2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ahhhaah o da iyiymiş

Seni de göreceğiz bunlar daha iyi günlerin, sütün var mı? Benimki sıktığımda duvara fışkırıyordu deseydin
Bi de şey var “aaa gaz mı? Bizimkilerde hiç olmadı çıkarırlardı kendileri, aaa uyumuyor mu? O zaman doymuyordur bizimkiler koyduğun yerde uyurdu, aaa yemiyor mu? Bizimkiler havada kapardı kaşığı”

Çok enteresan bir durum ağzım açık kaldı resmen. Teşekkürler canım gerçekten çok kıymetli bir tecrübe.

Çok geçmiş olsun canım az kaldı dişler çıksın da rahatlarsınız inşallah. Eşinle neden tartışıyorsunuz? Ben de yorgunluktan bazen eşime patlıyorum ama geçiyor sonra bu dönemde biraz normal sanırım böyle şeyler.

Canım etçi bir çocuktu yazmışsın neden protein eksikmiş vücudunda

Aynen bende de durum öyle canım, memeler açık o kafasına göre takılıyor. Karnımda isilik çıktı gece boyu kucakta durmasından :)

Cnm bzm de benzer şekilde geçiyo 2 çocugum da çok harektli oğlum da 2 aydr huy değişimleri var 2 kere sinir krizi geçrdi kardeşini kıskanmalar basladı çaktrmadan itiyo tepki vermeyim diyorum küçükte anlıyo artık abisi yaklaşnca hmn bana bakıyo kurtar der gbi.oğlum hiç söz dinlemiyo,kesinlikle böyle bi çocuk diildi .herseyi dengede tutmaya çalışıyorum ama olmuyo.gönlünü yapmya çalıştkça ters tepiyo ve bişe yememeye basladı içim daralıyo walla alıp karşıma sohbet ediyorum cvp vermk istemynce konuyu deiştriyo yeterszlik hissi içindeyim anlıcaın

Bu durum canımı sıkmadı diil,bnm kızın da kilo alımı durdu 3-aydr aynı.beslenmesne göre az buluyorum çok harektli ama bu bana sebep gbi gelmiyo bnm dışımda kimseye anormal gelen bi durym yok gerçi.hfta içi bi tahlil yolu görünüyo 2-3hftadr erteliyorum

Canım benim altımdaki çocuk 18 aylıkken 6 kg idi, persentili %3ün altında idi, senin kız o kadar zayıf değildi sanki? Bir de boyu uzuyor mu? Doktor en önemli kriter boy uzaması demişti onlara.

PaytiPo +1

Oooo siz tam test edeceksiniz :)
Koltukların üstüne müslin bezlerden mi koymalı kılıf mı yaptırmalı? Sen ne düşünüyorsun?
kendi kılıfı nefes alan doku diye geçiyor ama yine de terletecektir, terini emecek bir örtü yeter diye düşünüyorum.ana kucağında hemen terliyordu.bunda şimdilik ümidim var

Canım benim altımdaki çocuk 18 aylıkken 6 kg idi, persentili %3ün altında idi, senin kız o kadar zayıf değildi sanki? Bir de boyu uzuyor mu? Doktor en önemli kriter boy uzaması demişti onlara.
Kilosu ve boyu ortalmada cnm,oğlum çok iri bi bebekti ondan dolayı da bana ayrı bi minik geliyo onun da etksi var boy önemli tabi ,uzaması içimi rahatlatıyo Allahtan ama kilo olayına da takılıyorum walla ne yalan söyleyim

Bütün anneler aynıyız bende takarım haklısın, ama boyu uzuyorsa Allahın izniyle sorun olmaz, benim ufaklıkta çok gıdım gıdım kilo alıyor, büyük kız kıştan beri kilo almadı ne yapalım canları sağolsun. Benim o alttaki çocuk büyük kızımdan tam bir yaş büyük ama boyu benim kız kadar ancak yani sadece kiloda değil genel olarak bayağı minyon.

Ben de salı günü doktora gideceğim kan tahlili de vereceğiz. Benimki bu ay henüz tartılmadı ama olsa olsa 8750g dır. O kiloda olan 4-5aylık tombul bebekleri görünce üzülüyorum biraz:/

C

Canım çünkü bebek yiyor ama vücut yediğinden faydalanamıyor sanki yememiş gibi oluyor vücuduna aldığı diğer gıdalar ve bağırsak florasındaki bozulma yüzünden.
Hımmm çok kötü allah yardımcıları olsun düzelmiş yazmıştın gerçi çok sevindim. Biz de alerjik dönem geçirdik biliyorsun okuyunca sıkıntı düştü içime ama oğlumun gelişimi çok güzel alerjik hiçbir reaksiyon yok şimdi Allah’a şükür hepsi geçti inşallah geri gelmez sıkıntılı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…