2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sağol canım senin kuzuya da yarasınnn :) bulgur çorbası nedir canım tarif versene? Değişik birşeyse bende deneyeyim :)
Sağol canım bende nette gördüm denedim ve çok guzel oldu :))
1 tatlı kaşığı kırmızı mercimek
1 tatlı kaşığı pirinç
1 tatlı kaşığı ince bulgur
1 tatlı kaşığı tarhana
Yapılışı : 2 su bardağı kaynamış suya malzemeleri ekliyoruz.tarhanayi katmadan azıcık sıcak suda eritip öyle katıyoruz.malzemeler yumuşayana kadar pişiriyoruz.istege göre et suyu yada tavuk suyu ekliyoruz
Afiyet olsun :*

Aloe vera nın 'O' kan grubu için uygun olmadgını okumştum geçenlerde, ben de bitksi de var bnm dışımda herks O, o yüzden bıraktım
Aaaa bana da ondan yaramıyor demek ki Aloe Vera ..ben bitkisel kürleri vs çok severim.daha önce Aloe Vera li bı sette almıştım ama çöp olmuştu yaramadı.bu yüzden demek ki.
Bilgi için sağol canım

Hadi ya ben de wellcare kullanıyordum memnundum ama bu sefer ocean indirimdeydi diye 3-4 kutu almıştım keşke almasaymışım :-/

Canım geçen gün sormuştum ama gördün mü bilmiyorum. Siz menenjit aşısı yaptırmıştınız değil mi? Huzursuzluk, ateş vs yaptı mı çok merak ediyorum. Biz de önümüzdeki hafta yaptıracağız 8. Ayda

Bir de kızım hiç su içmiyor. Bezinde hep turuncu lekeler oluyor. Suluğu görünce ağzını kenetliyor. Ne yapabilirim kızlar
Çeşitli alıştırma bardaklarını denedim içmedi. hayat suyun bebek için olanlarını kendi içme aparatıyla içti uzun süre. Şimdi bir bardağı benimsedi içebiliyor. Önceden içemiyormuş kuzum ben de istemiyor sanıyordum. Bardak kaşık ne bulursan dene.
Acaba iyimi yapıyoruz? Tv açık olsa kanıksarlar dikkatini çekmemeye mi başları onu bilmiyorum. 2 yaşından sonra daha bağımlı mi olurlar acaba. Off kafamda hep deli sorular bitmiyor :)
Ben de çok özen gösteriyordum ama nereye kadar dedim tak geldi çünkü. Sabahları bir iki saat akşamları da yine bir iki saat açık oluyor, çok ilgilenmiyor. Ben özellikle tv karşısına otursun da ben iş yapayım ya da dinleneyim mantığı ile oturtulan bebeklerde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Sadece otizm ile ilgili değil dikkat dağınıklığı yapabilir onsuz yemek yemeyebilir vs. Ben çok ilgileniyorum asla tv başında tek başına bırakıp bir iş yapmıyorum oyuncağını oynarken arada bakıyor kafayı çeviriyor o kadar da olabilir bence.

Yarasın :) birazcık yoğun bir menü gibi canım ayına göre ama şimdi sen annesi olarak durumu gözlemleyip daha iyi kestirirsin, çocuk yemek istiyor seni emmiyorsa da yapacak birşey yok. Yalnız mesela bu yedirdiklerin gün içinde emmemrsine sebep oluyorsa o zaman bir tık azaltabilirsin.

Bence daha ziyade ilk bebekle ve tabiata alakalı canım ben ileri yaşta anne olmadım(26ydım) ama inan senden fazlam vardı eksiğim yoktu aşırı pimpiriktim :) çok haklısın evlat sevgisi insanın sahip olmadan asla anlayamayacağı ve tarif edemeyeceği bir sevgi. Allah isteyip olmayan herkese nasip etsin. İnsan için milat..
Amin canım inşaallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla sıhhatle büyütebiliriz. Bu arada düşünürsen ikinci tavsiye ederim, evet zor ama birlikte görünce insan 'iyi ki' diyor :)

Yarasınnn :) bence bakliyat deneyebilirsin artık canım protein girsin vücuduna birazcık. Benim kız hala gazlı(yediğine bağlı olarak değil), kuru fasulye bile veriyorum.

Normalde 5 numara kullaniyorum yeterli gelmiyor. 4+ kullanamayiz. 76cm
Canım benim ufaklık 78 cm 10kg civarı, daha dün 4+ huggies bitti 5 numara molfixe geçtim molfix in kalıpları biraz daha dar. Büyük kızım 93 cm 15 kg ona bile 6 numara kullanmıyorum. 6 muhtemelen büyük gelecektir.

Acaba iyimi yapıyoruz? Tv açık olsa kanıksarlar dikkatini çekmemeye mi başları onu bilmiyorum. 2 yaşından sonra daha bağımlı mi olurlar acaba. Off kafamda hep deli sorular bitmiyor :)
Ben de başta sakınmıştım tvden ama uzun süredir artık yanında açmaya başladık. İlk günler çok dikkatli baktı sonra kanıksadı ilgisini çekmiyo bakmıyo hiç tv ye. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ama gerçekten normal bişi olduğunu anlayıp dönüp bakmıyo hiç.

bazen ben de düşünüyorum, bir kardeşi olması insanın çok güzel hatta eşimle bazen konuşuyoruz bir de kızımız olsa adını şimal koysak diye (oğlumun adı kuzey) ama 38 olacağım 3ay sonra oğlum biraz büyüsün derken 40'ı geçerim, ondan sonra gebelik daha da riskli

Bir de kızım hiç su içmiyor. Bezinde hep turuncu lekeler oluyor. Suluğu görünce ağzını kenetliyor. Ne yapabilirim kızlar
Biberon ile vermeyi deneyebilirsin en olmadı biberondan pekmezli su içitebilirsindaha da olmadı geçende biberonda içebileceği gibi mama hazırlamıştın ya onu bir miktar daha sulu verebilirsin su çok önemli canım. İnşaallah birinden biri işe yarar.

benim oğlum da normalde açık olsa da tv'ye bakmıyor ama reklamlar çıkınca hemen dönüyor

Yarasın :) tarif çok güzel yarın denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…