- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Geçmiş olsun canım.Kızlar bugün tatilde olan kendi doktorumuza kızların büyük abdest resimlerini gönderdim ve amipli dizanteri dedi.. Hemen bir arkadaşına yönlendirdi mesai saatleri içinde gaita bekliyoruz bakalım ayrıca hemen İlaca başlattı. Allah kendini yetiştirmiş iyi doktorlardan razı olsun, mesleğini sevmeyen gidince çocuğun birşeyi yok deyip(3 doktora gittim öncesinde ve biri acıbadem biri medicalpark biri İstanbulu en ünlü çocuk hastanelerinden Zeynep Kamil doktoru ) çocuğu geri yollayan doktorları yok etsin onların nesli bir an evvel tükensin inşallah..
bn termos çanta aldm işle ev arası 1 saate yakın.Yarın işe başlıyorumda sütü sağıp saklama ve eve getirme işini nasıl yapıyorsun?
Maşallah kuzuya ayaklanmış hemde sürpriz bı şekilde.hayal ettim çok şeker bı durum :))Kızlar çılgın atak dönemimiz işe yaradı, mutfağa gidip salona döndüğümde ne göreyim tv ünitesine dayanmış ayağa kalkmış babasının araba koleksiyonunu sağa sola fırlatıyor
Amin canım inşallah !!!Kızlar bugün tatilde olan kendi doktorumuza kızların büyük abdest resimlerini gönderdim ve amipli dizanteri dedi.. Hemen bir arkadaşına yönlendirdi mesai saatleri içinde gaita bekliyoruz bakalım ayrıca hemen İlaca başlattı. Allah kendini yetiştirmiş iyi doktorlardan razı olsun, mesleğini sevmeyen gidince çocuğun birşeyi yok deyip(3 doktora gittim öncesinde ve biri acıbadem biri medicalpark biri İstanbulu en ünlü çocuk hastanelerinden Zeynep Kamil doktoru ) çocuğu geri yollayan doktorları yok etsin onların nesli bir an evvel tükensin inşallah..
Benim kızlarda hiç kusma ve düşmeyen ateş olmadı bir.miktar ateş oldu geçti. Sizin daha ağır seyretmiş. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.Crp 95 çıktı canım bizde. Çok şükür. Biz de ilk tıp fakültesi acile gittik ateşimiz 39.6 olunca bize kulakları kızarık dediler gönderdiler. Sonraki gün isal kusma düşmeyen ateş vs ile gittik doktora da öyle çıktı
Teşekkür ederim canım. Son olaylardan etkilenmeyen yoktur bence.. İnan.bende parkta manyağa bağladım herkes sapık gibi geliyor :/İyi akşamlar kızlar.
@yesoka90 canım çok geçmiş olsun. Allah bir an önce şifa versin inşallah kuzucuklara.
Kızlar ben son çocuk kayıplarından çok etkilendim. Kalabalık bir ortama girince bebeğe bakıp gülümseyenleri bile görmek istemiyorum. Ellini uzatıp yanağını seven o kadar çok ki. Ben fark edip dokunmayın diyene kadar dokunuyorlar. Küçücük bebeğin mikrop kapacağı kimsenin aklına gelmiyor. Sanırım gözleri mikrop kaptı. Yarın için göz doktorundan randevu aldım.
Üstten üç dişi görünüyor ama orta dişlerden biri hâlâ yok. Sonradan çıkar mı acaba? Yanların çıkıp ortanın çıkmaması ilginç geldi bana. Kardeşimin iki tane dişi hiç çıkmadı da o yüzden korkuyorum.
Aynen öyle oldu. Senin paylaştıklarında bize çok güzel bilgi birikimi oldu bu arada ben birsürü arkadaşımla paylaştım, sağol canım. Amin inşaallah.Amin inşallah canım , bilinçli hastaya ekstra sinir oluyorlar eksik bulduğu sorguladığı için.. Bizim alerji olayına dönmüş ,araştırmasam şu an hala diyet yapıyor olacaktım Ali de çoğu yiyecekten mahrum kalacaktı.. Allah işini bilen işini seven doktorlarla karşılaştırsın hepimizi..
Çok teşekkürler canım. Evet öyleymiş, bizim de doktor kaka tahlilinde çıkmayabilir şayet çıkmazsa ve 3-4 defa tekrarlarız dedi. Bağırsak duvarını aşıp kana karışınca çok ağır seyrediyormuş öyle söyledi. Çok haklısın bilgi kirliliğinin olmadığı alan yok.Çok geçmiş olsun kızlar ya salgın gbi olmş en kısa sürede toparlanırlar inşallah yalnız tecrübelice bi doktor amip gbi parazitlerin bzn tahlilde bile çıkmayablcrğini söylemşti ben bi dönem oğlum için sık kaka tahlili yaptırıyodm o zmn da genel bi parazit ilacı kullanmştı oğlum.biri amipli dizanteri de ateş olur demşti doktorlarda da bilgi kirliliği çok.neyse hmn geçsin gtsin inşallh
Geçmiş olsun canım.
Kolayca atlatırsınız umarım.
Maşallah kuzuya ayaklanmış hemde sürpriz bı şekilde.hayal ettim çok şeker bı durum :))
Amin canım inşallah !!!
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin..
bn termos çanta aldm işle ev arası 1 saate yakın.
içine de 2 tane buz aküsü lansinoh makinem lansinohun süt saklama kaplarını aldım onlara sağıp iş yerinde buz dolanbında tutuyorm akşam da sütlerşe buz akülerini alıp eve getiriyorum bugün sağdığımı yarın içio eğer fazlaysa eve gelince buzluğa atıyorum
Yapısal olablr sende ya da eşinde varsa mesela ya da bişeye alerjsi olablr cnm ne zmndr var?
Bizim çocuk doktorumuz Yıldırım dorukta Selim Tüzün’e yönlendirmişti canım, ama sizin eve çok uzak kalıyor sanırım..
Evet canim biz nilufer tarafindayiz ..ayy su ucretsiz bitince hemen araba almak istiyorum bebekle arabasizlik cok zormus.. Ev kredisi de zaten insanin elini kolunu bagliyor .. Tahminim zaten 6 ay daha ucretsize devam edebilcem butun stoklarimiz bitiyor ..
Bende şimdiye kadar hiç araba istemezdim ne olacak heryere birlikte gidiyoruz derdim eşime işe de eşim bırakır alırdı genelde bazı günler metro ile gidip geliyordum. Ama şimdi çocuk olunca araba lazım demeye başladım işe başlıyorum araba olsa öğle aralarında gelirsin demeye başladım :) işyerim araba ile 10-15 dk metro ile 30-40 dk sürüyor. Bugün başlıyorum bakalım kızlar inşallah kolay alışırız o kadar zor geliyor ki
Sağol canım, size de çok geçmiş olsunBenim kızlarda hiç kusma ve düşmeyen ateş olmadı bir.miktar ateş oldu geçti. Sizin daha ağır seyretmiş. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
Doğdugunda alerjik olmaz da,alerik bebeklerde belirtilerden biri de göz altında hafif morluk.yapısaldır belki,açık tenlilerde daha belirgin olablrDogdugundan beri var canim . beyaz tenli alerjik bi bebek
Allah kolaylik versin canim cok zor su maddiyat ve cocuklarimiza kolay bi sekilde bakamama imkanlarimiz olmamasi. Benim isyerimde bahsettigin gibi araba olsa 15dkda gidebilirim ama arabasiz once dolmus sonra metroya binmek zorundayim ters tarafta kaliyor bende kis baslangicinda ise donmeyi planliyorum elimizde avucumuzda ne varsa tuketiyoruz Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Herşeyin hayırlısı olsun canım.insallah sorun olmaz çabucak alışırsınızBende şimdiye kadar hiç araba istemezdim ne olacak heryere birlikte gidiyoruz derdim eşime işe de eşim bırakır alırdı genelde bazı günler metro ile gidip geliyordum. Ama şimdi çocuk olunca araba lazım demeye başladım işe başlıyorum araba olsa öğle aralarında gelirsin demeye başladım :) işyerim araba ile 10-15 dk metro ile 30-40 dk sürüyor. Bugün başlıyorum bakalım kızlar inşallah kolay alışırız o kadar zor geliyor ki
Niye bu kadar panik yaptın ki canım ? Bişi olmaz :)Kızlar annem bebeğin ağzına bakla atmış. Hemen çıkardım, suyla ağzını yıkamaya çalıştım ama bir şey olmaz di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?