Şimdi nasıl oldu?bezini değiştirirken baktım birşey yok gibi,ben zorladım sanırım.akşamüstü rahatlasın diye banyo yaptırıyorum, banyodan sonra bakacağım sıyrılıyor mu?inşallah birşey yoktur
Çoooook geçmiş olsun yaa, inşaallah siğil bulaşmazher gece yatirdiktan sonra 3 ihlas,3nas,3felak,4fatiha okuyorum. sağol canım bu ayeti bilmiyordum,inşallah Rabbim huzurlu uykular nasip eder. bugün cildiyeye gittik tenindeki geçmeyen kırmızılıklar için, normal dedi cildi geliştikçe,bağışıklığı güçlendikçe geçer dedi.ama sağ elinin işaret parmağında 3aydir bir kabarıklık vardı gitmişken onu sorayım dedim,doktor siğil dedi.şok oldum,etrafta olan yok,nereden bulaştıysa. elini sürmesin dedi,nasıl olacaksa eli her yerde, ağzında dedim,ağızına da bulaşabilir dedi iyice evhamlandim. bir sure vardı etrafı çizilip okunan onu okuyacağım. bir de krem verdi. inşallah geçer.Allah'ım dermansız dert vermesin
Canım 3916. sayfada.kızlar merhaba, geçen bir arkadaş tv ile ilgili bir makale linki paylaşmıştı. Bulamadım, kim paylaşmışsa linki tekrar atabilir mi?
canım teşekkür ediyorum..
temra mı diyorlar o işleme bende unuttum. Tükenmez kalemle çizilip okunuyor. Siğil nasıl bir şey? ucu beyaz mı? benim büyük kızda bir ara oldu. Tuğcuya resim atmıştım. Bana iğne ile uçlarını açıp beyazını çıkarmam gerektiğini söyledi gerçekten yaptım sonra tamamen geçti. O kadar para verip siğil ilacı falan almıştım işe yaramamıştı. Birde sıkmazsanız artar demişti. Başta yapmamıştım gerçekten artmıştı bizde. Sende olmazsa bir resim at belki bir ilaç vs birşey söylerher gece yatirdiktan sonra 3 ihlas,3nas,3felak,4fatiha okuyorum. sağol canım bu ayeti bilmiyordum,inşallah Rabbim huzurlu uykular nasip eder. bugün cildiyeye gittik tenindeki geçmeyen kırmızılıklar için, normal dedi cildi geliştikçe,bağışıklığı güçlendikçe geçer dedi.ama sağ elinin işaret parmağında 3aydir bir kabarıklık vardı gitmişken onu sorayım dedim,doktor siğil dedi.şok oldum,etrafta olan yok,nereden bulaştıysa. elini sürmesin dedi,nasıl olacaksa eli her yerde, ağzında dedim,ağızına da bulaşabilir dedi iyice evhamlandim. bir sure vardı etrafı çizilip okunan onu okuyacağım. bir de krem verdi. inşallah geçer.Allah'ım dermansız dert vermesin
Canım çok geçmiş olsun..inşallah başka yerlere atmaz.okundugunu biliyorum bende bı dene bakalim.gecenlerde büyük kızımın bacağında temra çıkmıştı etrafını çizerek okuduk üç kez ve geçti .Rabbim şifa versin inşallahher gece yatirdiktan sonra 3 ihlas,3nas,3felak,4fatiha okuyorum. sağol canım bu ayeti bilmiyordum,inşallah Rabbim huzurlu uykular nasip eder. bugün cildiyeye gittik tenindeki geçmeyen kırmızılıklar için, normal dedi cildi geliştikçe,bağışıklığı güçlendikçe geçer dedi.ama sağ elinin işaret parmağında 3aydir bir kabarıklık vardı gitmişken onu sorayım dedim,doktor siğil dedi.şok oldum,etrafta olan yok,nereden bulaştıysa. elini sürmesin dedi,nasıl olacaksa eli her yerde, ağzında dedim,ağızına da bulaşabilir dedi iyice evhamlandim. bir sure vardı etrafı çizilip okunan onu okuyacağım. bir de krem verdi. inşallah geçer.Allah'ım dermansız dert vermesin
Maşallah çok şekerBenimki evde köprü kurup geziyor
Maşallah minik kuzuyaKızlar benim cadı emeklemiyor biliyorsunuz.simdi de sıralamayı yapıyor fakat bi eli hep bende olacak.kendi başına cesaret edemiyor sanırım.iki haftadır ellerimi tutarak yürüyor.butun odaları gezerek bitiriyoruz günü ..oturduğu yerden kalkamiyor hala kalkarsa da çok nadirbı tuhaflik mi var yoksa normal mi ?
Kardeşimin bebeği yürümeye başladı bile aramızda 19 gün var.ben mi evham yapıyorum ..yapışık ikiz gibiyiz tüm gün
Ellerini bıraktığım an çığlık çığlığa ağlıyor !
Sağol canım inşallah dönemsel bi durumdur çünkü ben coookkkk yoruldum..yapması gereken hiç bir evreyi yapmadı.cok zor oluyor böyledeMaşallah minik kuzuyaben bir gariplik olduğunu sanmıyorum canım her bebeğin gelişimi farklı olduğu için zamanı gelince hepsini yapacaktır diye düşünüyorum. Benim kızım da bu aralar bana aşırı düşkün yapışık gibiyiz biz de dönemsel bir durum olabilir.
azaldı kızarıklık, siyirirken soyumus ucuŞimdi nasıl oldu?
cildiyle aynı renkte kabarıklık toplu iğne ucu kadar.2aydır var.doktor bir baktı siğil dedi. dediğin gibi bir sorayım kadir beyetemra mı diyorlar o işleme bende unuttum. Tükenmez kalemle çizilip okunuyor. Siğil nasıl bir şey? ucu beyaz mı? benim büyük kızda bir ara oldu. Tuğcuya resim atmıştım. Bana iğne ile uçlarını açıp beyazını çıkarmam gerektiğini söyledi gerçekten yaptım sonra tamamen geçti. O kadar para verip siğil ilacı falan almıştım işe yaramamıştı. Birde sıkmazsanız artar demişti. Başta yapmamıştım gerçekten artmıştı bizde. Sende olmazsa bir resim at belki bir ilaç vs birşey söyler
Ben de çok yıprandım canım basmıyor da benim cadı inatla ayaklarını topluyor. Emeklemiyor da sürüne sürüne tüm gün ben peşindeyim. Sürünmediği zamanlarda da sürekli kucağımda bel, sırt, boyun hiç bir şey kalmadı ben de kamburum çıktı resmen :-/Sağol canım inşallah dönemsel bi durumdur çünkü ben coookkkk yoruldum..yapması gereken hiç bir evreyi yapmadı.cok zor oluyor böylede
her gece yatirdiktan sonra 3 ihlas,3nas,3felak,4fatiha okuyorum. sağol canım bu ayeti bilmiyordum,inşallah Rabbim huzurlu uykular nasip eder. bugün cildiyeye gittik tenindeki geçmeyen kırmızılıklar için, normal dedi cildi geliştikçe,bağışıklığı güçlendikçe geçer dedi.ama sağ elinin işaret parmağında 3aydir bir kabarıklık vardı gitmişken onu sorayım dedim,doktor siğil dedi.şok oldum,etrafta olan yok,nereden bulaştıysa. elini sürmesin dedi,nasıl olacaksa eli her yerde, ağzında dedim,ağızına da bulaşabilir dedi iyice evhamlandim. bir sure vardı etrafı çizilip okunan onu okuyacağım. bir de krem verdi. inşallah geçer.Allah'ım dermansız dert vermesin
Canım benimkinde de önce sinek ısırığı gibiydi ısırıklık gitti dediğin gibi hafif sert kabarıklık kaldı. Bir süre bekleyip geçmezse soracaktım. Ben de huylandım şimdi.cildiyle aynı renkte kabarıklık toplu iğne ucu kadar.2aydır var.doktor bir baktı siğil dedi. dediğin gibi bir sorayım kadir beye
Rabbim yardımcımız olsun ..öyle böyle buyuyorlar napalim sağlık olsun da ..Ben de çok yıprandım canım basmıyor da benim cadı inatla ayaklarını topluyor. Emeklemiyor da sürüne sürüne tüm gün ben peşindeyim. Sürünmediği zamanlarda da sürekli kucağımda bel, sırt, boyun hiç bir şey kalmadı ben de kamburum çıktı resmen :-/
ben cildindeki kızarıklıklar için gitmiştim aslında ama gitmişken sorayım dedim, çok da ayrıntılı bakmadı. görür görmez siğil dedi,yayılabilir elletmeyin bir yeri dedi nasıl olacaksa.bir de krem verdi.1ay sonra kontrol dedi.kremin içeriği de cilt tabakasını yenileyen bir şey. öğle uykusunda sürmeyi deneyeceğim çünkü gece uyumuyor doğru dürüst. araştırdığım kadarıyla önemli olan yayılmaması, çocuklarda birkaç ayda kendiliğinden de geçebiliyormuş. nasıl bulaştı onu anlamıyorum çünkü temasla bulasiyormusCanım benimkinde de önce sinek ısırığı gibiydi ısırıklık gitti dediğin gibi hafif sert kabarıklık kaldı. Bir süre bekleyip geçmezse soracaktım. Ben de huylandım şimdi.
ben daha hiç balık vermedim ya kışa veririm taze taze diye düşündüm.Kızlar benimki balık yemeyi çok seviyor. Sanırım yağlı yumuşak olduğundan kolayca yutuyor. Haftada bir veriyordum. Kırmızı et yiyor ama az. Balığı haftada ikiye çıkarsam mı sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?