2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Hiçbir şey yapmaz bu aşı demişti dr gerçektende bişey olmadı şükürki

Bu arada görmemişim kusura bakma arada sayfalar mi karışıyor bilmiyorum kaçırıyorum yazılanları

Acaba iyimi yapıyoruz? Tv açık olsa kanıksarlar dikkatini çekmemeye mi başları onu bilmiyorum. 2 yaşından sonra daha bağımlı mi olurlar acaba. Off kafamda hep deli sorular bitmiyor :)
Evde küçük bir tv var, hiç izlemiyoruz. İnşallah o da bize benzer de izlemez.
Bütün diziler bizim aile ahlakımıza aykırı şeyler içeriyor. Herkes karakollarda, hastanelerde, cezaevlerinde dizilerde. O yüzden hiç izlemiyoruz.
İleride tabii veririz tablet falan. Çocuğu dünyadan soyutlayamayız sonuçta ama kullanabileceği zaman vereceğim.

tv konusunda bizim tvde açık çocuk açık olmasına alışmış kapalı olunca eliyle gösterip ıh ıh dio açınca götünü dönüp oyuncaklarla oynuo bizimki de her bebek gibi reklam sevdalısı en çok japon bebek bezi goon reklamını seviyor :) kızlar bi derdim var oğlum hasta ya hiç bişey yiyip içmiyor su da içiremiolarmış gğn gün boyu sadece 3 kere çiş yapmış çok korkuyorum susuz kalıcak die suluk, eriklinin ucu, biberon, bardak hiç birinden içmemiş ne yapabilirim kendim de işteyim bol bol emzireyim desem

Geçmiş olsun hastayken vücudun sindirim için enerjiye ihtyacı var vücut o enerjyi mikroplarla savaşmya kullanıyo,beyin otomatik iştahı kapatıyo yetişkinlerdeki gbi.yani yememesi normal ve doğal olan sdce bi şekilde sıvı alması önemli.kaşık kaşıkta olsa sık sık vermye çalışsınlar havalrda sıcak ztn

Siz teklif edin aklınıza geldikçe canım merak etme.

Rabbim şifa versin kuzuya.tez zamanda iyileşir inşallah.
Kaşık kaşık verin canım.istahinin kapanması normal.benim kuzu da bı ay çok hasta oldu.hic bişi yemedi icmedi
Meyve suyu falan da mi içmiyo peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…