2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
B
yesoka90 marmelat falan dedin bak sen de bir el atıver:) nasıl yapayım ?
Bizde kış hazırlığı ritüeldir canım salçalar soslar türlü türlü kavanozlamalar dondurucu çıktıktan sonra dondurucular, lar da lar :) mesela şu anda buzluğa bezelye atmanın son demi yakında barbunya başlayacak. Ağustos sonuna doğru tarla domatesi gelecek onları domates sosu yapıp menemen yapıp kavanozlamak lazım(geçen sene tam 52 kavanoz yaptım ve geriye sadece 2 tane kaldı, domates almaya ye i başladım süper denk geldi :)), efendime söyleyeyim bamya atarsın, taze fasulye atarsın, sonra marmelat yaparsın, sonra reçel, sonra turşu zamanı gelir bu böylee uzar gider :)

Benimki de o esmer kızlara hayran aman tanrım:)

Kocam okumasın buraları tam boşanmadık kadınım:)

Bir de kızım hiç su içmiyor. Bezinde hep turuncu lekeler oluyor. Suluğu görünce ağzını kenetliyor. Ne yapabilirim kızlar
CAnım benim oğlanda da kaç gündür kiremit rengi gibi geldi. Oda su içmiyordu suluktan, bende bardakla kaşıkla verdim. Bol karpuz verdim eline yedi, vişne kaynatıp içirdim şükür bugün geçmişti. En az şekilde terletmeye çalış.

Bu arada ben tv açıyorum yeterki biraz baksınlarda dursunlar diye :)) ama nerede??

Elma suyu fikri nasıl sence
Elma kış boyu oluyor canım o yüzden ben ihtiyaç duymadım hiç, bir de her ürün aslında mevsiminde güzel, bu sebeple ben çok az miktarda yapıyorum(ilk evlendiğim yıl abartıp kışlık stok yapmıştım resmen sonra kendimi frenlemeyi öğrendim) arada çeşit olmuş oluyor güzel oluyor. Sadece domates olayını abartırım onu da ailecek çok sevdiğimiz ve kışın kesinlikle domates almadığım için öyle yapıyorum :)

Rica ederim canım:) Adem Güneş Güvenli Bağlanma ve Annelik sanatı kitapları , Nilüfer Devecigil Işığın Yolu, William Sears Doğal ebeveynlik, (Kitabın yazarını unuttum) Var olan annenin yokluğu, şiddetsiz iletişim, Alfie Kohn Koşulsuz ebeveynlik.. Önemli Not: Adem Güneşin bazı fikirleri itici gelebilir ama genel olarak beğeniyorum..

Amin inşallah canım, biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’a emanet... Allah esirgesin evlatlar yanlış yola saparsa ben elimden geleni yaptım demek çok önemli..

Sen diyince hatırladım ben de çok izlemiyorum ışığını saç mı ne diyorlar dans ediyorlar. Erol Erol Erol diyorum boş boş bakıyor. Kızın birine bakacak beni unutacak günün birinde vay ki ne vay:)
Şimdiden böylelerse zaten çapkın kuzular Allah yardımcımız olsun :)

Not aldim sağol canim. Babanin mekanı cennet olsun inşallah allah size uzun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…