2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sağol canım. bu şık kakaların ve huzursuzluğun sebebi belli oldu. Diş göründü bugun ilk ben gördüm çok sevindim:) bir sonrakiler hemen ardından mı çıkıyor acaba. yesoka90 sen de sagol

Hayırlı olsun canım inciniz :) benim kayinvalidemde ilk kim gorduyse dişini hediye almalı torunuma demişti :) bende her zaman alıyorum demiştim :)

Ooo minnoşa bak. Mamayı da yiyor ama yine uyanıyor. İnşallah büyüdükçe uyanmaları azalır canım

Kızlar çok mutluyum ya kızım sonunda biberonla bir şey içti :) iki hafta önce anne sütü vermeye çalıştık ama tutamamıştı. Meğer biberon küçükmüş. Dün şoktan nuk marka biberon aldım. Bu akşam mama hazırlayıp verdim. 100ml içti çok şükür.
Eylül’de ben işe başlayınca anne sütü almaya devam edebilir böylece. Şükürler olsun.

Bu arada gece tok tutusun diye bir mama hazırladım. Bir su bardağı suya göz kararı bebek irmiş koyup pişirdim, ılıklaşınca içine bir küçük armut dilimleyip blendırdan geçirdim, biberona koyup içirdim.
Yarın daha besleyici bir şey yapacağım. Bugün nasılsa içemiyor diye özenmemiştim. Yarın irmikli muhallebi, yoğurt, avokado ve muz kullanmayı düşünüyorum.
Çok heveslendim :) bu biberon ne güzel şeymiş :)

Canım öncelikle koltuğunuz hayırlı olsun inşallah severek kullanır bebeğin hep, ikinci olarak koltuğun top tether bağlantısı kapı tarafından öneriliyor araç içinde sen kolayca kucağına alabil diye aklında olsun.
Bir de koltuk bağlandığı zaman bebeğin ile koltuk kemerleri arasında senin bir parmağınon gireceği kadar mesafe isteniyor adac testleri öyle yapılıyor yani çok daha sıkı bağlamalısın koltuğu(diyorum da kendim ne kadar yapabiliyorum benimki kemerleri sıkınca kuduruyor :))
Sorulara gelince; ben klipsi alibabadan aldım öyle markalı filan da değil standart ürün aldım gayet memnunum.
Bizim koltuğumuz krem renk ben önden kılıfı yıkadım ve hiç bahsettiğin sorunu yaşamadım canım arkadaşta kırmızısını kullanıyor o da bahsetmedi böyle bir boyama olayından yıkandıktan sonra sorun yapmaz diye umuyorum.
Ben büyük kızıma havlu kılıf aldım terleme olayından ötürü ama malesef zırnık fark etmedi, ufaklığa da en ucuzundan satılan bir standart kılıf alıcam ama hala alamadım :) orjinal kılıf aradım taradım bulamadım herhalde Baby bilmemneli ucuz yollu birşeyler o ihtiyacı kapatacağım.
İnşaallah kazasız belasız kullanın :)

Biz 23 derecede açık tutuyoruz klimayı dr direkt ona vurmadıkça zararı yok dedi. Dediğin gibi tatilde çok irdelememek lazım zaten sınırlı bir süre. Ben termoş ve cam rende götürmüştüm hiç gerek olmadı. Organik meyve pürelerini 'de vermedim herşeyin tazesi varken

en kolayı meyve ztn otelde hep meyve var cam rende olmasa bile ez çatalla ver elinle kopart ver kahvaltıda idare edilir bi haftafa organik yumurta yemeyiversin asıl problem yemekler çorbalar onlarıda idare edicez artık ztn beni görünce yemek istemeyip emmek istiyo genelde gece yatmadan muhallebi fln vermiyorum hiç emip uyuyo aslında kaşık maması deneyebilirim bi kere verdm biraz yemişti

Canım ben de hipp en iyisidir diye kaşık manası almıştım ama aşırı şekerli. Kavanozda konserve gibi uzun süre duran mama tarifi var istersen. İnstagramda mutfakta bebek var isimli sayfada.

Canım Eskişehir’e geldiğimizden beri evde durmuyoruz, o yüzden nete girmeye vakit kalmıyor. Bu arada Kızım dışarıda arabasında durmuyor, arabada pusette durmuyor, öyle olunca yoruluyorum, 9.30 gibi kızımla uyumaya başladım.

ohh miss vaktin varken uyu ztn :) keşke bnde uyuyabilsem bnm oğlan hala geç yatıo bi tataftan da yemek bulaşık çamaşır iş bitmio bi türlü gece emmeleri sonra da 6 da kalk işe hazırlan

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…