2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah uzak etsin canım, olmayan birşeyi ya olursa diye düşünüp kendinize dert etmeyin sakın ben sadece duyunca paylaşmak istedim, belki bizim bebeklerimizde de olabilir, bebeği iyi gözlemlemek lazım. Bazı aileler konduramıyor geç kalıyor doktor bir günün.bile kıymeti çok büyük 12 yaştan sonra da yapabileceğim hiçbirşey yok demiş, kapıda bekleyen hastalardan sadece bizim komşunun bebeği alerjikmiş diğerleri ise bebekliklerinde normal sonradan otizm benzeri davranış geliştiren çocuklarmış.

Boyu uzamıyorsa krisnlikle doktora başvur canım, kilo belirleyici değil ama boy önemli.

Benim büyük kızım sizinkilerden küçük daha 2 yaşını yeni geçti ama üç aşağı beş yukarı benzer şeyler yaşıyoruz ben sadece bu ara sinirlerimi aldırmış gibi davranıyorum nerdeyse hiç sesimi yükseltmiyorum tam bir melek anne oldum o biraz pozitif geri dönüş yaptı. Mesela kardeşini itekliyosa hemen bir oyun kuruyorum şayet ısrarcı olursa ya kardeşini kucaklıyorum ya onu sonra da sen böyle davranırsan kardeşin büyüyünce seni sevmeyecek hadi birbirimizi öperim deyip sarılıyorum sonra o da kardeşine sarılıyor filan böyle böyle çözümler üretmeye çalışıyorum ama ikisini birden duygusal anlamda gözeterek ikisine de yetmeye çalışmak gerçekten zor :/

Canım herşey olacağına varır az evvel de yazdım bu sağlıklı bebeklerin de başına geliyor. Allah sakınsın evlatlarımızı.
Çocuk zaten eti yumurtayı filan çok yediği için doktor demiş ki gluteni kesin bu probiyotikle birlikte bebek protein emilimini gerçekleştirecek zaman içerisinde tamamen normale dönecek. Yani ayrıca gluten içeren tüm gıdalar yasak canım.

Arkadaşlar ilk adetimi oldum. Aman allahım sanki doğum sonrası ilk gün gibi. Elim ayağım boşandı yeminle. Geçecek mi bu ne zaman azalıyor
Bir ben kaldım galiba olmayan. 1-2 kere adetimsi bişey oldum gerisi gelmedi benim bünye hala karman çorman ya karnımdaki kahverengi çizgi bile aynen duruyor :-/ darısı başıma diyeyim olsam rahatlayacağım gibime geliyor.

Kızım sabah 6da uyandı hala ayakta. Uykusu var uyumuyor, herşeyi tam. Hergun 5te, 5.30da, 6da kalkmaktan gına geldi. Gece uyumamak da cabası.
Canım güneş doğunca aydınlıktan uyanıyor olabilir mi? Ben black out güneşlik kullanmaya başladığımdan beri çok rahat ettim deneyebilirsin.

Kızlar ben internetten aldım black out güneşlik. Yatak odamın camları baya büyük olmasına rağmen 50 tl ye geldi taşınırsanız ek yaptırırsınız, bir de zaten kışın kullanılmaz bence çünkü ben siyah renk aldım en yüksek geçirmezlik olsun diye. Kısa dönem işimizi görsün yeter diye düşündüm.

Benim de geçen ay adetimsi birşey gelmişti ben adet sanmıştım. Zaten adetin gelirse gümbür gümbür geliyor. Oldum mu olmadım mı acaba demeye yer bırakmıyor:) Senin de öbür ay gelebilir.

Ahhahah )

Canım benim 7metre kadar boydan boya aşğıdan yukarıya cam. O yüzden zorlandım.

Benim de geçen ay adetimsi birşey gelmişti ben adet sanmıştım. Zaten adetin gelirse gümbür gümbür geliyor. Oldum mu olmadım mı acaba demeye yer bırakmıyor:) Senin de öbür ay gelebilir.
Tatile gideceğiz ya bayramda eminim o zaman gelir benimki hep böyle münasebetsiz zamanlarda olurum zaten

Canım ağlamadığım bir gün yok. Hiç oturmuyorum. Herkes nasıl çocuk büyütüyor da ben yapamıyorum anlamıyorum. Hiç durmuyor, hep oyun istiyor. Yemek bile yapmaya kalksam dünyayı yıkıyor ağlayarak. Eşim de sürekli beni eleştiriyor. Ağlasın boş ver falan diyor, yemek yemese ne olacak diyor. Beni hiç anlamıyor.

İstanbul'da oturan arkadaşlar:)
Atatürk havalimanından Sarıyer İstinye' ye nasıl gidilir, çok uzak mı?

Senin yazdığında birşey Yok canım annelik işte alerjik diye okuyunca hemen içime kurt Düştü.. tabi takip etmek lazım allah sakınsın yavrularımızı

Sanırım diş çıkarıyor bebişin :)
Bizimki de senin anlattığın gibi yapıyordu oysaki hiç öyle değildi. Bi 10 gün öyle devam eder sonra diş çıkınca bi haftaya normale dönüyor:) Allah yardımcınız olsun

Canım kahverengi çizgiyi eğer fırsat bulabilirsen kese yapmanı tavsiye ederim iyice sıcakta bekledikten sonra .bu mevsimde zor ama yapabilirsen belki biraz silinebilir benim o şekilde birazı silindi çok az kaldı belli belirsiz

Ben de öyleyim canım ama artık bu moddan sıkıldım sürekli ağlayıp sızlanıp bir sonuç elde edilmediğini anladım galiba. Bunlar geçici süreçler, sabredip krizleri aşmak için pratik çözümlere yöneldim. Örneğin, bu aralar her gün sabah eşimle birlikte evden çıkıyoruz ve annemlere gidiyoruz veya eşim işe gidiyor biz kızımla parka gidiyoruz. Uyku saatinde dönüyoruz ve ben de uyumaya çalışıyorum kızım uyuduğunda dinlenmek iyi geliyor. Yemek olayını da akşam eşim kızımı oyalarken halledip dolaba atıyorum ertesi gün yiyor. Yoksa yemek yapmak mümkün olmuyor dediğin gibi kıyameti kopartıyor. Bir de dün baya bunaldım, kv lere gidecektik normalde ben kötüyüm dışarı çıkmak istiyorum evden bunaldım dedim çıktım bir avm ye gidip dolaştım birkaç saat. Eşim de kv leri bize çağırmış, biraz ayıp oldu ama ne yapayım çok ihtiyacım vardı çok iyi geldi gerçekten. Gerçi o sürede de gidip kızımın eksikleri vardı onları aldım yine ona çalıştım yani o da ayrı mesele

Denedim canım geçen gün dediğn gibi bir tık azaldı koyuluğu sanki ama hala çok bariz bir şekilde. Tekrar deneyim olmazsa teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…