2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok gecmis olsun.. bide isim yapmış sözde hastaneler... Böyle birşeyi nasıl gözden kacirabilirler.. doktorunuz daha resimden anlamış. Aminn çok amin

Benim oğluma da amipli dizanteri teşhisi kondu. Salgın falan mı var acaba?

biz de geçirdik ve malesef ilk doktor antibiyotik başlatmadığı için 1 ay sürdü. inşallah tez zamanda iyileşirler. sulara dikkat edin kızlar bir de kalabalık yerlerde ellerin yıkanmadan dokunması da bulaştırıcı

maşallah ben koyu püre şeklinde veriyorum keşke böyle taneli yiyebilse

biz sidefer kullanıyoruz. yarın 9ay kontrolüne gideceğiz bakalım...

peki hangi aşıdan yaptırdınız ?

Yarın işe başlıyorumda sütü sağıp saklama ve eve getirme işini nasıl yapıyorsun?

Gülce’nin menü de çok lezzetli bayılırım dolmaya eşim sevmediğinden az pişer bizde, afiyet olsun kuzuya Öyle büyük bir eksiklik yok sanki doktor da tam sınırda düşmeden yakalamışız dedi Ferromixin iş görür diye düşünüyorum.. Ferromixini neyle veriyordun canım? Ufaklığa kan tahlili yaptırmış mıydın?

Teşekkürler. İğne oluyoruz biz de çok kötü bir durum. Allah hepimizin evladına şifalar versin

Çok gecmis olsun.. bide isim yapmış sözde hastaneler... Böyle birşeyi nasıl gözden kacirabilirler.. doktorunuz daha resimden anlamış. Aminn çok amin
Çok teşekkürler kızlar, inşaallah sizler hiç yaşamazsınız.

Olabilir tabi, ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Her akşam parktayız doktor parktan bulaşmış olma ihtimali çok yüksek dedi. Allah şifa versin sizede.

Ohh masallah canim yaa Ben cok korkuyorum tv unitesinden ustune devrilir veya kafasini carpar diye Sen nasil onlem aldin
Canım bu sıpa son 3-4 gün içinde emekleme işini abarttı odadan dışarı çıkmaya başladı.. Artık önlem almaya başlayım derken pat diye ayaklandı.. Önlem olarak tv ünitesindeki herşeyi alıp boşaltacağım , üçlü prizleri iptal ettim sürekli onlara gidiyor.. Dolap çekmece açmayı henüz akıl edemedi.. Onun dışında özellikle son günlerde görevimiz tehlike modundayız.. Ama gözümüzün önünde olsa da pat diye düşebiliyor.. tehlikeli durumlar hariç müdahale etmiyoruz, önce düşünce ağlıyordu şimdi alıştı çok canı yanmazsa ağlamıyor.. Düşe kalka büyüyecekler artık.. Tuvalet banyo çok tehlikeli oraların kapılarını kapalı tutuyoruz birde önlem olarak.. Birde ortaya kocaman bir dayanıklı karton kutu koyduk , tutunup kalkma çalışmaları için ideal yükseklikte, altında da inçe yorgan var düşerse diye.. Allah’a emanet artık.. Tecrübelilerin daha yaratıcı önlemleri vardır , asıl onları dinlemek lazım..

Ben genelde meyve ile veriyordum bir iki kaşık meyve ile karıyordum fazlasıyla iş görür bence CANIM. Ufaklığa henüz yaptırmadım şu dizanteri olayı bittiği gibi yaptırcam inşallah.

Ama tahlilleri temiz çıkmıştı kızların, dizanteri anlaşılmıyor mu tahlillerde? Çok geçmiş olsun canım, neyse ki geç de olsa anlaşılmış.. Dizanteri anlaşılsın diye 3 doktor geziliyor, Allah korusun farklı bir sorun olsa anlamaları için kaç doktor gezilir acaba.. Canım bebeklerin kakasını buraya da yükleyebilir misin?

Bursadakiler evlere şenlik

Canım bizde anneme gideceğiz 2 gün içinde onun evi de fayans bende kara kara düşünüyorum.. Halıları geri serdireceğim olmadı.. Emekleme için dizlikler var onlardan alabilirsin, oyun matını 2-3 paket almak lazım ki anca yetsin zaten emekleyerek odadan dışarı çıkarsa yine halı şart olur.. Ayağa kalkması için dayanaklı bir kutu ayarladık boyuna göre, ona tutunup kolayca ayağa kalkıyor Sena’da da işe yarar bence , öyle bişey bulursa dener kalkmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…