2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aaaa hiç duymadım canım ?! Kendisini sevmem gerçi hiç arastirmadim da.ne gibi tehlikeleri var ki ?
İçindeki bi madde kan hücrelerini parçalayıp zehirliyo 1-5 yaş arası erkek çocuklarnı etkilermiş genelde,emziren annelerin de tüketmemesi gerekiyo ben de geçen ki haberden öğrendim idrardan kan gelmye baslıyo her doktr bilmezmiş ztn.herkesin aklında bulunması lazım

Canım çok geçmişolsun. Vallahi bu doktorlara küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Çok haklısın. Ben 3 aydır dr a götürmüyorum yavrukuşu. Kendim oldum doktor. Osu mu var busu mu var diye soruyorum her seferinde dr kayınpederimin arkadaşıydı kayınpederime resmen senin gelin ruhhastası demiş kibar bir dille. Manyak herif. Çocukta sıkıntı olmasa eşelemicez heralde.

Farkları ne bilmiyorum ama ben ferromixin kullanıyorum 5.5 aylıktan beri bir sıkıntı yaşamadım canım. Garanti yesin diye 1-2 mama kaşığı kadar az bir meyve püresi yapıyorum onunla yediriyorum anlamadan.

Çok geçmiş olsun canım iyi doktor olmak zor Allah onları başımızdan eksik etmesin. Sakıncası yoksa resimleri görebilir miyiz biz de aklımızda olsun benzer bir durumda.

Şimdi gördüm canım geriden geldiğim için. Karpuz o şekilde çıkıyor evet bizim de aynı. Burda sorun mukuslu olması mı kakanın?

bugün 9.ay kontrolümüzü yaptırdık. 9250gr 71cm geldi baş çevresi biraz büyük 47cm. kan tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı,bağışıklık sistemine dair doktor viral enfeksiyon olabilir dedi ama oğlumda ateş,burun akıntısı falan yok. HGB,HTC,MCV,MCH,RDW-SD,MPV,GRA düşük; LYM,Alkalen fosfataz,AST(SGOT) yüksek çıktı.
demir 53,demir bağlama 293,kalsiyum 9.9,üre 20.3

Maşallh cnm iyi kilo almş sen zayıf dyodun bi ara,nereye gttnz doktra?

Evet bizim dr yasak listesinde baklayıda saymıştı

Emekleme dizligi var da, ben düşüp başını vurur diye korkuyorum. Halılar yıkamada, gelsin de tüysüz bi halım vardı onu severim. Kızımın adını unutmamissin:) Ali Asaf' i da ben unutmadım:)

Maşallh cnm iyi kilo almş sen zayıf dyodun bi ara,nereye gttnz doktra?
ek gıdaya geçince toparladı çok şükür, ishal dönemi alamadı sadece.k.kalede gittik doktora,eşim 20temmuzda izne ayrılacak o zaman ank.da daha ayrıntılı ciltteki kızarıklıklar,su fıtığı ve ayrıntılı kan tahlili için gidecegim

Aklında kalmasın tabi,bazen referans aralıklarını yetşkin gbi alıyolar acba ondan mı dye düşündüm değerleri,demirle hgb paralel gider genelde hgb düşük çıktı demşsin ya.bişe yoktur Allahın iznyle ben de 3 aydr boy kilo ölçtrmedim cuma götrcem inşallh

zayıf diyodun canım çok iyi kilosu maşallah bnm oğlan hala 8.5 olmadı

Canım.sana zahmet kanda nelere bakılması gerekiyordu tekrar yazar misin

Zaten sorgulayınca ruh hastası oluyorsun canım ben ilk kızımda yaşamıştım, bebek durmuyor, makat çatlağı olduğunu anlayıp doktora gidip sordum adam yüzüme hasta olan sensin dedi,sendromdan çıkamamışsın bi kendine gel dedi :)sonuç olarak kızımın gerçekten makat çatlağı varmış. Bütün salak doktorlar beni buluyor. doktorlar karşılarında koyun istiyor.. Onları da anlamaya çalışıyorum tamam çok yoğunlar zor iş ama bu kadarı pes dedirtiyor. Allah muhtaç etmesin.

Canım maşaallah ne güzel toparlamış sevindim. İnşaallah herşey yolunda derler Ankaradaki kontrolde de. Kilo alması yediklerini güzel sindirebildiğinin, yani bağırsaklarının iyi çalıştığının velhasıl bağırsak florasının dizanteri ile çok tahrip olmadığını gösteriyor buna ayrıca sevindim. Hgb değeri kaç çıktı ki düşük dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…