2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bugün belinde olan saçımı kısa kestirdim. Omzumun üstünde. Çok hafifledim ama bı akrabanın düğünü var keşke azıcık daha beklemeyin:)

benimde omuzumda ama daha daha kisasinda gozum var. soyle modern cool bir kisa sac istiyorum. ama zayiflamam lazim birazdaha...

biz kac kere carptik kafamizi biraz kendi ayaga kalmaya ugrasirken biraz abisinin gazabina ugramaktan kafa hep pat kut.. on ve ust taraftan alinan darbeler cok tehlikeli degil arka taraftan alinanlar biraz onemli diye duymustum..

biseyi de bilme beaa:))))

benimkide oyle kasikla kesinlikle birsey yediremiyoruz. ama mamakarda olan vitamini gun icinde baska nasil verebilirim. ekmek galeta pogaca kasar peyniri eline veriyorum sadece bunlari yiyor. kofte yerdi onceden onuda birakti.

Benim bebiş de minciklasın isterim aslında. Şimdiye kadar hiç eline bişey vermedim salatalık haricinde. O mutluluğu 1 yaşına bastığı gün yaşasın bari :)

Benim bebiş de minciklasın isterim aslında. Şimdiye kadar hiç eline bişey vermedim salatalık haricinde. O mutluluğu 1 yaşına bastığı gün yaşasın bari :)

Aynen bende dogum gununde hem fotografini cekeyim hatira kalsin hemde doya doya dagitsin diye dogum gununde oyle bisey dusunuyorum :) simdi baktimda internetten ne tatligozukuyor minikler nekadarda mutlu olmuslar :)

Aynen bende dogum gununde hem fotografini cekeyim hatira kalsin hemde doya doya dagitsin diye dogum gununde oyle bisey dusunuyorum :) simdi baktimda internetten ne tatligozukuyor minikler nekadarda mutlu olmuslar :)
Değil mi sonuçta onun günü o mutlu olmalı :) bizim böcüklerin d.gunu pazara denk geliyor

biz kac kere carptik kafamizi biraz kendi ayaga kalmaya ugrasirken biraz abisinin gazabina ugramaktan kafa hep pat kut.. on ve ust taraftan alinan darbeler cok tehlikeli degil arka taraftan alinanlar biraz onemli diye duymustum..
İlla ki olacak böyle şeyler ne kadar sakınsak da bir yolunu buluyor keratalar. Kafana baret takacağım diye dalga geçiyorum kızımla

Bir tane öyle pasta mı yapsam mı ki acaba denemek için

jenny48 canım geçmiş olsun. Senin bebiş yine kendi vurmuş kafasını. Ben kendim kızımın kafasını kapı pervazina geçirdim. Taaak diye bir ses... kucagimdaydı, dönerken oldu.
Size de çok geçmiş olsun canım görülmez kaza işte..Allah beterinden saklasın, korusun bütün kuzucukları.

Çorbanın içine biraz ekmek doğrasan olur mu ki acaba? Hem yemek hem ekmek yemiş olur

Çorbanın içine biraz ekmek doğrasan olur mu ki acaba? Hem yemek hem ekmek yemiş olur
Çorba asla yemiyor zaten. Hele tarhana...mutfaktayım anlıyor kokusundan resmen. Daha bir gün çorba yemedi. Çorba da kanayan yaramdır. Ekmeğe tereyağı falan koyup ağzına götürüyorum yemiyor. Kuru ekmek olacak ve kendi yiyecek.

PaytiPo canım bir pedagog'la görüşmeyi düşündün mü ?

pedagogtan cook daha once kendimi tamir etmem lazim. mutsuz anne= sorunlu cocuk zaten. ben cocuklarimin hareketleri ve huylarindan yakinmiyorum aslinda kendi tahammulsuzlugume kiziyorum.

Haklısin, yakinmadigini da biliyorum. Oğlun için demiştim; iki çocuğu nasıl dengede tutabilirsin gibi.
ha evet sureci yonetmeme yardimci olabilir belki...

valla burdan ikinciyi yapacaklara sesleniyorum ya simdi yapin ilki anlamasin ne olup bittigini yada 5/6 yasini gecsin derim ben.. :)

ha evet sureci yonetmeme yardimci olabilir belki...

valla burdan ikinciyi yapacaklara sesleniyorum ya simdi yapin ilki anlamasin ne olup bittigini yada 5/6 yasini gecsin derim ben.. :)
Bende ikinciyi o yüzden hemen istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…