Bakla tehlikeli bi bitki cnm geçenlerde bi çocuk vefat etti Allah korusun.Herşeyin hayırlısı olsun canım.insallah sorun olmaz çabucak alışırsınızRabbim kolaylık versin.
Niye bu kadar panik yaptın ki canım ? Bişi olmaz :)
Aaaa hiç duymadım canım ?! Kendisini sevmem gerçi hiç arastirmadim da.ne gibi tehlikeleri var ki ?Bakla tehlikeli bi bitki cnm geçenlerde bi çocuk vefat etti Allah korusun.
İçindeki bi madde kan hücrelerini parçalayıp zehirliyo 1-5 yaş arası erkek çocuklarnı etkilermiş genelde,emziren annelerin de tüketmemesi gerekiyo ben de geçen ki haberden öğrendim idrardan kan gelmye baslıyo her doktr bilmezmiş ztn.herkesin aklında bulunması lazımAaaa hiç duymadım canım ?! Kendisini sevmem gerçi hiç arastirmadim da.ne gibi tehlikeleri var ki ?
Canım çok geçmişolsun. Vallahi bu doktorlara küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Çok haklısın. Ben 3 aydır dr a götürmüyorum yavrukuşu. Kendim oldum doktor. Osu mu var busu mu var diye soruyorum her seferinde dr kayınpederimin arkadaşıydı kayınpederime resmen senin gelin ruhhastası demiş kibar bir dille. Manyak herif. Çocukta sıkıntı olmasa eşelemicez heralde.Daha garibi ben ısrarla parazit olmasın enfeksiyon olmasın amip olmasın dedim, onlar da bana çok biliyorsan niye geliyorsun buraya der gibi baktılar. Gerçekten çocuğun en iyi doktoru annesi. O salaklara güvenmeyip kendim dış laboratuvarda tahlil versem çoktan teşhis edilirdi. Bu da bana ders oldu. Çok teşekkür ederim canım Allah beterinden korusun.
Farkları ne bilmiyorum ama ben ferromixin kullanıyorum 5.5 aylıktan beri bir sıkıntı yaşamadım canım. Garanti yesin diye 1-2 mama kaşığı kadar az bir meyve püresi yapıyorum onunla yediriyorum anlamadan.Kızlar 8. Ay kontrolünden bildiriyorum henüz 8 kilo bile olmamış ama boyu güzel uzamış , doktorumuz da bünyesi bu şekilde gayet sağlıklı besicilik yapmadığımıza göre sorun yok dedi.. Hgb 11,6 Ferritin 13,5 çıktı.. Demir desteği kullanacağız.. Sizce novaferrum mu ferromixin mi kullanmalıyım bebeğe?
Çok geçmiş olsun canım iyi doktor olmak zor Allah onları başımızdan eksik etmesin. Sakıncası yoksa resimleri görebilir miyiz biz de aklımızda olsun benzer bir durumda.Kızlar bugün tatilde olan kendi doktorumuza kızların büyük abdest resimlerini gönderdim ve amipli dizanteri dedi.. Hemen bir arkadaşına yönlendirdi mesai saatleri içinde gaita bekliyoruz bakalım ayrıca hemen İlaca başlattı. Allah kendini yetiştirmiş iyi doktorlardan razı olsun, mesleğini sevmeyen gidince çocuğun birşeyi yok deyip(3 doktora gittim öncesinde ve biri acıbadem biri medicalpark biri İstanbulu en ünlü çocuk hastanelerinden Zeynep Kamil doktoru ) çocuğu geri yollayan doktorları yok etsin onların nesli bir an evvel tükensin inşallah..
Şimdi gördüm canım geriden geldiğim için. Karpuz o şekilde çıkıyor evet bizim de aynı. Burda sorun mukuslu olması mı kakanın?Çok sağol canım, tahlilde amipe bakmamışlar abuk sabuk ne varsa var ama amip yok, şaka gibi bir olay gerçekten. Kendi doktorum aşağıda yüklediğim resim ile tanı koydu. Görülen kırmızı kısımlar aslında karpuz mukusta kan var dedi. Ben kendimi yırttım diğer doktorlara çocuk huzursuz diye, bir tanesi ukala ukala bu sıcakta huzurlu olmasını bekleyemeyiz dedi. Hızımı alamadım yarın acıbademin altını üstüne getircem şikayetçi olcam.
Maşallh cnm iyi kilo almş sen zayıf dyodun bi ara,nereye gttnz doktra?bugün 9.ay kontrolümüzü yaptırdık. 9250gr 71cm geldi baş çevresi biraz büyük 47cm. kan tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı,bağışıklık sistemine dair doktor viral enfeksiyon olabilir dedi ama oğlumda ateş,burun akıntısı falan yok. HGB,HTC,MCV,MCH,RDW-SD,MPV,GRA düşük; LYM,Alkalen fosfataz,AST(SGOT) yüksek çıktı.
demir 53,demir bağlama 293,kalsiyum 9.9,üre 20.3
İçindeki bi madde kan hücrelerini parçalayıp zehirliyo 1-5 yaş arası erkek çocuklarnı etkilermiş genelde,emziren annelerin de tüketmemesi gerekiyo ben de geçen ki haberden öğrendim idrardan kan gelmye baslıyo her doktr bilmezmiş ztn.herkesin aklında bulunması lazım
Emekleme dizligi var da, ben düşüp başını vurur diye korkuyorum. Halılar yıkamada, gelsin de tüysüz bi halım vardı onu severim. Kızımın adını unutmamissin:) Ali Asaf' i da ben unutmadım:)Canım bizde anneme gideceğiz 2 gün içinde onun evi de fayans bende kara kara düşünüyorum.. Halıları geri serdireceğim olmadı.. Emekleme için dizlikler var onlardan alabilirsin, oyun matını 2-3 paket almak lazım ki anca yetsin zaten emekleyerek odadan dışarı çıkarsa yine halı şart olur.. Ayağa kalkması için dayanaklı bir kutu ayarladık boyuna göre, ona tutunup kolayca ayağa kalkıyor Sena’da da işe yarar bence , öyle bişey bulursa dener kalkmayı
ek gıdaya geçince toparladı çok şükür, ishal dönemi alamadı sadece.k.kalede gittik doktora,eşim 20temmuzda izne ayrılacak o zaman ank.da daha ayrıntılı ciltteki kızarıklıklar,su fıtığı ve ayrıntılı kan tahlili için gidecegimMaşallh cnm iyi kilo almş sen zayıf dyodun bi ara,nereye gttnz doktra?
Aklında kalmasın tabi,bazen referans aralıklarını yetşkin gbi alıyolar acba ondan mı dye düşündüm değerleri,demirle hgb paralel gider genelde hgb düşük çıktı demşsin ya.bişe yoktur Allahın iznyle ben de 3 aydr boy kilo ölçtrmedim cuma götrcem inşallhek gıdaya geçince toparladı çok şükür, ishal dönemi alamadı sadece.k.kalede gittik doktora,eşim 20temmuzda izne ayrılacak o zaman ank.da daha ayrıntılı ciltteki kızarıklıklar,su fıtığı ve ayrıntılı kan tahlili için gidecegim
zayıf diyodun canım çok iyi kilosu maşallah bnm oğlan hala 8.5 olmadıbugün 9.ay kontrolümüzü yaptırdık. 9250gr 71cm geldi baş çevresi biraz büyük 47cm. kan tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı,bağışıklık sistemine dair doktor viral enfeksiyon olabilir dedi ama oğlumda ateş,burun akıntısı falan yok. HGB,HTC,MCV,MCH,RDW-SD,MPV,GRA düşük; LYM,Alkalen fosfataz,AST(SGOT) yüksek çıktı.
Canım.sana zahmet kanda nelere bakılması gerekiyordu tekrar yazar misinAklında kalmasın tabi,bazen referans aralıklarını yetşkin gbi alıyolar acba ondan mı dye düşündüm değerleri,demirle hgb paralel gider genelde hgb düşük çıktı demşsin ya.bişe yoktur Allahın iznyle ben de 3 aydr boy kilo ölçtrmedim cuma götrcem inşallh
Zaten sorgulayınca ruh hastası oluyorsun canım ben ilk kızımda yaşamıştım, bebek durmuyor, makat çatlağı olduğunu anlayıp doktora gidip sordum adam yüzüme hasta olan sensin dedi,sendromdan çıkamamışsın bi kendine gel dedi :)sonuç olarak kızımın gerçekten makat çatlağı varmış. Bütün salak doktorlar beni buluyor. doktorlar karşılarında koyun istiyor.. Onları da anlamaya çalışıyorum tamam çok yoğunlar zor iş ama bu kadarı pes dedirtiyor. Allah muhtaç etmesin.Canım çok geçmişolsun. Vallahi bu doktorlara küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Çok haklısın. Ben 3 aydır dr a götürmüyorum yavrukuşu. Kendim oldum doktor. Osu mu var busu mu var diye soruyorum her seferinde dr kayınpederimin arkadaşıydı kayınpederime resmen senin gelin ruhhastası demiş kibar bir dille. Manyak herif. Çocukta sıkıntı olmasa eşelemicez heralde.
Çok sağol canım yükledim resimleri :)Çok geçmiş olsun canım iyi doktor olmak zor Allah onları başımızdan eksik etmesin. Sakıncası yoksa resimleri görebilir miyiz biz de aklımızda olsun benzer bir durumda.
Evet canım mukus miktarı, kaka sayısının fazlalığı, çocuk karın ağrısı ile kıvranıyor bir de.Şimdi gördüm canım geriden geldiğim için. Karpuz o şekilde çıkıyor evet bizim de aynı. Burda sorun mukuslu olması mı kakanın?
Canım maşaallah ne güzel toparlamış sevindim. İnşaallah herşey yolunda derler Ankaradaki kontrolde de. Kilo alması yediklerini güzel sindirebildiğinin, yani bağırsaklarının iyi çalıştığının velhasıl bağırsak florasının dizanteri ile çok tahrip olmadığını gösteriyor buna ayrıca sevindim. Hgb değeri kaç çıktı ki düşük dediler?bugün 9.ay kontrolümüzü yaptırdık. 9250gr 71cm geldi baş çevresi biraz büyük 47cm. kan tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı,bağışıklık sistemine dair doktor viral enfeksiyon olabilir dedi ama oğlumda ateş,burun akıntısı falan yok. HGB,HTC,MCV,MCH,RDW-SD,MPV,GRA düşük; LYM,Alkalen fosfataz,AST(SGOT) yüksek çıktı.
Kırmızı kan hücrelerinin yıkımını başlatıyor. İki yaşına kadar verilmiyorHerşeyin hayırlısı olsun canım.insallah sorun olmaz çabucak alışırsınızRabbim kolaylık versin.
Niye bu kadar panik yaptın ki canım ? Bişi olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?