2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Az önce bi bakıcı görşmesi yaptık çok içime sindi girer girmez dışardan geldm elimi yıkayım dedi ( işi biliyo) referansları da çok iyiydi ztn .ama en son fiyat kısmına gelnce kalakaldık piyasanın 2 katı istyo öyle çalışmş daha önce.kendne göre haklı tabi bişe diyemedim pastalar börekler mantılar bebek uyuynca envai çeşit şeyler yaparmış bu da referansların söylemi,belli ztn çekip çevircek gbydi.emanet bana gözüm gbi bakarım torunumdur o bnm biyerde dyo.tam bnm istediğim.kısmet bu işler eylüle kdr görşmelere dvm Allah karsımıza iyi insanlar çıkarır inşallh

Sorması ayıp ama ne kadar istedi? Hayırlısı olsun...

Değerler böyle canım. Bir baksana. İdrarı vereli zaman geçti, mesajını heni gördüm. Onu da sorayım ama doktor denize girince idar yoku enfeksiyonu olduğunu düşünüyor

Hadi inşallah en hayırlısı olsun

diğer ekim annelerinde anne ve bebek olmuş el ayak kadın döküntüler çok acılı bebek nasıl dayancak yazmıştı büyüklere de geçio demek ki öyle mi çok geçmiş olsun
Bende hiçbirşey olmadı ama ufaklık gece boyu çok ağladı ilginç bir biçimde ikisi de sürekli mide gazı çıkarıyor minik minik. Bir de hafif burun akıntısı var.

Eşinin iyi olmasına sevindim bu kadarla geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.

Benim kızların ikisi de hasta o yüzden bunaltıcı geçiyor bu süreç. Hiçbir şekilde tam olarak düşmeyen ateş mi yaşıyorsun? El ayak ağız hastalığı veya 6. Hastalık olabilir öyleyse. Ateş fitile rağmen 38-39larda seyrediyor.

Eki Görüntüle 2169034
Değerler böyle canım. Bir baksana. İdrarı vereli zaman geçti, mesajını heni gördüm. Onu da sorayım ama doktor denize girince idar yoku enfeksiyonu olduğunu düşünüyor
Cnm monosit yzdesi yüksek görünüyo öpücük olablr ya da yrn fln döküntü baslrsa el ayak ya da 6. Hastalktr öpücükte 1 hftayı buluyo ateş .idrar sonucu çıktımı nitrit bakılmşmı? Bu arada öpücükse boğazında da kızarıklık olablr çok geçmiş olsun

Yaa geçmiş olsun yavrucuklara,sana da Allah kolaylık versin hiç kolay değil iki bebekle uğraşmak. .

Allah dağına göre kar verirmiş hesabı olmuş.. Allah cümlemizin yardımcısı olsun bebek sahibi olunca insanın sağlam psikolojisi bozuluyor..

Ben işe başladım bir haftadır. Korktuğun gibi olmadı oğlumda ben de baya adapte olduk sadece çok özlüyorum öğleden sonra bir an önce geçse de oğlumu görsem diyorum. Ama çalışmanın psikolojime olumlu etkisi oldu. Sosyalleştim,farklı ortam farklı meşgaleler psikolojimi olumlu etkiledi. Çalışmaya başladığımdan beri daha az yoruluyorum diyorum anne olmak gerçekten çok daha zor. Ama çok özlüyorum işte imkanım olsa çalışmazdım sanırım

Ben tamponla girdim hiç sorun yaşamadım İlk defa o şekilde girdim ama sorun yaşamadım hiç. Sadece biraz tamponu hissediyorsun o kadar

Kızlar ateşi 38,6 oldu. Acayip vicdan azabı çekiyorum. Yazlıkta cam açık yattım, üşüttüm galiba bebeği

Biz sürekli cam açık yatıyoruz cam açmadan uyumak mümkün değilki. Bebeklerde bunalıyor sıcaktan oğlumun heryeri isilik oldu her gün yıkıyorum bana mısın demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…