2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Canım ikisi de olabilir, bence tatili kesme. Bebişte huysuzluk var mı?
Çoook teşekkür ederim Kızlar Diş patladı bugün çay kaşığıyla vurdum tık tık ediyor, bugün bir kere kaka yaptı ve kakası düne göre çok daha topluydu ve mukus oldukça azalmış, hafif bir huzursuzluk var ama buna şükür olacak o kadar.. Enfeksiyon değilmiş anlaşılan, bebeğin bağırsakları hassas olduğundan mukus geri dönmüş diş döneminde.. Yanındaki dişte kabarmış o da gelir yakında, benimki tam tavşan olacak üstten 2 dişiyle

Allah yardımcın olsun canım, ben 1 tanesiyle anca baş ediyorum

Seni de göreceğiz bunlar daha iyi günlerin, sütün var mı? Benimki sıktığımda duvara fışkırıyordu deseydin

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim dişten olmasına, seninki önce zordan başladı cevval olacak tuttuğunu koparacak :)

Seni de göreceğiz bunlar daha iyi günlerin, sütün var mı? Benimki sıktığımda duvara fışkırıyordu deseydin
Yok gündüz emmiyormuş mama alıyormuş gece de yatmadan 4aylık bebeğe kaşık maması veriyormuş. Ama onun bebeği memede ve biberonda uyuyormuş benimkine yanlış alıştırmışım ben:))

biz de britax römer king II ats aldım ama henüz denemedik.kılıfını yıkadım salı ank.ya gideceğiz ordan haftaya zonguldak...

Alerjili bebeği olan anneler için kanımca çok kıymetli bir bilgi:
Kızlar biliyorsunuz alt komşumun oğlu bebekliğinde üst düzey çoklu gıda alerjisi yaşamıştı. Zamanla geçtiğini düşündüler çünkü kakada mukus ağlama vs bitmişti. Çocuk gayet sağlıklı büyüyordu sadece minyon bir çocuktu. 2 buçuk yaşına gelene kadar herşey normaldi ancak sonrasında çocukta gerileme başladı. Konuşmamaya göz teması kurmamaya arkadaşlarıyla iletişime geçmemeye vs başladı. Yani otizm benzeri davranışlar(atipik otizm de deniyor) sergilemeye başladı. Aile çok ilgili bir aile, götürmedikleri doktor kalmadı. 5 nörolog, ona yakın pedagog ve 2 psikiyatr gördü, birsürü merkeze gittiler hiçbiri tanı koyamadı ve otizm derslerine benzer ders tavsiye ettiler(özel eğitim). En sonunda bir psikiyatrin tavsiyesi üzerine çocuk metabolizma hastalıkları uzmanı kanunu sultan Süleyman hastanesinde çalışan hasan Önala(Ahmet Aydın hocanın öğrencisi) gittiler ve doktor yaptığı tetkikler sonucu çocuğun vücudunda hiç protein olmadığını tespit etmiş(inanılmaz etçi bir çocuktu günde en az iki öğün et yerdi) ve çeşitli bakterilerden oluşan bir probiyotik kür hazırlamış. Bu esnada çocuğa gluten içerikli gıdaları yasaklamış ve kesinlikle 3 ay düzenli kullanın sonra gelin 3 günün sonunda farkı göreceksiniz demiş. Çocuk 3. Günün sonunda göz teması kurmaya başladı ben gördüğümde bir hafta olmuştu ve kızıma gülümseyip el salladı(normalde yüzüne bile bakmaz hayatta iletişim kurmazdı) şimdi 2 hafta oluyor ve konuşmaya başladı hemde hızlı bir biçimde. Demem o ki çocuk eski haline geri dönüyor. Bence çok değerli bir bilgi. Allah uzak etsin ancak böyle birşey tecrübe ederseniz diye paylaşmak istedim.

Aynen canım bizim kız bir buçuk aylıkken oturttu düzeni ama ikinci bebek bunun acısını fena çıkaracak gibi hissediyorum :) kısmet işte. Uygulama tabii ki farklı oluyor. Bugün ağlata ağlata biberondan süt içirdik. Hiçbir şey yiyip içmiyor. Artık böbrekleri kuruyacak.

Canım güzel bilgi paylaşımın için teşekkürler ellerine sağlık

Hayırlı olsun inciniz canım :)

Kızım yine yemiyor. Biraz biraz su içmeye başladı. Günde beş altı kez ağlama krizine giriyor. Dün üstten dördüncü dişi patladı. Gece uykusunda hiç sorun yok. Sabaha karşı bir kez uyanıyor. Ağrısı sızısı olsa gece de uyuyamaz diye düşünüyorum. İnşallah diştedir bunlar. Dışarı çıktığımızda çok mutlu. Evde bizi yiyip bitiriyor resmen. Psikolojim bozuldu. Sürekli kilo alıyorum. Eşimle de tartışmaya başladık. Sanki yabancı biri gibi geliyor artık bana. Bunları paylaşabileceğim bir siz varsınız kızlar. Psikiyatriste gitsem ilaç verecek ama emzirirken kullanamam

Gözünüz aydın canım :)

Ooov işte beslenmenin önemi ... neleri iyi etmiyor ki bu gıdalar, yada kötü. çok sevindim düzelmesine.

canim ya allah yardimcin olsun. Dişten dolayı sanki. geçecek elbet sabır versin rabbim..

Ayy çok sevindim hayırlı olsun canım tavşan dişleriniz darısı diğerlerinin başına

Bana da öyle geliyor çünkü akşam yemek yiyor, uyumadan emiyor ve gece de emiyor aç kalması imkansız. Gece yatağında uyuması konusunda ısrarlıydım ama artık saldım gece uyanınca yanıma alıyorum emiyor, uyuyor, uyanıyor, emiyor öyle kendi takılırken biraz gözlerimi kapatıyorum en azından hiç yoktan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…