biz istnbulda denize giremiyoruz canm sen şanslısın :)Bizi de götürün
ben daha tatil alamadım. Tatilde de bebeğin hizmetçisi olacaksam, dinlenemeyeceksem gitmeyeyim diyorum. Zaten her gün denizdeyiz. Ama otelde de keyif yapmak çok güzel oluyor
Ben de öyle düşünüyorum canım ziyan olmasın diye de kendim yiyorum çoğunu. İş yerinden bir tanıdıkla karşılaştım geçen gün onun da torunu var kızım kadar. Kadın diyor ki ben 4 tane çocuk büyüttüm evde ayrı hiç yemek pişirmedim ne varsa ondan verdim şimdi sizin nesil bir tuhaf kızıma da diyorum yapmayn öyle filan, baya mantıklı şeyler de söyledi aslında ama yine aynıyım bir türlü değişemiyorum malesef.Ben de yemiyor diye çok üzülmüyorum açıkçası. Hazırladıklarım boşa gidiyor, günah oluyor. Bir de tüm gün onun beslenmesini düşünüyorum. Şu saatte emzireyim, şu saate çorbasını veririm falan. Hele süt aldığım günler, saatlerce uğraşıyorum. Kaynat, yoğurt mayala, peynir yap. Mayalanmayı bekle. Ekşimesin diye eve erkenden geliyorum falan. Hepsi boşa gidiyor.
canım bizim de aynı sayılır. 3ekim doğumlu akşam 9-9buçuk yatıyor şanslıysam tabii sonra 1de emiyor,4te emiyor,6da emiyor...bunların arasında uyanıyor yine...ben kahvaltı,öğlen sebze püresi akşam üstü yoğurt ya da meyve püreli yoğurt veriyorum.aralarda emziriyorum.yatmadan önce 120cc mama veriyorumKızlar üstten bir dişimiz çıktı :) Hem seviniyorum hem de bu kadar çabuk büyümesin diye hüzünleniyorum :) alttakiler çıktıktan tam iki buçuk ay sonra üstten çıktı.
Gece üç kez emmek için uyanmaya başladı. Doktor her uyanmaya emzirme dedi ama dayanamıyorum.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Mesela sekizde uyuyor, 12 de uyanıyor. Aradan dört saat geçmiş, bebek dört saatte acıkmıştır deyip emziriyorum. sonra dörtte uyanıyor, Yine çok süre olduğu için acıkmıştır diye emziriyorum.
Dokuz ay bitiyor, üç öğüne başlayacağım. Gece uyumadan bir buçuk saat önce irmikli ve meyveli muhallebi vermeyi düşünüyorum. Böylece yaşına kadar gece beslenmesini keseriz inşallah
ben ev yapımı labne, lor ve suda bekletilmiş beyaz peynir verdim şimdiyr kdr süt damlaaı tuzsuzmu ezip mi veriosunBenim bebeğim herşeyi yemeyi reddetse de yoğurt yerdi. O yüzden termosa yoğurt koymuştum. Onun dışında meyve filesi içinde meyve verebilirsin. Bebe bisküvisi yanında bulunsun. Hemen suyla ıslatır üzerine muz gibi kolay parçalanan bir meyve eklersin. Bir gün et ya da yumurta yemezse birşey olmaz sonuçta.
Otelde ben yanımda kefir süt damlası peynir ve bebe bisküvisi almıştım. Gelir gelmez dolaba attım. Bizim 2saatlik yolculuktu. Siz Bodrum’da bir marketten alışveriş yapabilirsiniz. Yedek olarak kavanoz mamalarından al istersen ne olur ne olmaz. Ben evde yapıyorum genelde ama acil durumlar için dolapta kavanoz maması bulunduruyorum.
Merak etme artık büyüdüler herşeyi yerler açık büfeden elbet seveceği birşey bulursun. Diyet zeytin bile (tuzsuz) çıkıyor açık büfede.
Hiç hiç korkma iyi tatiller.
Süt damlası da beyaz peynir gibi aslında. Tuzsuz ama çok alındıysa tuzlu suya koyuyorum. Geceden iki üç tane ayırıp suya koyuyorum tuzunu atması için. Evet parçalayıp veriyorumben ev yapımı labne, lor ve suda bekletilmiş beyaz peynir verdim şimdiyr kdr süt damlaaı tuzsuzmu ezip mi veriosun
Sağol canım. bu şık kakaların ve huzursuzluğun sebebi belli oldu. Diş göründü bugunÇok geçmiş olsun. Ben bepanten pişik kremi sürüyorum üzerine de biraz sudo krem iyi geliyor. Bir de altına bir bez seriyorum yarım saat kadar kapatmıyorum altını havalanıyor. Bunları deneyebilirsin denemediysen canım umarım geçer bir an önce.
Bebe confort milofix koltuğumuz bugün geldi ve ilk sürüşümüzü yaptık hemen paylaşmak istedim izlenimlerimi :)Arkadaşlar bu arada konusu açılmışken oto koltuğu klipsi orjinal adıyla car seat chest cips hepinizin edinmesini şiddetle tavsiye ederim, bebeğinizin kemeri omzunda sıyırıp kollarını açıkta bırakmasını engelleyen bir aparat, yakında bu işleri yapabilirler, güvenlik açısından gerekli olduğunu düşünüyorum.
Ooo hayırlı olsun kuzucuğa darısı diğerlerinin başına inşallah sorunsuz gelirlerSağol canım. bu şık kakaların ve huzursuzluğun sebebi belli oldu. Diş göründü bugunilk ben gördüm çok sevindim:) bir sonrakiler hemen ardından mı çıkıyor acaba. yesoka90 sen de sagol
Aynen ya alt iki hiç anlamadık birden çıktı bu kez acayip zorluyor üstler sanirm hangisi olduğunu da anlamıyorum aslında ama sıra öyleymiş:)J
Bende pek fayda hissetmedim zaten ilk dişler pek sıkıntılı çıkmadı biz ne olduğunu anlayana kadar dişler patladı
Kardeşime dışı çıktı diyorum pirzola ver yesin diyor. Hayırlı olsun yok. Önce bı hayırla.diyorum dış hayırlanır mi diyor. İyi ki siz varsınız da sevincimi paylasabiliyorum. Çok sağol canım:)Ooo hayırlı olsun kuzucuğa darısı diğerlerinin başına inşallah sorunsuz gelirler
Hayirli olsun canım yeni okudumEki Görüntüle 2161962
Bebe confort milofix koltuğumuz bugün geldi ve ilk sürüşümüzü yaptık hemen paylaşmak istedim izlenimlerimi :)
Koltuk senin de söylediğin gibi fiyat/performans açısından çok güzel. Yarım saat kadar sorunsuz oturdu kızım koltukta ve söylediğin gibi kemeri güzelce sıyırıp kolunu dışarı çıkardı :) Chest klip şartmış onu anladım. Kullandığın bir marka var mı tavsiye edebileceğin?
Bir de, yarım saat kadar oturmasına rağmen koltuğun boyası çıkmış koltuktan aldığımda bacakları ve çorapları kırmızı olmuştu (kısa süreli oturacağından yıkamadan önce hemen denemek istemiştim) ama kıyafeti boyanmamıştı (oturduğu kısımdaki minder daha farklı ondan galiba). Sen böyle bir sorun yaşadın mı? Bir de kılıf alayım diyorum ama bu modelin orjinal kılıfı yok sanırım başka bir şey uydurulabilir mi acaba fikrin var mı?
Bizimde öyle oluyo arada sonra yediriyorm . Genelde uykudan uyanınca iştahsızlık oluyo bizde.Hep bizimle, yemek vaktinde yiyor ama emmesi öğünlere yalın zamana denk gelince iki lokma alıp bırakıyor. Bir türlü ayarını tutturamadım.
Kızımın poposu fena pismisti bugün. Yani anüs ve üst kısımlar.. yavrum nasıl ağladı altını temizlerken elleri titredi resmen.. ne zamandır geçmiyor. Kıpkırmızı. Kakaları da tuhaflasti hem çok sık yapiyor hem de renkleri kivamlari her defasında farklı ve garip. Alerji olabilir mi acaba? Karpuz yedi, kiraz, nohut, başka da bişey yok öyle yediği farklı. medecassol sürdüm en son. Napabilirim başka.
Degistiriyorum 3-4 saate bir. Yapabilirsem günde 2 kez duş aldiracam hatta. Sağol canım.Benim oğlumda mantar oldu kisin ayri bir zor yazin ayri bir zor ya. Biz kisin pisik gecirdik vito diye bi krem vermisti doktor.az cis yapsa da bezini 3 saatte bir degistirmeye calis. Gecmis olsun canim.
bizim alttaki 1. çıktıktan 3 hafta sınra 2. çıktı 1 ay oldu daha üsttekiler çıkmadı hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun fıstığınSağol canım. bu şık kakaların ve huzursuzluğun sebebi belli oldu. Diş göründü bugunilk ben gördüm çok sevindim:) bir sonrakiler hemen ardından mı çıkıyor acaba. yesoka90 sen de sagol
Sizde de ishal oldu mu? Ben tam bakamadım 1 tane mi 2 tane mi. Ama dış etinde 2 tane şişlik vardı. Bide tırtık gördüm. Demek huzursuzluk tam gaz devam:) sağol canım sizlerin de inşallahbizim alttaki 1. çıktıktan 3 hafta sınra 2. çıktı 1 ay oldu daha üsttekiler çıkmadı hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun fıstığın
yok ishal olmadı ama çok huzursuzdu uykular flnmsıfırlanmıştı iiceSizde de ishal oldu mu? Ben tam bakamadım 1 tane mi 2 tane mi. Ama dış etinde 2 tane şişlik vardı. Bide tırtık gördüm. Demek huzursuzluk tam gaz devam:) sağol canım sizlerin de inşallah
HahhahahKardeşime dışı çıktı diyorum pirzola ver yesin diyor. Hayırlı olsun yok. Önce bı hayırla.diyorum dış hayırlanır mi diyor. İyi ki siz varsınız da sevincimi paylasabiliyorum. Çok sağol canım:)
Teşekkür ederizHayirli olsun canım yeni okudum
Hayır kız :) kız olmasina bile ihtimal vermedin baksana :))Hahhahaherkek mi kardeşin? Erkekse bilmez belki nerden bilsin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?