2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim kızım da tarhanayı ilk kez bugün yedi bu zamana kadar 1 kaşık alıp ağzını açmıyordu bir daha. Yoğurt da aynı şekilde sade yoğurt asla yemiyor içine meyve katarsam bazen biraz yiyor. Sütaşın babymix yoğurdunu sevdi onu daha çok yiyor benim yaptığım yoğurttan ama ev yoğurdu daha sağlıklı olur diye babymix i her zaman vermek istemiyorum. Doktora da söylemiştim hatta hiç zorlama sadece 15-20 günde bir tekrar dene yeni bir şey gibi demişti. Belki zamanla öyle olur, şimdilik ekmekle doyursun bakalım karnını bıdık Bir de döneri sevdi kızım dışardayken büyük bir kurtarıcı oldu eline veriyorum ufak ufak kemiriyor deneyebilirsin

İyi akşamlar Kızlar
Kan değerinin yükselmesi için önerileriniz var mı?
Kızım ilk dişini çukarttıktan sonra üç gün oldu normale döndü çok şükür. Yemesi uyuması gayet iyi. Huysuzluğu kalmadı :)
Neler yedirebilirim değerlerine Doğum gününde bakarız ilaca devam et dedi sağlık ocağındaki ebemiz

Çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm

Dereiçi otobüsü de mi z.kuyu'dan kalkıyor? Oyy oy yolculuğa bak, umarım yetiştirim:/ sağol canım benim düşünmen yeter.
Dereiçi otobüsü için zincirlikuyudan değil de - metrobüste zincirlikuyudan bir önceki durak olan - Mecidiyeköyde inmen daha iyi olur canım böylece otobüste yer bulabilirsin :)

Kızlar bir tahlil sonucu krizi daha... Çinko yüksek çıktı. Üst sınır 120 diyor, bizim 198. Dr normal dedi inşallah öyledir de, neresi normal bunun?
Yüksek olsun düşük olmasın çinko çok önemli bir minerla bebeklerde yüksek görülmesi tercih sebebi Relax

Dr keçi sütünü de 1 yaşından önce önermiyoruz dedi

Sütler böbrekleri aşırı yorarmış, bağırsak kanaması dolayısıyla anemi yapabilirmiş, solunum yolunu etkileyip astım olabilirmiş
.. aşırı protein ve mineral var içinde. yumurta akı da öyle. yanlış anlama canım ama bu ikisi bide bal çok yüksek riskli şeyler, yerinde olsam bunları kimseye tavsiye etmezdim.

Allah kolaylık versin canım. Ben bugün yeni kararlarımı uyguladım ve biraz rahatladım. Bence sen de ilk olarak memede uyutmayı bırakarak başlamalısın. Ben de hiç sallamıyordum. Ebebekten salıncak aldım. Onda hafifçe sallanarak birkaç dakikada uyuyor şimdi.

O da olabilir deneyim seninki geçti mi? Acaba adet olursam hormonlar normale dönünce geçer mi diye düşünüyorum.
Benim yüzümde ve koltuk altlarımda da lekelenme olmuştu. Bir gün bir baktım ki cildim toprak gibi çatlamış görünüyor. O gün iyice terleyip keseledim ve çıktı. Ama benim annemin de böyle olmuş. Burnunun üstü aimsiyah olmuş. Hamilelikte sürekli keselemiş ama çıkmamış. Doğumdan bir süre sonra kendini bırakmış o lekeler

Allah kolaylık versin canım. İlk çoçuğun deneyimsizliğiyle kendimi hırpaladım gerçekten. Şimdi biraz aklım başıma geldi. Allah yavrucuklarına sağlık sıhhat versin inşallah. Kızım da rahatsız. Bir aydır bezinde sürekli leke var. Sonunda ateşi çıktı ve idrar vermeye başladık. Abartmıyorum iki haftadır idrar veriyoruz. Enfeksiyon çıkmıyor, kültür kötü geliyor. Sonra tekrar kültür isteniyor. Zaten bebek hareketli. Bir idrarı iki günde alabiliyoruz. Yarın da böbrek ultrasonuna gireceğiz.
Uzun yazdım kusura bakma. Hepsi üst üste gelince bunaldım. Şimdi daha iyiyim. Çok teşekkür ederim

ha evet sureci yonetmeme yardimci olabilir belki...

valla burdan ikinciyi yapacaklara sesleniyorum ya simdi yapin ilki anlamasin ne olup bittigini yada 5/6 yasini gecsin derim ben.. :)
Canım öncelikle kolay gelsin Allah yardımcın olsun mesajlarını her okuduğumda dua ediyorum sıkıntıların son bulsun diye.

Ben küçük oğlumdan önce, bir gebelik planı için çocuk psikologuyla görüştüm iki kardeş arasındaki en ideal yaşın 3-4 yaş olduğunu söylemişti o zaman hamile kaldım 3 yas olacaktı araları ama maalesef boş gebelikti sonlandırıldı..Simdi bebeğim olunca araları 4 yaşdan biraz fazla öyle iyi bir yaş aralığı ki..Hem anne hem çocukar için.

Biraz da bu durumları çocukların huyu.suyu belirliyor benim büyük oğlum kardeşine öyle güzel sahip çıkıyor ki oyunlar oynuyor yemek yapiyorum ev siliyorum yoksa mümkün değil, bebek şimdiden araba yarışı öğrendi abisinden :) abisi oynatıyor ben öyle yemek yedirebiliyorum yoksa çok iştahsız, belki de aynı cinsiyet olmalarının avantajı çünkü tüm hamileliğim boyunca benim erkek kardeşim olacak diyordu herkese.

Birde senin eş desteğin yok canım senin psikolojini zorlayan durum bence büyük oranda bu.Maalesef sorunlu evliliklerde yükün çoğu kadında ve çocuklar daha zor oluyor yine iyi dayanıyorsun bence kendine çok yüklenme.

Büyüyecekler elbet arkadaş olacaklar sana hep o güzel günleri düşün kendine güç ver..Kolay gelsin tekrardan.

Harika bir fikirmiş. Bebişe özel muhallebi pasta olabilir bence

Kıymalı mercimek çorbası yapıyorum ben. Hem lezzetli oluyor hem de süper kan yapıyor.

kesinlikle katiliyorum her sozune. bazen diyoruz ya soyle olursa rahat ederim boyle olursa mutlu olurum diye.. hic te oyle degil mis. isi birakinca rahat edecektim. koye gelince mutlu olacaktim guya ama olmadi insan mutlulugu gelecekte degil icinde bulundugu anda yasamiyorsa mutlu olamaz hicbir zaman. duan icin tsk ederim. Rabbim bin kat guzellik sana nasib etsin

bu balonların bağlandığı delikli şeyin adı ne acaba ne diye aramak lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…