2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bugün sabah büyük oğlumu spora götürdüm ordan çıkışta Migrosa gittik bir iki bişey aldım Aptamilin kaşık mamaları indirimdeydi birkaç kutu ondan derken bebek arabasını sürdüm kasada sıra beklemeye başladım oğlum benimle önümde bekleyen gudubet kadınla aramizdan geçmeye çalışırken kadının ayağına takıldı dönüp bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım "çocuğunuzla ilgilenin biraz bu ne canım ayağıma vurdu siz nasıl annesiniz" öylece donakaldım.Birkaç saniye sonra ayağınıza dokundu sadece 5 yaşında bir çocuk, sanırm sizin çocuğunuz yok dedim o da bana yok olsa sizin gibi anne olmam sahip çıkarım" dedi. Daha birsürü şey dedi hatırlamıyorum..Allahtan dileğim yasattiginizi yaşarsınız diyebildim o kadar.

Şimdi kendime kızıyorum sabahın 11'inde tek derdi markete gelip iki bira almak olan insanlıktan nasibini almamış o kadına gerekli cevabı veremedim, şaşırdım çünkü..

Ben ki dışarıda ayağımın üstünden bisikletle geçen çocuklara hamileyken koşup karnima çarpan çocuklara bile sesimi çıkarmamışken bu insanlar nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyorlar..Seviyesine düşmemekle iyi yaptım ama içimde kalan şeyleri de Allaha havale ediyorum..

Ben de donakalirim bazen sonra da çok hayiflanirim. Allah o kadını bildiği gibi yapsın empati yoksunu şey. takma kafana canım herkes seviyesini gösterir.

Ben de donakalirim bazen sonra da çok hayiflanirim. Allah o kadını bildiği gibi yapsın empati yoksunu şey. takma kafana canım herkes seviyesini gösterir.
Yok canım takmıyorum da hiç böyle davranan erkek görmedim meselâ kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor.

Bence o kadın akşamdan kalma gibi geldi bana ya da ağır psikolojik sorunları vardır. Ne dediğini farkında bile değildir, kaale almaya bile değmez. Cevap vermemekle en güzelini yapmışsın boş yere daha çok sinirlenip gerilmeye hiç gerek yok canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Aynen canım eşim de dedi iyiki seviyesine inmemissin sabahın o saatinde alkol alan geceden kalmıştır dedi..Çocuklar olduğundan beri çamura hiç yaklaşmıyorum hemen insanın üstüne sıçrayan tipler var Allah uzak tutsun.

Tamam canım çok teşekkürler çok iyi oldu sağolasın.

Canım seninkiler ikiz küçük doğdular ona rağmen 8i görmüşler maşallah benim minyatür kızım daha 7 kilo bile olmadı 9 ay 10 günlük bugün Dr minyon olacak normal diyor, dert etme bence

Bazı insanlar gerçekten empati yoksunu oluyor. Aslında en güzel cevabı vermişsin yaşattığını yaşayınca anlar neyin ne oldugunu. Eminim senin yaptığın anneliğin yarısını bile yapacak potansiyeli yoktur..

Ben de şu sıralar anneliği mola versem modundayim canım çok iyi anlıyorum seni. Özelikle sebepsiz ağlaması çok yoruyor ve yipratiyor beni..

Bazı sorunlu insanlar var canım toplumda aramızda yaşıyorlar maalesef Allah bizi ve evlatlarımızı bunlardan korusun karşılaştırmasın öyle nefret dolu bakıyor ki çocuğa aklı başında olamaz zaten.Böyleleri ebeveyn olacak birde yazık dünyaya getirecekleri çocuklara..

Aynı fikirdeyim canım keşke ebeveyn olmak için belli sınavlara tabi tutulsak. Eminim toplum bu kadar psikolojik sorunlarla boğuşuyor olmazdı. Psikolojisi bozuk ebeveyn malesef yeni bir hasta birey yetiştiriyor. Psikiyatri stajlarimda sıklıkla tanık oldum bu duruma.

İyi akşamlar kızlar. Günlerdir idrar veremiyoruz. Sürekli poşet çıkıp beze gidiyor. Bezinde sürekli sarı lekeler var. Yarın böbrek ultrasonu isteyeceğim doktora deyip

Hiçbir şey yemiyor, içmiyor. Susuzluktan böbrekler kuruyacak. Sütümü sağıp ağlata ağlata içiriyoruz. Biberondan içmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…