2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
41.1 mi? O persentil de kesinlikle hata olduğunu düşünüyorum. 41.1 çok düşük bir değer. 47 cm tahminim %80-90a filan denk gelir ve bence gayet normal canım endişe edecek hiçbirşey yok.

41.1 mi? O persentil de kesinlikle hata olduğunu düşünüyorum. 41.1 çok düşük bir değer. 47 cm tahminim %80-90a filan denk gelir ve bence gayet normal canım endişe edecek hiçbirşey yok.
pimpirikliyim zaten,hemşire öyle dedi bir de görenler de diyor huylandım ben de... sağolun içim rahatladı.

Kızlar aylık kontrole gittik. Doktor idrar tahlili istedi ama kızım hiç yerinde durmuyor ki. İdrar poşeti çıkıyor, saatlerce tekrar bekliyoruz.

Son iki gündür beni canımdan bezdirdi. Dört dişi birden çıktı, sonra ateş derken iyice huysuz oldu. Hiç durmuyor, sürekli kucağıma tırmanıp sonra yere inmek istiyor ve iki yerde de ağlıyor. Off artık anneliğe biraz ara vermek istiyorum. Keşke mümkün olsa.
74cm, 10.500 gr olmuş. Büyüyor ama benim de ömrümden üç katı gidiyor sanki

Güle güle kullansın :)

Canım güzel günlerde kullanın inşallah kızınla. Bence cok iyi seçim olmuş benim favorimde xt idi ama bebek arabası alma amacım esim yanımda yokken rahatlıkla arabayı taşıyabilmekti. Bu anlamda xt benim icin yine travel gibi agır olacakti ancak bu kriter olmasa kesinlikle tercihim xt olurdu.

Peyniraltı suyunu buzlukta ne kadar süre saklayabiliyoruz? Buz poşeti alıp buzluğa attım ancak nasıl kullanacagimi bilmiyorum. 1-2 küp kesip öylece don olarakmı atıcam tencereye?

Canım haslamıyoruz pisirmiyoruz toz halinde zaten yogurduna corbasına 1 cay kasıgı katıp öylece yediriyoruz

Kotu kokuyor sanki canim yaa bende o yuzden acaba pisirmem mi gerekiuor dedim.. Tesekkurler cevabin icin.. Simdiden bebisede gecmis olsun insallah guzel sonuclarla donersiniz evinize :)

Teşekkürler canım ben de aynen biraz amaçtan saptım dediğin gibi ama artık kollara kuvvet ne diyeyim

Günaydın arkadaşlar,
İstanbuldaki arkadaşlar medicalpark veya kadıköy taraflarında tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mıdır acaba? Bir arkadaşımın acil ihtiyacı varmış da rica ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…