- 1 Şubat 2012
- 2.023
- 3.794
- 333
Geçmiş olsun, 3 gün çok yoğun oldu benimde 4. Gün oldukça azaldı 6. Günde tamamen bittiArkadaşlar ilk adetimi oldum. Aman allahım sanki doğum sonrası ilk gün gibi. Elim ayağım boşandı yeminle. Geçecek mi bu ne zaman azalıyor
Allah uzak etsin canım, olmayan birşeyi ya olursa diye düşünüp kendinize dert etmeyin sakın ben sadece duyunca paylaşmak istedim, belki bizim bebeklerimizde de olabilir, bebeği iyi gözlemlemek lazım. Bazı aileler konduramıyor geç kalıyor doktor bir günün.bile kıymeti çok büyük 12 yaştan sonra da yapabileceğim hiçbirşey yok demiş, kapıda bekleyen hastalardan sadece bizim komşunun bebeği alerjikmiş diğerleri ise bebekliklerinde normal sonradan otizm benzeri davranış geliştiren çocuklarmış.Hımmm çok kötü allah yardımcıları olsun düzelmiş yazmıştın gerçi çok sevindim. Biz de alerjik dönem geçirdik biliyorsun okuyunca sıkıntı düştü içime ama oğlumun gelişimi çok güzel alerjik hiçbir reaksiyon yok şimdi Allah’a şükür hepsi geçti inşallah geri gelmez sıkıntılı günler
Boyu uzamıyorsa krisnlikle doktora başvur canım, kilo belirleyici değil ama boy önemli.yani kizlar iki yildir oglumla kurdugum bag ve guven duygusu sarsilacak diye korkuyorum. ben mi hata yapiyorum bi yerde diye sorguluyorum. ama sizde de durum ayni imis..
benim kizda oglanda kac aydir ayni boy ve kilodalar. hele kiz ne uzadi ne kilo aldi iki aydir 67 cm 8 kilo. bu ay da uzamassa gidecem bende kontrole. sut yetersiz geliyor artik herhalde??
Canım herşey olacağına varır az evvel de yazdım bu sağlıklı bebeklerin de başına geliyor. Allah sakınsın evlatlarımızı.Daha dün okudum böyle birşey üstüne bu da tevafuk etti, insan çok korkuyor gerçekten hatta araştırmama kararı aldım düşündükçe üstümüze çekeriz diye.. Probiyotik dışında protein eksikliğini nasıl kapatmışlar?
Bir ben kaldım galiba olmayan. 1-2 kere adetimsi bişey oldum gerisi gelmedi benim bünye hala karman çorman ya karnımdaki kahverengi çizgi bile aynen duruyor :-/ darısı başıma diyeyim olsam rahatlayacağım gibime geliyor.Arkadaşlar ilk adetimi oldum. Aman allahım sanki doğum sonrası ilk gün gibi. Elim ayağım boşandı yeminle. Geçecek mi bu ne zaman azalıyor
Canım güneş doğunca aydınlıktan uyanıyor olabilir mi? Ben black out güneşlik kullanmaya başladığımdan beri çok rahat ettim deneyebilirsin.Kızım sabah 6da uyandı hala ayakta. Uykusu var uyumuyor, herşeyi tam. Hergun 5te, 5.30da, 6da kalkmaktan gına geldi. Gece uyumamak da cabası.
Kızlar ben internetten aldım black out güneşlik. Yatak odamın camları baya büyük olmasına rağmen 50 tl ye geldi taşınırsanız ek yaptırırsınız, bir de zaten kışın kullanılmaz bence çünkü ben siyah renk aldım en yüksek geçirmezlik olsun diye. Kısa dönem işimizi görsün yeter diye düşündüm.Aynen ben de taşınacağım. O yüzden diğer odalardaki fon perdeleri kullandım. Saçmalayacağım ama koyu renk çarşafın varsa uçlarına kornişe takılan şeylerden 8-10tane dikip kornişe geçirebilirsin. Baya fark etti bizde.
Benim de geçen ay adetimsi birşey gelmişti ben adet sanmıştım. Zaten adetin gelirse gümbür gümbür geliyor. Oldum mu olmadım mı acaba demeye yer bırakmıyor:) Senin de öbür ay gelebilir.Bir ben kaldım galiba olmayan. 1-2 kere adetimsi bişey oldum gerisi gelmedi benim bünye hala karman çorman ya karnımdaki kahverengi çizgi bile aynen duruyor :-/ darısı başıma diyeyim olsam rahatlayacağım gibime geliyor.
AhhahahSelam herkese.ramazan tatil derken bayadir girememistim.
Bizde tatil sonrası kayinvalidelere köye gidelim dedik.orda ilk gün elimde kavanoz maması yedirirken kayinvalide atladı hemen aaa sende mi kavanoz maması yiyon kız dedi bebeğe. Güya onla konusuo. Bende hemen aaaa sende mo yiyosun yoksa anne dedim:))şaşkınlıkla bana baktı ben niye yiyeyim dedi:)sende mi yiyon deyince bende sende yiyon sandım dedim.:))anlamadı tabi:))bilmemkizi yiyormusta öyle böyle bişeyler mirildandi gitti:)))
Canım benim 7metre kadar boydan boya aşğıdan yukarıya cam. O yüzden zorlandım.Kızlar ben internetten aldım black out güneşlik. Yatak odamın camları baya büyük olmasına rağmen 50 tl ye geldi taşınırsanız ek yaptırırsınız, bir de zaten kışın kullanılmaz bence çünkü ben siyah renk aldım en yüksek geçirmezlik olsun diye. Kısa dönem işimizi görsün yeter diye düşündüm.
Tatile gideceğiz ya bayramda eminim o zaman gelir benimki hep böyle münasebetsiz zamanlarda olurum zatenBenim de geçen ay adetimsi birşey gelmişti ben adet sanmıştım. Zaten adetin gelirse gümbür gümbür geliyor. Oldum mu olmadım mı acaba demeye yer bırakmıyor:) Senin de öbür ay gelebilir.
Oo baya büyükmüş senin canım taşınacaksan o kadar perde boşa gider yaptırmamakta haklısın bence de.Canım benim 7metre kadar boydan boya aşğıdan yukarıya cam. O yüzden zorlandım.
Canım ağlamadığım bir gün yok. Hiç oturmuyorum. Herkes nasıl çocuk büyütüyor da ben yapamıyorum anlamıyorum. Hiç durmuyor, hep oyun istiyor. Yemek bile yapmaya kalksam dünyayı yıkıyor ağlayarak. Eşim de sürekli beni eleştiriyor. Ağlasın boş ver falan diyor, yemek yemese ne olacak diyor. Beni hiç anlamıyor.Çok geçmiş olsun canım az kaldı dişler çıksın da rahatlarsınız inşallah. Eşinle neden tartışıyorsunuz? Ben de yorgunluktan bazen eşime patlıyorum ama geçiyor sonra bu dönemde biraz normal sanırım böyle şeyler.
Bence de öyle. Koyu kahve perde var onu asacam.Canım güneş doğunca aydınlıktan uyanıyor olabilir mi? Ben black out güneşlik kullanmaya başladığımdan beri çok rahat ettim deneyebilirsin.
Senin yazdığında birşey Yok canım annelik işte alerjik diye okuyunca hemen içime kurt Düştü.. tabi takip etmek lazım allah sakınsın yavrularımızıAllah uzak etsin canım, olmayan birşeyi ya olursa diye düşünüp kendinize dert etmeyin sakın ben sadece duyunca paylaşmak istedim, belki bizim bebeklerimizde de olabilir, bebeği iyi gözlemlemek lazım. Bazı aileler konduramıyor geç kalıyor doktor bir günün.bile kıymeti çok büyük 12 yaştan sonra da yapabileceğim hiçbirşey yok demiş, kapıda bekleyen hastalardan sadece bizim komşunun bebeği alerjikmiş diğerleri ise bebekliklerinde normal sonradan otizm benzeri davranış geliştiren çocuklarmış.
Sanırım diş çıkarıyor bebişin :)Canım ağlamadığım bir gün yok. Hiç oturmuyorum. Herkes nasıl çocuk büyütüyor da ben yapamıyorum anlamıyorum. Hiç durmuyor, hep oyun istiyor. Yemek bile yapmaya kalksam dünyayı yıkıyor ağlayarak. Eşim de sürekli beni eleştiriyor. Ağlasın boş ver falan diyor, yemek yemese ne olacak diyor. Beni hiç anlamıyor.
Canım kahverengi çizgiyi eğer fırsat bulabilirsen kese yapmanı tavsiye ederim iyice sıcakta bekledikten sonra .bu mevsimde zor ama yapabilirsen belki biraz silinebilir benim o şekilde birazı silindi çok az kaldı belli belirsizBir ben kaldım galiba olmayan. 1-2 kere adetimsi bişey oldum gerisi gelmedi benim bünye hala karman çorman ya karnımdaki kahverengi çizgi bile aynen duruyor :-/ darısı başıma diyeyim olsam rahatlayacağım gibime geliyor.
Ben de öyleyim canım ama artık bu moddan sıkıldım sürekli ağlayıp sızlanıp bir sonuç elde edilmediğini anladım galiba. Bunlar geçici süreçler, sabredip krizleri aşmak için pratik çözümlere yöneldim. Örneğin, bu aralar her gün sabah eşimle birlikte evden çıkıyoruz ve annemlere gidiyoruz veya eşim işe gidiyor biz kızımla parka gidiyoruz. Uyku saatinde dönüyoruz ve ben de uyumaya çalışıyorum kızım uyuduğunda dinlenmek iyi geliyor. Yemek olayını da akşam eşim kızımı oyalarken halledip dolaba atıyorum ertesi gün yiyor. Yoksa yemek yapmak mümkün olmuyor dediğin gibi kıyameti kopartıyor. Bir de dün baya bunaldım, kv lere gidecektik normalde ben kötüyüm dışarı çıkmak istiyorum evden bunaldım dedim çıktım bir avm ye gidip dolaştım birkaç saat. Eşim de kv leri bize çağırmış, biraz ayıp oldu ama ne yapayım çok ihtiyacım vardı çok iyi geldi gerçekten. Gerçi o sürede de gidip kızımın eksikleri vardı onları aldım yine ona çalıştım yani o da ayrı meseleCanım ağlamadığım bir gün yok. Hiç oturmuyorum. Herkes nasıl çocuk büyütüyor da ben yapamıyorum anlamıyorum. Hiç durmuyor, hep oyun istiyor. Yemek bile yapmaya kalksam dünyayı yıkıyor ağlayarak. Eşim de sürekli beni eleştiriyor. Ağlasın boş ver falan diyor, yemek yemese ne olacak diyor. Beni hiç anlamıyor.
Denedim canım geçen gün dediğn gibi bir tık azaldı koyuluğu sanki ama hala çok bariz bir şekilde. Tekrar deneyim olmazsa teşekkürlerCanım kahverengi çizgiyi eğer fırsat bulabilirsen kese yapmanı tavsiye ederim iyice sıcakta bekledikten sonra .bu mevsimde zor ama yapabilirsen belki biraz silinebilir benim o şekilde birazı silindi çok az kaldı belli belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?