2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Çok geçmiş olsun inşallah iyileşmiştir

Canım bilgilendirme için çok teşekkürler biz haftasonu bir türlü çıkamadık kızım aşırı huysuzdu, sonra misafir geldi vs vs derken kısmet olmadı. Çok iyi oldu bunu öğrendiğim ben de bakarım.

Çok geçmiş olsun umarım geçer bir an önce iyileşir kuzucuk

Hadi ya ne güzel öyle becerikli insanlara hayranım ya kendim beceriksizimdir biraz da ondan sanırım acaba piyasa nedir Ankara’da? Bakıcı ne istedi? Benim bir arkadaşım istanbulda yaşıyor yeni bakıcı buldu çok memnun o da 1750 tl veriyormuş.

Size de çok geçmiş olsun canım. İki tane çocukla zorluğunu tahmin bile edemiyorum. Allah kolaylığını verdin inşallah.
Ateş calpol verince düşüyor. Bezinde sarı, turuncu lekeler var ve çiş yaparken kötü oluyor bebek. Tahlilde lökosit 5-6 çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu dendi ve antibiyotiğe başladık.

İdrar çıktı. Nitrit normal. Lökosit 5-6 çıktı. Dün boğazında kızarıklık var demişti doktor. Bugün mikrop kapmasın diye bebeği hastaneye götürmedim. Çocuk doktoru olan kuzenim ilaçları söyledi, acildeyiz hekim de yazdı

Çok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu zordur ilaçlarınızı ihmal etmeyin. Kolayca atlatır umarım.

Biz sürekli cam açık yatıyoruz cam açmadan uyumak mümkün değilki. Bebeklerde bunalıyor sıcaktan oğlumun heryeri isilik oldu her gün yıkıyorum bana mısın demiyor
Burada geceler serin oluyor canım. Ondan değilmiş zaten. Birkaç kez kaka yaptığını fark etmemiştim, altını geç değiştirebildim. Ondan oldu galiba

Hayırlı olsun canım, çalışmak iyi gelmez mi, sosyalleşince moralin yerinde olunca bebeğini direk olumlu etkiliyordur.. Bende eylülde başlayacağım çalışmaya maddi manevi ihtiyacım var..

Çok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu zordur ilaçlarınızı ihmal etmeyin. Kolayca atlatır umarım.
Ah canım ne kadar zor olduğunu biliyorum maalesef. Evlenince sık sık başıma geldi. Üstelik temizliğe çok dikkat ettiğim halde.
İlerlerse idrarı tutamama ve kan işemeye kadar gidiyor. Ramazan’da hastalanıp oruç tutacağım diye ısrar edince hepsini yaşadım maalesef. O yüzden de bu acıyı bebeğime yaşattığım için çok üzülüyorum

Ne güzel olmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Ben de hala kararsızım Eylül’de başlasam mı diye. Arada kuaföre falan gidiyorum, sonra geri gelince çok özlemiş oluyorum ve bebek o kadar güzel kokuyor ki. İnsan tüm gün birlikteyken kokusuna alışıyor herhalde ama biraz ayrılıp kavuşmak çok güzel oluyor :)

Hayırlı olsun canım, çalışmak iyi gelmez mi, sosyalleşince moralin yerinde olunca bebeğini direk olumlu etkiliyordur.. Bende eylülde başlayacağım çalışmaya maddi manevi ihtiyacım var..

Eve geldiğimde onunda beni özlemiş olmadı hoşuma gidiyor:) birde daha kaliteli zaman geçiriyoruz dediğin gibi

Cnm dr kadir tugcu hep şunu der iye olması için nitrit pozitif olması gerek ve kız çocuklrnda 10-12 lökosit bile normal çiş yaparken zorlanp huzursuzlanıyosa o bölgede pişik olablr dyo bi kontrol et bakalım o iç bölgeye ıslak mendil kullanıyomusun ? Sznki bana viral gbi geliyo,yanlış anlma aklında bulunsun dye diyorum çocuklrda sbhlara kdr araştrmalar yapmktan edindgm bilgiler ışığında paylştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…