2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben de salı günü doktora gideceğim kan tahlili de vereceğiz. Benimki bu ay henüz tartılmadı ama olsa olsa 8750g dır. O kiloda olan 4-5aylık tombul bebekleri görünce üzülüyorum biraz:/
Hayatım boyunca kilo takıntım oldu hep çok zayıftım yatmadan allahım kilo alayım diye dua ederdim evlenince aldım ama hiçbi hoş yanı yokmuş yani sağlık önemli olan. Oğlum 8.5 geldi kontrolde başta takıyordum ama artık hiç takmıyorum zaten ömrümün yarısı kendi kiloma takmakla geçti öbür yarısını da oğlumunkine takarak mı geçireyim diyip sallıyorum. Sağlık önemli olan sonuçta. Nice obez çocuklar var ergenler çocuklar yürüyemez koşamaz halde, bazı hastalıklar da kiloyla geliyor. Hem yiyen çocuğa ye yavrum demekten yiyen çocuğumin elinden yemek almak daha kötü o anne babalar daha zor durumda bence. Bi de hareketliyse çocuğun yakıyodur benimki kuduruyo gün içinde 1 sn durmuyo uyuduğu saatler hariç

yani kizlar iki yildir oglumla kurdugum bag ve guven duygusu sarsilacak diye korkuyorum. ben mi hata yapiyorum bi yerde diye sorguluyorum. ama sizde de durum ayni imis..

benim kizda oglanda kac aydir ayni boy ve kilodalar. hele kiz ne uzadi ne kilo aldi iki aydir 67 cm 8 kilo. bu ay da uzamassa gidecem bende kontrole. sut yetersiz geliyor artik herhalde??

bende hep zayiflamak icin dua ederdim.. hala ediyorum:)))

Daha dün okudum böyle birşey üstüne bu da tevafuk etti, insan çok korkuyor gerçekten hatta araştırmama kararı aldım düşündükçe üstümüze çekeriz diye.. Probiyotik dışında protein eksikliğini nasıl kapatmışlar?

Allah korusun evlatlarımızı, otizm son 50-60 yılda özellikle son yıllarda artmış durumda.. Eskiden genetik deyip geçerlerdi, son yıllarda gen havuzu bu kadar hızlı değişmeyeceğine göre şu anda tek suçlu olarak çevresel faktörler kalıyor.. Elimizden geldiği kadar da herşeye dikkat ediyoruz zaten, Allah’a emanetler..

Kızım sabah 6da uyandı hala ayakta. Uykusu var uyumuyor, herşeyi tam. Hergun 5te, 5.30da, 6da kalkmaktan gına geldi. Gece uyumamak da cabası.
Benimki önceden öyleydi. Şimdi fon perdeleri biraraya getirdim karanlık oluyor bir de serin olsun diye heryeri açıyoruz uyumaya başladı. Ama diş etki eder mi bilmiyorum erken uyanmaya.

Benimki önceden öyleydi. Şimdi fon perdeleri biraraya getirdim karanlık oluyor bir de serin olsun diye heryeri açıyoruz uyumaya başladı. Ama diş etki eder mi bilmiyorum erken uyanmaya.
Yok dişten değil hep öyle. Eskiden 8de kalkardı, sonra 7 oldu. Şimdi de böyle. Dediğin gibi gün ışığı ile alakalı galiba. Odayı karartacak perde de alamam ki şimdi, taşınma ihtimalimiz var.

Yok dişten değil hep öyle. Eskiden 8de kalkardı, sonra 7 oldu. Şimdi de böyle. Dediğin gibi gün ışığı ile alakalı galiba. Odayı karartacak perde de alamam ki şimdi, taşınma ihtimalimiz var.
Aynen ben de taşınacağım. O yüzden diğer odalardaki fon perdeleri kullandım. Saçmalayacağım ama koyu renk çarşafın varsa uçlarına kornişe takılan şeylerden 8-10tane dikip kornişe geçirebilirsin. Baya fark etti bizde.

Selam herkese.ramazan tatil derken bayadir girememistim.
Bizde tatil sonrası kayinvalidelere köye gidelim dedik.orda ilk gün elimde kavanoz maması yedirirken kayinvalide atladı hemen aaa sende mi kavanoz maması yiyon kız dedi bebeğe. Güya onla konusuo. Bende hemen aaaa sende mo yiyosun yoksa anne dedim:))şaşkınlıkla bana baktı ben niye yiyeyim dedi:)sende mi yiyon deyince bende sende yiyon sandım dedim.:))anlamadı tabi:))bilmemkizi yiyormusta öyle böyle bişeyler mirildandi gitti:)))

Yoo saçma değil . Aslında kv.de koyu kahve perde vardı onu alabilirim. Sağol canım .

Selam. Ben de seni merak ediyordum etiketleyecektim:) olsun en azından denemişsin:))

Senede bir kez görüp onda da laf sokmaya çalışıyorlar ya bende ona şaşırıyorum :))

Arkadaşlar ilk adetimi oldum. Aman allahım sanki doğum sonrası ilk gün gibi. Elim ayağım boşandı yeminle. Geçecek mi bu ne zaman azalıyor
bnde ilk adette ped yetiştiremedim resmen 8. ayda olmuştum 1 hfta da tamamen bitti yoğun hali 3 4 gün sürdü bu ayda tam vaktinde oldum nispeten ilkine göre azalmıştı ama hala hamilelik öncvesine göre çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…