- 22 Şubat 2017
- 2.369
- 3.938
- 63
- 39
Teşekkürler canım Allah bütün kuzucuklara iyilik versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım Allah bütün kuzucuklara iyilik versin..
Çok geçmiş olsun canım size de Acıbadem iyi diye biliniyor hayret yani o kadar acemi hemşireler olmasına şaşırdımKızlar bugün 9.ay kontrolüne gittik. Menenjit aşısı oldu ve kan alındı tahliller için . Hemşireler bir koldan damarı bulamadılar bir türlü sonra diğer kola geçtiler Allahım oğlum ağlaya ağlaya mahvoldu çocuk. Acıbadem hemşireleri hep acemi kızlarbir kan aldırırken mahvoldum ben .Allah evlatları hasta olan annelere sabır, yavrularına şifa versin inşallah
Ben de sevmiyorum hiç iğne işini çok geriliyorum :-/Ben de temmuz ortasında kan verecem kızımın. Şimdiden kara kara düşünüyorum. Geçmiş olsun canım. Aminn
Cam şişe su her yerde var ben öyle yapacağım.Kızlar tatilde içme suyunu nasıl yaptınız bebeğin ?
Aşı olsa neyse, kan daha uzun sürer bide tutacaklar mi kipirdamasin diye yazık ya nasıl korkarBen de sevmiyorum hiç iğne işini çok geriliyorum :-/
Küçük şişe dimi. Ben de alayim. Beslenmesi de kafamı kurcalıyor nasıl olacak.Cam şişe su her yerde var ben öyle yapacağım.
Biz bir kez doktora gittiğimizde bir bebekten kan alırlarken gördüm de , evet anne ya da baba ve bir hemşire daha sıkıca tutuyor kolları oynarsa acırmış çünkü. Bir de hemşire dedi ki acıdığından değil korktuğundan ağlıyor genelde bebişler dedi. Kafasını diğer tarafa çevirip oyuncakla filan oyalanırsa hiç ağlamıyorlar dedi.Aşı olsa neyse, kan daha uzun sürer bide tutacaklar mi kipirdamasin diye yazık ya nasıl korkar![]()
Evet küçük şişe. Bir de suluk temizlemesi ile uğraşmayım dersen hayat ilk suyum alabilirsin içindeki suyu döker cam şişeden doldurursun istersen. Ağızlığını sevdi benim kızım güzelce içebiliyor. 6 lı paketten 2 ağızlık çıkıyor.Küçük şişe dimi. Ben de alayim. Beslenmesi de kafamı kurcalıyor nasıl olacak.
Yanına oyuncak alayım. İnsallah iyi bı hemşireye denk gelirizBiz bir kez doktora gittiğimizde bir bebekten kan alırlarken gördüm de , evet anne ya da baba ve bir hemşire daha sıkıca tutuyor kolları oynarsa acırmış çünkü. Bir de hemşire dedi ki acıdığından değil korktuğundan ağlıyor genelde bebişler dedi. Kafasını diğer tarafa çevirip oyuncakla filan oyalanırsa hiç ağlamıyorlar dedi.
Plastik mi o ? Yok ya kızım suluğundan içmeyi öğrendi onu gotururumEvet küçük şişe. Bir de suluk temizlemesi ile uğraşmayım dersen hayat ilk suyum alabilirsin içindeki suyu döker cam şişeden doldurursun istersen. Ağızlığını sevdi benim kızım güzelce içebiliyor. 6 lı paketten 2 ağızlık çıkıyor.
cam şişelerden alırız die düşündüm denizden çıkıncada duşlar çok soğuk akıo bn dayanamıyorum bebek sokulmazda yanımızda pet şişede su bulundursak die düşündüm güneşte ısınır o dökeriz üstünden tuzu gider dedim odaya dönünce de şampuanla duş aldırırızKızlar tatilde içme suyunu nasıl yaptınız bebeğin ? Bide denizden çıkarınca nasıl yikadiniz odaya mi döndünüz ?
bizde 8. ay kontrolünde yaptırdık kan sayımını eşim kucağına oturttu iki hemşire biri sağdan biri soldan damar aradılar çocuk daha iğnryi görmeden acısını bilmeden ağlamaya başladı. öyle sımsıkı tutulunca bide damar bulamadılar Allah tan iğneyi batırıp bulamadık demediler. neyse sonra biri bu kolda var dedi ama bn çocuğu kucakladım dedim bırakın sakinleşsin ben oynatırken hemşire damarı buldu tekrar babası kucağına aldı damla damla akıo kan da uzun sürdü biraz 2 tüp almışlardı ağladı çok yavrum sonra bn kucağıma aldm sustu yani acıdan diil olayın gerginliğinden daha çok ağlıolarAşı olsa neyse, kan daha uzun sürer bide tutacaklar mi kipirdamasin diye yazık ya nasıl korkar![]()
bize de sevdiğü video varsa açın ona baksın dediler ama bizimkinin öyle sevdiği bişi yok bişi açtık ona da hiç bakmadıBiz bir kez doktora gittiğimizde bir bebekten kan alırlarken gördüm de , evet anne ya da baba ve bir hemşire daha sıkıca tutuyor kolları oynarsa acırmış çünkü. Bir de hemşire dedi ki acıdığından değil korktuğundan ağlıyor genelde bebişler dedi. Kafasını diğer tarafa çevirip oyuncakla filan oyalanırsa hiç ağlamıyorlar dedi.
Ben de temmuz ortasında kan verecem kızımın. Şimdiden kara kara düşünüyorum. Geçmiş olsun canım. Aminn
50 tl verip nuk suluk aldım oğlan sadece ısırıo. bnmkide fuskanın ucuyla içio hayatla aynıdır heralde kendi akıo ya kolay gelio heralde nuku çekmesi zor geldiEvet küçük şişe. Bir de suluk temizlemesi ile uğraşmayım dersen hayat ilk suyum alabilirsin içindeki suyu döker cam şişeden doldurursun istersen. Ağızlığını sevdi benim kızım güzelce içebiliyor. 6 lı paketten 2 ağızlık çıkıyor.
evet pet şişe plastik ağızlıkPlastik mi o ? Yok ya kızım suluğundan içmeyi öğrendi onu gotururum
bizde 8. ay kontrolünde yaptırdık kan sayımını eşim kucağına oturttu iki hemşire biri sağdan biri soldan damar aradılar çocuk daha iğnryi görmeden acısını bilmeden ağlamaya başladı. öyle sımsıkı tutulunca bide damar bulamadılar Allah tan iğneyi batırıp bulamadık demediler. neyse sonra biri bu kolda var dedi ama bn çocuğu kucakladım dedim bırakın sakinleşsin ben oynatırken hemşire damarı buldu tekrar babası kucağına aldı damla damla akıo kan da uzun sürdü biraz 2 tüp almışlardı ağladı çok yavrum sonra bn kucağıma aldm sustu yani acıdan diil olayın gerginliğinden daha çok ağlıolar
Çok geçmiş olsun canım size de Acıbadem iyi diye biliniyor hayret yani o kadar acemi hemşireler olmasına şaşırdımhangi acıbadem bu?
Kızlar tatilde içme suyunu nasıl yaptınız bebeğin ? Bide denizden çıkarınca nasıl yikadiniz odaya mi döndünüz ?