Kolay gelsin canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız hemen.Kızlar bugunde bizim 9.ay kontrolumuz var kan testi yapılacak şimdiden tuttu tasası :'( ayrıca göz muayenemiz de var.
Ben de donakalirim bazen sonra da çok hayiflanirim. Allah o kadını bildiği gibi yapsın empati yoksunu şey. takma kafana canım herkes seviyesini gösterir.Bugün sabah büyük oğlumu spora götürdüm ordan çıkışta Migrosa gittik bir iki bişey aldım Aptamilin kaşık mamaları indirimdeydi birkaç kutu ondan derken bebek arabasını sürdüm kasada sıra beklemeye başladım oğlum benimle önümde bekleyen gudubet kadınla aramizdan geçmeye çalışırken kadının ayağına takıldı dönüp bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım "çocuğunuzla ilgilenin biraz bu ne canım ayağıma vurdu siz nasıl annesiniz" öylece donakaldım.Birkaç saniye sonra ayağınıza dokundu sadece 5 yaşında bir çocuk, sanırm sizin çocuğunuz yok dedim o da bana yok olsa sizin gibi anne olmam sahip çıkarım" dedi. Daha birsürü şey dedi hatırlamıyorum..Allahtan dileğim yasattiginizi yaşarsınız diyebildim o kadar.
Şimdi kendime kızıyorum sabahın 11'inde tek derdi markete gelip iki bira almak olan insanlıktan nasibini almamış o kadına gerekli cevabı veremedim, şaşırdım çünkü..
Ben ki dışarıda ayağımın üstünden bisikletle geçen çocuklara hamileyken koşup karnima çarpan çocuklara bile sesimi çıkarmamışken bu insanlar nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyorlar..Seviyesine düşmemekle iyi yaptım ama içimde kalan şeyleri de Allaha havale ediyorum..
Yok canım takmıyorum da hiç böyle davranan erkek görmedim meselâ kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor.Ben de donakalirim bazen sonra da çok hayiflanirim. Allah o kadını bildiği gibi yapsın empati yoksunu şey. takma kafana canım herkes seviyesini gösterir.
Bence o kadın akşamdan kalma gibi geldi bana ya da ağır psikolojik sorunları vardır. Ne dediğini farkında bile değildir, kaale almaya bile değmez. Cevap vermemekle en güzelini yapmışsın boş yere daha çok sinirlenip gerilmeye hiç gerek yok canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Bugün sabah büyük oğlumu spora götürdüm ordan çıkışta Migrosa gittik bir iki bişey aldım Aptamilin kaşık mamaları indirimdeydi birkaç kutu ondan derken bebek arabasını sürdüm kasada sıra beklemeye başladım oğlum benimle önümde bekleyen gudubet kadınla aramizdan geçmeye çalışırken kadının ayağına takıldı dönüp bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım "çocuğunuzla ilgilenin biraz bu ne canım ayağıma vurdu siz nasıl annesiniz" öylece donakaldım.Birkaç saniye sonra ayağınıza dokundu sadece 5 yaşında bir çocuk, sanırm sizin çocuğunuz yok dedim o da bana yok olsa sizin gibi anne olmam sahip çıkarım" dedi. Daha birsürü şey dedi hatırlamıyorum..Allahtan dileğim yasattiginizi yaşarsınız diyebildim o kadar.
Şimdi kendime kızıyorum sabahın 11'inde tek derdi markete gelip iki bira almak olan insanlıktan nasibini almamış o kadına gerekli cevabı veremedim, şaşırdım çünkü..
Ben ki dışarıda ayağımın üstünden bisikletle geçen çocuklara hamileyken koşup karnima çarpan çocuklara bile sesimi çıkarmamışken bu insanlar nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyorlar..Seviyesine düşmemekle iyi yaptım ama içimde kalan şeyleri de Allaha havale ediyorum..
Aynen canım eşim de dedi iyiki seviyesine inmemissin sabahın o saatinde alkol alan geceden kalmıştır dedi..Çocuklar olduğundan beri çamura hiç yaklaşmıyorum hemen insanın üstüne sıçrayan tipler var Allah uzak tutsun.Bence o kadın akşamdan kalma gibi geldi bana ya da ağır psikolojik sorunları vardır. Ne dediğini farkında bile değildir, kaale almaya bile değmez. Cevap vermemekle en güzelini yapmışsın boş yere daha çok sinirlenip gerilmeye hiç gerek yok canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Hay maşallah inşallah hep böyle devam eder canımCanim cok faydasi oldu sanki yaa gunu sadece 1 kez kusmayla kapattik ..
Canım hala ihtiyaç var rmı şimdi gördüm?Günaydın arkadaşlar,
İstanbuldaki arkadaşlar medicalpark veya kadıköy taraflarında tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mıdır acaba? Bir arkadaşımın acil ihtiyacı varmış da rica ediyor.
Evet canım çok iyi olurCanım hala ihtiyaç var rmı şimdi gördüm?
Meltem PelitEvet canım çok iyi olur
Tamam canım çok teşekkürler çok iyi oldu sağolasın.Meltem Pelit
Mehmet Can
Alper Soysal
Üçü de iyidir canım özellikle Mehmet Can yılların doktoru ataşehirde muayenehanesi.
Devlet hastanesi olarak Üsküdar devlet hastanesi Üsküdar semt polikliniğinde Deniz Çakır var.
Canım seninkiler ikiz küçük doğdular ona rağmen 8i görmüşler maşallah benim minyatür kızım daha 7 kilo bile olmadı 9 ay 10 günlük bugün Dr minyon olacak normal diyor, dert etme benceSlm kızlar, biz yine ankaradayız. Büyük kızımın göz kontrolü vardı. Derece biraz düşmüş şükür. Gözlüğe devam. Bu arada biz 10. Ayı doldurduk. Kilolar düşük sanki. Kız 8 oğlan 8,6birde kız gelişmiyo sanki. Ya çok hareketli olduğundan. Boylar 72 di sanırım.
Bazı insanlar gerçekten empati yoksunu oluyor. Aslında en güzel cevabı vermişsin yaşattığını yaşayınca anlar neyin ne oldugunu. Eminim senin yaptığın anneliğin yarısını bile yapacak potansiyeli yoktur..Bugün sabah büyük oğlumu spora götürdüm ordan çıkışta Migrosa gittik bir iki bişey aldım Aptamilin kaşık mamaları indirimdeydi birkaç kutu ondan derken bebek arabasını sürdüm kasada sıra beklemeye başladım oğlum benimle önümde bekleyen gudubet kadınla aramizdan geçmeye çalışırken kadının ayağına takıldı dönüp bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım "çocuğunuzla ilgilenin biraz bu ne canım ayağıma vurdu siz nasıl annesiniz" öylece donakaldım.Birkaç saniye sonra ayağınıza dokundu sadece 5 yaşında bir çocuk, sanırm sizin çocuğunuz yok dedim o da bana yok olsa sizin gibi anne olmam sahip çıkarım" dedi. Daha birsürü şey dedi hatırlamıyorum..Allahtan dileğim yasattiginizi yaşarsınız diyebildim o kadar.
Nasıl geçti canım muayene,kan alınırken zor oldu mu?Kızlar bugunde bizim 9.ay kontrolumuz var kan testi yapılacak şimdiden tuttu tasası :'( ayrıca göz muayenemiz de var.
Ben de şu sıralar anneliği mola versem modundayim canım çok iyi anlıyorum seni. Özelikle sebepsiz ağlaması çok yoruyor ve yipratiyor beni..Kızlar aylık kontrole gittik. Doktor idrar tahlili istedi ama kızım hiç yerinde durmuyor ki. İdrar poşeti çıkıyor, saatlerce tekrar bekliyoruz.
Son iki gündür beni canımdan bezdirdi. Dört dişi birden çıktı, sonra ateş derken iyice huysuz oldu. Hiç durmuyor, sürekli kucağıma tırmanıp sonra yere inmek istiyor ve iki yerde de ağlıyor. Off artık anneliğe biraz ara vermek istiyorum. Keşke mümkün olsa.
74cm, 10.500 gr olmuş. Büyüyor ama benim de ömrümden üç katı gidiyor sanki
Çok sevindim ilacın ise yaramasına biraz rahatlamistir yavrucak:)Canim cok faydasi oldu sanki yaa gunu sadece 1 kez kusmayla kapattik ..
Bazı sorunlu insanlar var canım toplumda aramızda yaşıyorlar maalesef Allah bizi ve evlatlarımızı bunlardan korusun karşılaştırmasın öyle nefret dolu bakıyor ki çocuğa aklı başında olamaz zaten.Böyleleri ebeveyn olacak birde yazık dünyaya getirecekleri çocuklara..Bazı insanlar gerçekten empati yoksunu oluyor. Aslında en güzel cevabı vermişsin yaşattığını yaşayınca anlar neyin ne oldugunu. Eminim senin yaptığın anneliğin yarısını bile yapacak potansiyeli yoktur..
Aynı fikirdeyim canım keşke ebeveyn olmak için belli sınavlara tabi tutulsak. Eminim toplum bu kadar psikolojik sorunlarla boğuşuyor olmazdı. Psikolojisi bozuk ebeveyn malesef yeni bir hasta birey yetiştiriyor. Psikiyatri stajlarimda sıklıkla tanık oldum bu duruma.Bazı sorunlu insanlar var canım toplumda aramızda yaşıyorlar maalesef Allah bizi ve evlatlarımızı bunlardan korusun karşılaştırmasın öyle nefret dolu bakıyor ki çocuğa aklı başında olamaz zaten.Böyleleri ebeveyn olacak birde yazık dünyaya getirecekleri çocuklara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?