2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çoooook geçmiş olsun yaa, inşaallah siğil bulaşmaz

temra mı diyorlar o işleme bende unuttum. Tükenmez kalemle çizilip okunuyor. Siğil nasıl bir şey? ucu beyaz mı? benim büyük kızda bir ara oldu. Tuğcuya resim atmıştım. Bana iğne ile uçlarını açıp beyazını çıkarmam gerektiğini söyledi gerçekten yaptım sonra tamamen geçti. O kadar para verip siğil ilacı falan almıştım işe yaramamıştı. Birde sıkmazsanız artar demişti. Başta yapmamıştım gerçekten artmıştı bizde. Sende olmazsa bir resim at belki bir ilaç vs birşey söyler

Canım çok geçmiş olsun..inşallah başka yerlere atmaz.okundugunu biliyorum bende bı dene bakalim.gecenlerde büyük kızımın bacağında temra çıkmıştı etrafını çizerek okuduk üç kez ve geçti .Rabbim şifa versin inşallah

Kızlar benim cadı emeklemiyor biliyorsunuz.simdi de sıralamayı yapıyor fakat bi eli hep bende olacak.kendi başına cesaret edemiyor sanırım.iki haftadır ellerimi tutarak yürüyor.butun odaları gezerek bitiriyoruz günü ..oturduğu yerden kalkamiyor hala kalkarsa da çok nadir bı tuhaflik mi var yoksa normal mi ?
Kardeşimin bebeği yürümeye başladı bile aramızda 19 gün var.ben mi evham yapıyorum ..yapışık ikiz gibiyiz tüm gün
Ellerini bıraktığım an çığlık çığlığa ağlıyor !

Maşallah minik kuzuya ben bir gariplik olduğunu sanmıyorum canım her bebeğin gelişimi farklı olduğu için zamanı gelince hepsini yapacaktır diye düşünüyorum. Benim kızım da bu aralar bana aşırı düşkün yapışık gibiyiz biz de dönemsel bir durum olabilir.

Sağol canım inşallah dönemsel bi durumdur çünkü ben coookkkk yoruldum..yapması gereken hiç bir evreyi yapmadı.cok zor oluyor böylede

cildiyle aynı renkte kabarıklık toplu iğne ucu kadar.2aydır var.doktor bir baktı siğil dedi. dediğin gibi bir sorayım kadir beye

Sağol canım inşallah dönemsel bi durumdur çünkü ben coookkkk yoruldum..yapması gereken hiç bir evreyi yapmadı.cok zor oluyor böylede
Ben de çok yıprandım canım basmıyor da benim cadı inatla ayaklarını topluyor. Emeklemiyor da sürüne sürüne tüm gün ben peşindeyim. Sürünmediği zamanlarda da sürekli kucağımda bel, sırt, boyun hiç bir şey kalmadı ben de kamburum çıktı resmen :-/

Çok geçmiş olsun

cildiyle aynı renkte kabarıklık toplu iğne ucu kadar.2aydır var.doktor bir baktı siğil dedi. dediğin gibi bir sorayım kadir beye
Canım benimkinde de önce sinek ısırığı gibiydi ısırıklık gitti dediğin gibi hafif sert kabarıklık kaldı. Bir süre bekleyip geçmezse soracaktım. Ben de huylandım şimdi.

Rabbim yardımcımız olsun ..öyle böyle buyuyorlar napalim sağlık olsun da ..

Canım benimkinde de önce sinek ısırığı gibiydi ısırıklık gitti dediğin gibi hafif sert kabarıklık kaldı. Bir süre bekleyip geçmezse soracaktım. Ben de huylandım şimdi.
ben cildindeki kızarıklıklar için gitmiştim aslında ama gitmişken sorayım dedim, çok da ayrıntılı bakmadı. görür görmez siğil dedi,yayılabilir elletmeyin bir yeri dedi nasıl olacaksa.bir de krem verdi.1ay sonra kontrol dedi.kremin içeriği de cilt tabakasını yenileyen bir şey. öğle uykusunda sürmeyi deneyeceğim çünkü gece uyumuyor doğru dürüst. araştırdığım kadarıyla önemli olan yayılmaması, çocuklarda birkaç ayda kendiliğinden de geçebiliyormuş. nasıl bulaştı onu anlamıyorum çünkü temasla bulasiyormus

Ben geldimm ama nasıl geldim önclkle 3 kilo vermişim tatilde çocukların peşinde yemek bile yiyemedik kızım bebek arabsında yaşamktan nefret etti normlde bile durmuyo ztn orda tak ettgi noktalrda lobide fln bıraktım artık yerlere.uyku düzenleri de şaştı hatta bi akşam bebek arabsında uyudu oğlum gören herkes hem güldü hem acır gbi baktı yemekte yemediler bi akşm sinir krizi aşamasına geldim ordan da nerdeyse ertesi gün dönmyi düşündük yolu gözüm yemedi çnkü arabada da arkada 2 oto koltugunun arasında 2 si de tepemde gittik geldik.tek amacım denize sokmaktı onları çok şükür girdirdim onları ama ben yüzemedim bile.hala kendme geleblmiş diilim bu annesinin babasının yanında sakince takılan çocuklar bebek arabsnda full duran bebekler nasıl oluyo acaba nası bi rahatlıktır o.biz bebeği arabda oyalmk için kırk takla atıyoruz ki çığlık çığlığa ona rağmen oğlum desen fırlıyo bizi sallamadan her yere koşmalar...uzun oldu ama çk maceralı geçti
Yenidunya3 tavsye için saol cnm masa düzeni dışında yolda hatta otelde bile yemedi en sevdgi şeyi sunsam bile.uyku duasını da not aldım teşekkrler.@esra_s geçmiş olsun cnm nerden bulaştysa biri sevdi herlde elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…