- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Densiz ruhsuz kadın.seviyesi aklı gündüz 11 de bira almasından belli.daha fazla tartışarak iyiki seviyesine inmemissin canım...Bugün sabah büyük oğlumu spora götürdüm ordan çıkışta Migrosa gittik bir iki bişey aldım Aptamilin kaşık mamaları indirimdeydi birkaç kutu ondan derken bebek arabasını sürdüm kasada sıra beklemeye başladım oğlum benimle önümde bekleyen gudubet kadınla aramizdan geçmeye çalışırken kadının ayağına takıldı dönüp bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım "çocuğunuzla ilgilenin biraz bu ne canım ayağıma vurdu siz nasıl annesiniz" öylece donakaldım.Birkaç saniye sonra ayağınıza dokundu sadece 5 yaşında bir çocuk, sanırm sizin çocuğunuz yok dedim o da bana yok olsa sizin gibi anne olmam sahip çıkarım" dedi. Daha birsürü şey dedi hatırlamıyorum..Allahtan dileğim yasattiginizi yaşarsınız diyebildim o kadar.
Şimdi kendime kızıyorum sabahın 11'inde tek derdi markete gelip iki bira almak olan insanlıktan nasibini almamış o kadına gerekli cevabı veremedim, şaşırdım çünkü..
Ben ki dışarıda ayağımın üstünden bisikletle geçen çocuklara hamileyken koşup karnima çarpan çocuklara bile sesimi çıkarmamışken bu insanlar nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyorlar..Seviyesine düşmemekle iyi yaptım ama içimde kalan şeyleri de Allaha havale ediyorum..
Canım Rabbim yardımcınız olsunİyi akşamlar kızlar. Günlerdir idrar veremiyoruz. Sürekli poşet çıkıp beze gidiyor. Bezinde sürekli sarı lekeler var. Yarın böbrek ultrasonu isteyeceğim doktora deyip
Hiçbir şey yemiyor, içmiyor. Susuzluktan böbrekler kuruyacak. Sütümü sağıp ağlata ağlata içiriyoruz. Biberondan içmek istemiyor
Sorma hem sinirleniyorum hem üzülüyorum bende gidişata.Nereye gidiyor sonumuz meçhul..Insanca duyguların hepsi kaybedilmiş gibi, robotlarla yaşıyoruz sanki..İnsanlar gerçekten çok tuhaflasti kızlar..hele ki gençler
Bende bugün kizlarimla çarşıya indim.donuste dolmuşa binecektik ..bi tanesi geldi hurra ettiler cok kalabalık olunca binmedim diğerini bekledim.dolmusa bindik fakat yine ayakta kaldık.oturanlarin hepsi genç !!
Dayanamadım arkadaşlar müsade eder misiniz dedim hepsi yüzüme bakıyor.en son ayakta olan bi teyzede yazık insanlarımıza bu ne terbiyesizliktir dedi.baska orta yaşlı bir kadında buyrun oturun dedi.
Gençler hala yüzüme yüzüme bakıyor bu arada !
Çok sinirlendim..üzüldüm de
Geçmiş olsun canım noldu hasta mı oldu kızın şimdilerde bütün bebekler iştahsız sıcaklardan galiba ben dün öğlen sonu bişey yemedi diye meyve puresi yaptım içine buskivi de ezdim ama yemediği gibi heryer battı sonumuz banyoda bitti..Yarım kahvaltı, akşam da biraz kıymalı bamya yemeği yedi ve yattı normal beslemesi gerekene göre çok az napiyim zorlasamda yemiyor kiİyi akşamlar kızlar. Günlerdir idrar veremiyoruz. Sürekli poşet çıkıp beze gidiyor. Bezinde sürekli sarı lekeler var. Yarın böbrek ultrasonu isteyeceğim doktora deyip
Hiçbir şey yemiyor, içmiyor. Susuzluktan böbrekler kuruyacak. Sütümü sağıp ağlata ağlata içiriyoruz. Biberondan içmek istemiyor
Allah yardımcın olsun :/ bezindeki sarı lekeler pek muhtemel susuz kaldığı için oluyordur canım.İyi akşamlar kızlar. Günlerdir idrar veremiyoruz. Sürekli poşet çıkıp beze gidiyor. Bezinde sürekli sarı lekeler var. Yarın böbrek ultrasonu isteyeceğim doktora deyip
Canım hiç susamıyor. Ağlatarak zorla içiriyoruz. Bu sefer de genzine kaçıyorAllah yardımcın olsun :/ bezindeki sarı lekeler pek muhtemel susuz kaldığı için oluyordur canım.
Bezinde sürekli sarı turuncu lekeler vardı. Su içirmeye çalıştıkça nefes yoluna kaçıyor. Ateşi 39 olunca doktor idrar yoku enfeksiyonu diye antibiyotik başlattı. O da ishal ve pişik yaptı. Tekrar idrar istedi. İki kez idrar vermemiz üç gün sürdü. Bebek dokuz aydır hasta olmamıştı. Hastalık kotasını birkaç günde doldurdu resmen. Bu sırada da dört tane diş çıkardı. Sefil durumdayızGeçmiş olsun canım noldu hasta mı oldu kızın şimdilerde bütün bebekler iştahsız sıcaklardan galiba ben dün öğlen sonu bişey yemedi diye meyve puresi yaptım içine buskivi de ezdim ama yemediği gibi heryer battı sonumuz banyoda bitti..Yarım kahvaltı, akşam da biraz kıymalı bamya yemeği yedi ve yattı normal beslemesi gerekene göre çok az napiyim zorlasamda yemiyor kiBiberon sevmiyorsa çay bardağında içir benim ilk oğluma öyle yapıyorduk.Geçmiş olsun tekrardan kolay gelsin canm.
Hay Allah ya neden bu kadar iştahsız acaba? Seni emmiyor mu neden sağıyorsun? Canım eğer o kadar kötüyse durum acaba serum filan mı taktırmak lazım doktor ne diyor?İyi akşamlar kızlar. Günlerdir idrar veremiyoruz. Sürekli poşet çıkıp beze gidiyor. Bezinde sürekli sarı lekeler var. Yarın böbrek ultrasonu isteyeceğim doktora deyip
Ben de bazen karşılaşıyorum öyle gençlerle sanki uyuşturulmuş gibiler değil mi? Geçenlerde metroya bindim metro aniden durdu 3-5 dk geçti ne bir uyarı var ne bişey. Merak edip sağa sola bakan bile yok herkesin elinde bir telefon ya bişey izliyor ya müzik dinliyor ya uyuyor..neden durduk diye merak eden bile yok çatladım resmen. Vatmanın bulunduğu yere gidip camı tıklattım ses yok en son dayanamayıp acil durum butonuna bastım vatman cevap verdi dedim neden durduk arıza var vs dedi. Tam yarım saat bekledik öyle benden başka da merak eden olmadı ben mi garibim acaba? o yarım saatte aklıma neler geldi, kızım evde babasıyla birlikte, beni arasalar ulaşamayacaklar vs kafayı yedim resmen. Millet mi rahat ben mi manyağım insan kendinden şüpheye düşüyor vallahi.İnsanlar gerçekten çok tuhaflasti kızlar..hele ki gençler
Bende bugün kizlarimla çarşıya indim.donuste dolmuşa binecektik ..bi tanesi geldi hurra ettiler cok kalabalık olunca binmedim diğerini bekledim.dolmusa bindik fakat yine ayakta kaldık.oturanlarin hepsi genç !!
Dayanamadım arkadaşlar müsade eder misiniz dedim hepsi yüzüme bakıyor.en son ayakta olan bi teyzede yazık insanlarımıza bu ne terbiyesizliktir dedi.baska orta yaşlı bir kadında buyrun oturun dedi.
Gençler hala yüzüme yüzüme bakıyor bu arada !
Çok sinirlendim..üzüldüm de
Geçmiş olsun canım ama idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilince geçecek bu sıkıntılar merak etme su içebilse iyi o bezindeki renkler az su içmekten kendimizden düşün az su içince idrarın rengi nasıl çok su içince nasıl..Yaz şimdi en önemli şey su, cok su kaydediyor vücut çünkü.Dişler de ishal yada kabız yapar hepsi üst üste gelmiş Allah tez zamanda şifa versin insallah..Bezinde sürekli sarı turuncu lekeler vardı. Su içirmeye çalıştıkça nefes yoluna kaçıyor. Ateşi 39 olunca doktor idrar yoku enfeksiyonu diye antibiyotik başlattı. O da ishal ve pişik yaptı. Tekrar idrar istedi. İki kez idrar vermemiz üç gün sürdü. Bebek dokuz aydır hasta olmamıştı. Hastalık kotasını birkaç günde doldurdu resmen. Bu sırada da dört tane diş çıkardı. Sefil durumdayız
Canım iyileşsin diye sürekli emzirdim, bir de regl olacağım. Göğüs uçları inanılmaz acıyordu ve bebek ısırmaya başladı. Doyunca ısırıyor.Hay Allah ya neden bu kadar iştahsız acaba? Seni emmiyor mu neden sağıyorsun? Canım eğer o kadar kötüyse durum acaba serum filan mı taktırmak lazım doktor ne diyor?
Amin. Çok teşekkür ederim. Bugün su içmeye başladı az az. Bir şeyler de yiyor. Ama yine de az olduğu içim biberonla zorla içiriyoruz. İnşallah bir travma oluşturmayızGeçmiş olsun canım ama idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilince geçecek bu sıkıntılar merak etme su içebilse iyi o bezindeki renkler az su içmekten kendimizden düşün az su içince idrarın rengi nasıl çok su içince nasıl..Yaz şimdi en önemli şey su, cok su kaydediyor vücut çünkü.Dişler de ishal yada kabız yapar hepsi üst üste gelmiş Allah tez zamanda şifa versin insallah..
Az az da olsa yemeye başladıysa toparlar kısa sürede inşallah canım zaten dişler dengesini bozuyor kuzucukların üstüne bir de hasta olunca iyice zorlanmıştır yavrucak Allah şifa versin.Canım iyileşsin diye sürekli emzirdim, bir de regl olacağım. Göğüs uçları inanılmaz acıyordu ve bebek ısırmaya başladı. Doyunca ısırıyor.
Sanki sancısı geçmeye başladı. Emzirirm inşallah.
Bugün de biberona tarhana çorbası koydum, biberonun ucunu kestim biraz. Zorla çorbayı içirdim.
Dediğin gibi doktordan serum ve böbrek ultrasonu isteyeceğim.
Canım diş çıkarma döneminde bebeğin bağışıklığı düşük oluyor bu sebeple çok kolay hastalığa yakalanıyor sen bebeği bu rahatsızlığından birkaç gün evvel denize sokmuş muydun?Canım hiç susamıyor. Ağlatarak zorla içiriyoruz. Bu sefer de genzine kaçıyor
İnsanlar çok rahat ve umursamaz..çileden çıkıyorum bende böyle zamanlarda..Ben de bazen karşılaşıyorum öyle gençlerle sanki uyuşturulmuş gibiler değil mi? Geçenlerde metroya bindim metro aniden durdu 3-5 dk geçti ne bir uyarı var ne bişey. Merak edip sağa sola bakan bile yok herkesin elinde bir telefon ya bişey izliyor ya müzik dinliyor ya uyuyor..neden durduk diye merak eden bile yok çatladım resmen. Vatmanın bulunduğu yere gidip camı tıklattım ses yok en son dayanamayıp acil durum butonuna bastım vatman cevap verdi dedim neden durduk arıza var vs dedi. Tam yarım saat bekledik öyle benden başka da merak eden olmadı ben mi garibim acaba? o yarım saatte aklıma neler geldi, kızım evde babasıyla birlikte, beni arasalar ulaşamayacaklar vs kafayı yedim resmen. Millet mi rahat ben mi manyağım insan kendinden şüpheye düşüyor vallahi.
Canım denize hep giriyor. Kuzenim denizden idrar yolu enfeksiyonu kapmamıştır, havuzdan kapar dedi. Öyle böyle büyüyor demek ki bebekler. İdrar kültürü pazartesi çıkacak bakalım. Bir şey çıkmasın yeter ki zamanla toparlar inşallahCanım diş çıkarma döneminde bebeğin bağışıklığı düşük oluyor bu sebeple çok kolay hastalığa yakalanıyor sen bebeği bu rahatsızlığından birkaç gün evvel denize sokmuş muydun?
Canım bizim kızlar hasta oldu ya benim de doktor tam aksine yoğun bir sahilde tıpkı parklar kreşler gibi virüs daha yoğun olur orada kapmış olabilir dedi. Hala da geçmiş değil hastalıkları. İnşaallah sonuçlar temiz çıkar.Canım denize hep giriyor. Kuzenim denizden idrar yolu enfeksiyonu kapmamıştır, havuzdan kapar dedi. Öyle böyle büyüyor demek ki bebekler. İdrar kültürü pazartesi çıkacak bakalım. Bir şey çıkmasın yeter ki zamanla toparlar inşallah
Haklısın katılıyorum ben de senin gbi düşünüyorum insanlar bi tuhafBen de bazen karşılaşıyorum öyle gençlerle sanki uyuşturulmuş gibiler değil mi? Geçenlerde metroya bindim metro aniden durdu 3-5 dk geçti ne bir uyarı var ne bişey. Merak edip sağa sola bakan bile yok herkesin elinde bir telefon ya bişey izliyor ya müzik dinliyor ya uyuyor..neden durduk diye merak eden bile yok çatladım resmen. Vatmanın bulunduğu yere gidip camı tıklattım ses yok en son dayanamayıp acil durum butonuna bastım vatman cevap verdi dedim neden durduk arıza var vs dedi. Tam yarım saat bekledik öyle benden başka da merak eden olmadı ben mi garibim acaba? o yarım saatte aklıma neler geldi, kızım evde babasıyla birlikte, beni arasalar ulaşamayacaklar vs kafayı yedim resmen. Millet mi rahat ben mi manyağım insan kendinden şüpheye düşüyor vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?