- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
@yesoka90 eşim iyi çok şükür. Hatta bebeği kaldırmak falan istiyor.
Sabah bebeğin ateşi 39 olmuştu. Kanda bir şey çıkmadı. Dünden beri idrar almaya çalışıyoruz ama olmadı. Uyanınca üçüncü kez deneyeceğim. Yazlıkta cam açık uyuduk, ondan üşüttü diye düşünüyorum. Tabi bir sürü başka şey geliyor aklıma. Ödem yapan aşı yeri, 6.hastalık vb. Şimdilik calpol vermekten başka bir şey yapamıyorum. Siz nasılsınız? Kızın nasıl oldu?
Canım bilgilendirme için çok teşekkürler biz haftasonu bir türlü çıkamadık kızım aşırı huysuzdu, sonra misafir geldi vs vs derken kısmet olmadı. Çok iyi oldu bunu öğrendiğim ben de bakarım.Kızlar geçen gün baston/kabin boy bebek arabası konuşulmustu. Biz kızıma dogumdan once maxi cosi stella almistik malum travel sistem ve ben tek iken kullanmakta epey zorlaniyorum. Bugun kabin boy diye tabir edilen tek elle 3sn de açılıp kapanabilen hafif ancak içi geniş kızıma yine aynı konforu saglayabilecek bebek arabası aldık. Mamas&papas armadillo city2. 872tl. ebebekte büyük indirim var hicbir magazalarinda kalmamıs ist merkez depoda 14tane kaldigini soylediler ordan siparis edildi. Epey arastirdim memnun kalacagimi dusunuyorum. Travel zor deyip ikinci bebek arabası arastiranlara tavsiye ederim.
Chicco ohlala(550tl) modeline baktım mamas&papasla kiyasladigimda kalite farkı cok. Chicco liteway(700tl) baktım baston ve cok cok ağır, bagajda fazla yer kaplayacak yani kısacası amacımdan şaşmıs olucam.
Maclaren sherpa(650tl) ve maclaren techno xt(1280tl ki bunun 2018 modeli 2800tl) de baktıklarım arasında sherpa modelinde kızım cok asagida kaldı ve sanki bezde oturuyo gibi konforsuz geldi, xt de indirim cok cok iyi konforu yuksek ancak baston ve ağır xt alsaydım yine amacımdan şaşmış olacaktım. Bunlara kıyasla mamas&papas tercihim oldu.
Eki Görüntüle 2168917 Eki Görüntüle 2168918 Eki Görüntüle 2168919 Eki Görüntüle 2168920
Kızlar bizim kadın doğum doktoruna tekrar gitmemiz gerekli mi sizce? Ben Doğumdan bir hafta sonra gittim, bir daha gitmedim.
Bende hiçbirşey olmadı ama ufaklık gece boyu çok ağladı ilginç bir biçimde ikisi de sürekli mide gazı çıkarıyor minik minik. Bir de hafif burun akıntısı var.
Anladım zor tabi kolay değil maddi olarak, inşallah gönlüne göre bulursun2000 dedi cnm yrm gün istyodum yrm gelmiomş istanbula göre normaldr bu aralık ama ben yrm güne 1000 düşünüyorum hayırlsı artık
Çok geçmiş olsun umarım geçer bir an önce iyileşir kuzucuk@yesoka90 eşim iyi çok şükür. Hatta bebeği kaldırmak falan istiyor.
Sabah bebeğin ateşi 39 olmuştu. Kanda bir şey çıkmadı. Dünden beri idrar almaya çalışıyoruz ama olmadı. Uyanınca üçüncü kez deneyeceğim. Yazlıkta cam açık uyuduk, ondan üşüttü diye düşünüyorum. Tabi bir sürü başka şey geliyor aklıma. Ödem yapan aşı yeri, 6.hastalık vb. Şimdilik calpol vermekten başka bir şey yapamıyorum. Siz nasılsınız? Kızın nasıl oldu?
Hadi ya ne güzel öyle becerikli insanlara hayranım ya kendim beceriksizimdir biraz da ondan sanırımAz önce bi bakıcı görşmesi yaptık çok içime sindi girer girmez dışardan geldm elimi yıkayım dedi ( işi biliyo) referansları da çok iyiydi ztn .ama en son fiyat kısmına gelnce kalakaldık piyasanın 2 katı istyo öyle çalışmş daha önce.kendne göre haklı tabi bişe diyemedim pastalar börekler mantılar bebek uyuynca envai çeşit şeyler yaparmış bu da referansların söylemi,belli ztn çekip çevircek gbydi.emanet bana gözüm gbi bakarım torunumdur o bnm biyerde dyo.tam bnm istediğim.kısmet bu işler eylüle kdr görşmelere dvm Allah karsımıza iyi insanlar çıkarır inşallh
Geriden geldiğim için şimdi gördüm canım fazlaymış gerçekten.2000 dedi cnm yrm gün istyodum yrm gelmiomş istanbula göre normaldr bu aralık ama ben yrm güne 1000 düşünüyorum hayırlsı artık
Ben kışın ev çok sıcaktı diye atmıştım ilaçları dolaba, üstünü okumamışım demek ki..Calpolun üstünde buzdolabında saklamayın yazıyordu ben o yüzden koymuyorum
Size de çok geçmiş olsun canım. İki tane çocukla zorluğunu tahmin bile edemiyorum. Allah kolaylığını verdin inşallah.Eşinin iyi olmasına sevindim bu kadarla geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Benim kızların ikisi de hasta o yüzden bunaltıcı geçiyor bu süreç. Hiçbir şekilde tam olarak düşmeyen ateş mi yaşıyorsun? El ayak ağız hastalığı veya 6. Hastalık olabilir öyleyse. Ateş fitile rağmen 38-39larda seyrediyor.
İdrar çıktı. Nitrit normal. Lökosit 5-6 çıktı. Dün boğazında kızarıklık var demişti doktor. Bugün mikrop kapmasın diye bebeği hastaneye götürmedim. Çocuk doktoru olan kuzenim ilaçları söyledi, acildeyiz hekim de yazdıCnm monosit yzdesi yüksek görünüyo öpücük olablr ya da yrn fln döküntü baslrsa el ayak ya da 6. Hastalktr öpücükte 1 hftayı buluyo ateş .idrar sonucu çıktımı nitrit bakılmşmı? Bu arada öpücükse boğazında da kızarıklık olablr çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu zordur ilaçlarınızı ihmal etmeyin. Kolayca atlatır umarım.Size de çok geçmiş olsun canım. İki tane çocukla zorluğunu tahmin bile edemiyorum. Allah kolaylığını verdin inşallah.
Ateş calpol verince düşüyor. Bezinde sarı, turuncu lekeler var ve çiş yaparken kötü oluyor bebek. Tahlilde lökosit 5-6 çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu dendi ve antibiyotiğe başladık.
Burada geceler serin oluyor canım. Ondan değilmiş zaten. Birkaç kez kaka yaptığını fark etmemiştim, altını geç değiştirebildim. Ondan oldu galibaBiz sürekli cam açık yatıyoruz cam açmadan uyumak mümkün değilki. Bebeklerde bunalıyor sıcaktan oğlumun heryeri isilik olduher gün yıkıyorum bana mısın demiyor
Hayırlı olsun canım, çalışmak iyi gelmez mi, sosyalleşince moralin yerinde olunca bebeğini direk olumlu etkiliyordur.. Bende eylülde başlayacağım çalışmaya maddi manevi ihtiyacım var..Ben işe başladım bir haftadır. Korktuğun gibi olmadı oğlumda ben de baya adapte olduk sadece çok özlüyorumöğleden sonra bir an önce geçse de oğlumu görsem diyorum. Ama çalışmanın psikolojime olumlu etkisi oldu. Sosyalleştim,farklı ortam farklı meşgaleler psikolojimi olumlu etkiledi. Çalışmaya başladığımdan beri daha az yoruluyorum diyorum anne olmak gerçekten çok daha zor. Ama çok özlüyorum işte imkanım olsa çalışmazdım sanırım
Ah canım ne kadar zor olduğunu biliyorum maalesef. Evlenince sık sık başıma geldi. Üstelik temizliğe çok dikkat ettiğim halde.Çok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu zordur ilaçlarınızı ihmal etmeyin. Kolayca atlatır umarım.
Ne güzel olmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Ben de hala kararsızım Eylül’de başlasam mı diye. Arada kuaföre falan gidiyorum, sonra geri gelince çok özlemiş oluyorum ve bebek o kadar güzel kokuyor ki. İnsan tüm gün birlikteyken kokusuna alışıyor herhalde ama biraz ayrılıp kavuşmak çok güzel oluyor :)Ben işe başladım bir haftadır. Korktuğun gibi olmadı oğlumda ben de baya adapte olduk sadece çok özlüyorumöğleden sonra bir an önce geçse de oğlumu görsem diyorum. Ama çalışmanın psikolojime olumlu etkisi oldu. Sosyalleştim,farklı ortam farklı meşgaleler psikolojimi olumlu etkiledi. Çalışmaya başladığımdan beri daha az yoruluyorum diyorum anne olmak gerçekten çok daha zor. Ama çok özlüyorum işte imkanım olsa çalışmazdım sanırım
Tatili 3 gün erteledik bakalım şu şiddeti bir azalsın diye.. Bende tampon kullanacağım azalmazsa..Ben tamponla girdim hiç sorun yaşamadım İlk defa o şekilde girdim ama sorun yaşamadım hiç. Sadece biraz tamponu hissediyorsun o kadar
Burada geceler serin oluyor canım. Ondan değilmiş zaten. Birkaç kez kaka yaptığını fark etmemiştim, altını geç değiştirebildim. Ondan oldu galiba
Hayırlı olsun canım, çalışmak iyi gelmez mi, sosyalleşince moralin yerinde olunca bebeğini direk olumlu etkiliyordur.. Bende eylülde başlayacağım çalışmaya maddi manevi ihtiyacım var..
Cnm dr kadir tugcu hep şunu der iye olması için nitrit pozitif olması gerek ve kız çocuklrnda 10-12 lökosit bile normal çiş yaparken zorlanp huzursuzlanıyosa o bölgede pişik olablr dyo bi kontrol et bakalım o iç bölgeye ıslak mendil kullanıyomusun ? Sznki bana viral gbi geliyo,yanlış anlma aklında bulunsun dye diyorum çocuklrda sbhlara kdr araştrmalar yapmktan edindgm bilgiler ışığında paylştımİdrar çıktı. Nitrit normal. Lökosit 5-6 çıktı. Dün boğazında kızarıklık var demişti doktor. Bugün mikrop kapmasın diye bebeği hastaneye götürmedim. Çocuk doktoru olan kuzenim ilaçları söyledi, acildeyiz hekim de yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?