne, lor ve suda bekletilmiş beyaz peynir verdim şimdiyr kdr süt damlaaı tuzsuzmu ezip mi veriosun
Süt damlası da beyaz peynir gibi aslında. Tuzsuz ama çok alındıysa tuzlu suya koyuyorum. Geceden iki üç tane ayırıp suya koyuyorum tuzunu atması için. Evet parçalayıp veriyorum

Sağol canım. bu şık kakaların ve huzursuzluğun sebebi belli oldu. Diş göründü bugun ilk ben gördüm çok sevindim:) bir sonrakiler hemen ardından mı çıkıyor acaba. yesoka90 sen de sagol

Bebe confort milofix koltuğumuz bugün geldi ve ilk sürüşümüzü yaptık hemen paylaşmak istedim izlenimlerimi :)
Koltuk senin de söylediğin gibi fiyat/performans açısından çok güzel. Yarım saat kadar sorunsuz oturdu kızım koltukta ve söylediğin gibi kemeri güzelce sıyırıp kolunu dışarı çıkardı :) Chest klip şartmış onu anladım. Kullandığın bir marka var mı tavsiye edebileceğin?
Bir de, yarım saat kadar oturmasına rağmen koltuğun boyası çıkmış koltuktan aldığımda bacakları ve çorapları kırmızı olmuştu (kısa süreli oturacağından yıkamadan önce hemen denemek istemiştim) ama kıyafeti boyanmamıştı (oturduğu kısımdaki minder daha farklı ondan galiba). Sen böyle bir sorun yaşadın mı? Bir de kılıf alayım diyorum ama bu modelin orjinal kılıfı yok sanırım başka bir şey uydurulabilir mi acaba fikrin var mı?

J

Bende pek fayda hissetmedim zaten ilk dişler pek sıkıntılı çıkmadı biz ne olduğunu anlayana kadar dişler patladı
Aynen ya alt iki hiç anlamadık birden çıktı bu kez acayip zorluyor üstler sanirm hangisi olduğunu da anlamıyorum aslında ama sıra öyleymiş:)

Ooo hayırlı olsun kuzucuğa darısı diğerlerinin başına inşallah sorunsuz gelirler
Kardeşime dışı çıktı diyorum pirzola ver yesin diyor. Hayırlı olsun yok. Önce bı hayırla.diyorum dış hayırlanır mi diyor. İyi ki siz varsınız da sevincimi paylasabiliyorum. Çok sağol canım:)

Hayirli olsun canım yeni okudum

Benim oğlumda mantar oldu kisin ayri bir zor yazin ayri bir zor ya. Biz kisin pisik gecirdik vito diye bi krem vermisti doktor.az cis yapsa da bezini 3 saatte bir degistirmeye calis. Gecmis olsun canim.

Sağol canım. bu şık kakaların ve huzursuzluğun sebebi belli oldu. Diş göründü bugun ilk ben gördüm çok sevindim:) bir sonrakiler hemen ardından mı çıkıyor acaba. yesoka90 sen de sagol
bizim alttaki 1. çıktıktan 3 hafta sınra 2. çıktı 1 ay oldu daha üsttekiler çıkmadı hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun fıstığın

bizim alttaki 1. çıktıktan 3 hafta sınra 2. çıktı 1 ay oldu daha üsttekiler çıkmadı hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun fıstığın
Sizde de ishal oldu mu? Ben tam bakamadım 1 tane mi 2 tane mi. Ama dış etinde 2 tane şişlik vardı. Bide tırtık gördüm. Demek huzursuzluk tam gaz devam:) sağol canım sizlerin de inşallah

Sizde de ishal oldu mu? Ben tam bakamadım 1 tane mi 2 tane mi. Ama dış etinde 2 tane şişlik vardı. Bide tırtık gördüm. Demek huzursuzluk tam gaz devam:) sağol canım sizlerin de inşallah
yok ishal olmadı ama çok huzursuzdu uykular flnmsıfırlanmıştı iice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…