• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bugün 9.ay kontrolüne gittik. Menenjit aşısı oldu ve kan alındı tahliller için . Hemşireler bir koldan damarı bulamadılar bir türlü sonra diğer kola geçtiler Allahım oğlum ağlaya ağlaya mahvoldu çocuk. Acıbadem hemşireleri hep acemi kızlar:KK43: bir kan aldırırken mahvoldum ben .Allah evlatları hasta olan annelere sabır, yavrularına şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım size de Acıbadem iyi diye biliniyor hayret yani o kadar acemi hemşireler olmasına şaşırdım :( hangi acıbadem bu?

Aşı olsa neyse, kan daha uzun sürer bide tutacaklar mi kipirdamasin diye yazık ya nasıl korkar :KK43:
Biz bir kez doktora gittiğimizde bir bebekten kan alırlarken gördüm de , evet anne ya da baba ve bir hemşire daha sıkıca tutuyor kolları oynarsa acırmış çünkü. Bir de hemşire dedi ki acıdığından değil korktuğundan ağlıyor genelde bebişler dedi. Kafasını diğer tarafa çevirip oyuncakla filan oyalanırsa hiç ağlamıyorlar dedi.

Küçük şişe dimi. Ben de alayim. Beslenmesi de kafamı kurcalıyor nasıl olacak.
Evet küçük şişe. Bir de suluk temizlemesi ile uğraşmayım dersen hayat ilk suyum alabilirsin içindeki suyu döker cam şişeden doldurursun istersen. Ağızlığını sevdi benim kızım güzelce içebiliyor. 6 lı paketten 2 ağızlık çıkıyor.

Biz bir kez doktora gittiğimizde bir bebekten kan alırlarken gördüm de , evet anne ya da baba ve bir hemşire daha sıkıca tutuyor kolları oynarsa acırmış çünkü. Bir de hemşire dedi ki acıdığından değil korktuğundan ağlıyor genelde bebişler dedi. Kafasını diğer tarafa çevirip oyuncakla filan oyalanırsa hiç ağlamıyorlar dedi.
Yanına oyuncak alayım. İnsallah iyi bı hemşireye denk geliriz

Evet küçük şişe. Bir de suluk temizlemesi ile uğraşmayım dersen hayat ilk suyum alabilirsin içindeki suyu döker cam şişeden doldurursun istersen. Ağızlığını sevdi benim kızım güzelce içebiliyor. 6 lı paketten 2 ağızlık çıkıyor.
Plastik mi o ? Yok ya kızım suluğundan içmeyi öğrendi onu gotururum

Kızlar tatilde içme suyunu nasıl yaptınız bebeğin ? Bide denizden çıkarınca nasıl yikadiniz odaya mi döndünüz ?
cam şişelerden alırız die düşündüm denizden çıkıncada duşlar çok soğuk akıo bn dayanamıyorum bebek sokulmazda yanımızda pet şişede su bulundursak die düşündüm güneşte ısınır o dökeriz üstünden tuzu gider dedim odaya dönünce de şampuanla duş aldırırız

Aşı olsa neyse, kan daha uzun sürer bide tutacaklar mi kipirdamasin diye yazık ya nasıl korkar :KK43:
bizde 8. ay kontrolünde yaptırdık kan sayımını eşim kucağına oturttu iki hemşire biri sağdan biri soldan damar aradılar çocuk daha iğnryi görmeden acısını bilmeden ağlamaya başladı. öyle sımsıkı tutulunca bide damar bulamadılar Allah tan iğneyi batırıp bulamadık demediler. neyse sonra biri bu kolda var dedi ama bn çocuğu kucakladım dedim bırakın sakinleşsin ben oynatırken hemşire damarı buldu tekrar babası kucağına aldı damla damla akıo kan da uzun sürdü biraz 2 tüp almışlardı ağladı çok yavrum sonra bn kucağıma aldm sustu yani acıdan diil olayın gerginliğinden daha çok ağlıolar

bize de sevdiğü video varsa açın ona baksın dediler ama bizimkinin öyle sevdiği bişi yok bişi açtık ona da hiç bakmadı

50 tl verip nuk suluk aldım oğlan sadece ısırıo. bnmkide fuskanın ucuyla içio hayatla aynıdır heralde kendi akıo ya kolay gelio heralde nuku çekmesi zor geldi

bizde 8. ay kontrolünde yaptırdık kan sayımını eşim kucağına oturttu iki hemşire biri sağdan biri soldan damar aradılar çocuk daha iğnryi görmeden acısını bilmeden ağlamaya başladı. öyle sımsıkı tutulunca bide damar bulamadılar Allah tan iğneyi batırıp bulamadık demediler. neyse sonra biri bu kolda var dedi ama bn çocuğu kucakladım dedim bırakın sakinleşsin ben oynatırken hemşire damarı buldu tekrar babası kucağına aldı damla damla akıo kan da uzun sürdü biraz 2 tüp almışlardı ağladı çok yavrum sonra bn kucağıma aldm sustu yani acıdan diil olayın gerginliğinden daha çok ağlıolar

Bizde iğneyi sokup damarı bulamadılar ben bile dayanamıyorum onun acısına:( valla o anda parçalayasım geldi kızları resmen panter gibi oldum anne olunca, çok değişik bir şey . Normalde sakinimdir

Çok geçmiş olsun canım size de Acıbadem iyi diye biliniyor hayret yani o kadar acemi hemşireler olmasına şaşırdım :KK43: hangi acıbadem bu?

Bursa acıbadem. Dr lar iyi ama hep yeni mezun hemşire çalıştırıyorlar az maaş vermek için.Acıbademde tanıdığımız öyle söylemişti .Deneyimli hemşire çok az .

Back
X