2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlarr 1 yaş çekimi yaptıracak olan var mı
bir de 1 yaş için oyuncak ne aldınız
Ben ilk bayramı diye ramazanda studyoda yaptırdım. 6 poz 12 foto 4 magnet 175tl verdim.
1 yaş çekimi yaptırmayacağım. Doğum gününde çekim makina olacak arkadaşların orada çekeriz. Bende şu an için aktivite masası, ışıklı yumuşak vs bilimum top, İKEA’nın labirentli topları, halka dizme kulesi, sesli Kuman’da, yookidonun emekleme Arkadaşı, şekilleri kutuya sokmaca, 1 yaş legosu var. Abuk sabuk şeylerle oynamayı daha çok seviyor. O yüzden iki oyuncak kutusu dolu pet şişeler falanla... bence evde yapılabilen şeyleri daha çok seviyorlar. Şekilleri kutuya atmaca oyuncağından çok, topları ayakkabı kutusuna atmaca oynuyor.

Canım boş yere üzmüşsün kendini.takmamak lazım bu densizleri.benim kizimda minyon aaa kucucuk bu daha emmiyo mu yemiyo mu diyenler var.bazilarina cevap dahi vermiyorum.canı içinde sağlıklı diyorum.zaten gelişimi süper biseyi bir kere yapmam yeterli.eee sorun ne kilo mu ?
Boşverrr canim kim ne diyosa desin

Ayy kusura bakma canım ama onlar arkadaş değilmiş bence bildiğin fitne fesat dolu tiplermiş bence görüşme öyle insanlardan hayır gelmez kimseye. Kafana hiç takma önemli olan sağlıklı gelişiyor olması bunu biliyorsun zaten.

Hayırlısı canım çok sağol :)

Evet. Geçenlerde misafirlikteydik. kadın diyor ki aglayinca hemen alma kucağına bırak ağlasın, şımarır sonra. Ben de dedim ki 'cigerleri de açılır dimi'. o da evet tabi diyor artık dalgaya vuruyorum ben de
Ha ha en güzeli

Evet. Geçenlerde misafirlikteydik. kadın diyor ki aglayinca hemen alma kucağına bırak ağlasın, şımarır sonra. Ben de dedim ki 'cigerleri de açılır dimi'. o da evet tabi diyor artık dalgaya vuruyorum ben de
Ayyy geçen bana da dediler öyle her ağladığında kucağıma almışım ondan durmuyormuş çocuk alışmış çünkü ve beni kullanmaya başlamışmış böyle giderse tepeme çıkarmış bıraksaymışım 2 ağlar 3. De susarmış

10 aylık bebek seni kullanıyor hı :)) yakında dünyayı da ele geçirmeye çalışır bu dikkat et:)))

Sağol canım amin inşallah :)
Benim kızda aynı şeyi yapmak istiyor hatta olayı ileri boyuta aldı istiyor ki çatala banıp ona vereyim o da çatalı ağzına atsın öyle yesin! :)
Bu arada sen benim kız grubun tembeli daha dönmüyor derken kalktı yürüdü iyi mi? :))) bak nasıl da utandırdı bizi.

Ben işe başladığını kaçırmışım. Bakıcı bulmak zor benim de gözümde büyüyor. Kolay gelsin:)
Yok canım henüz başlamadım bakıcı abla küçük kız doğduktan sonra gelmeye başladı gün içinde birlikte takılıyoruz aksi durumda zor olurdu çocuklar içinde benim için de. Ama bu dönem başlayacağım işe haftada bir gün iki saat bir gün dört saat toplamda 6 saat gideceğim ama o bile öyle gözümde büyüyor ki eğer mecbur olmasam(yeterlilik için ders takibi istiyor hocalarve yeterliliğe girmek zorundayım ders yılı biteli bir yıl oldu) asla gitmezdim.
Ben bakıcı abladan çok memnunum inşallah bir an evvel toplar da geri başlar.

Ben fındığı havanda dövdüm içine azıcık su ve zeytinyağı ekledim Hapur hupur yedi :) tavsiye ederim. Fıstık fındığa göre çok daha fazla alerjen o yüzden şimdilik fıstık vermedim bir de yaz hava sıcak kış ayında olsak verirdim.

Canım benzer bir durum benim de başıma geldi arkadaşıma gittik oğlu 10 aylık ve 12 kg idi benim ufaklık 6 aylıktı çocuk 6 aylıkken 10,5 kg imiş bunu bildiğin böbürlenerek ve övünerek söylüyor(benim kız şimdi bile 10,5 kg değil). Oğlanın boyu ise o boya göre aksi gibi kısaydı boyları benim kızla o zaman için aynıydı. Ben normalde böyle şeylere sebep karşımdakini üzmem ancak arkadaş besleyememişsin deyince "güdük kalmadı en azından" dedim. Hiçte pişman değilim. Çocuğa şimdi götürdükleri doktor diyet önermiş diye doktor değiştirdiler. Bu insanlar böyle kafalar. Laflarını takıp ne kendini üzdüğüne ne evlatlarına o stresi yaşattığına değmez.

Kızım birkaç gündür akşamları yattıktan sonra ve gece sık sık ağlayarak uyanıyor. Bugün bütün gün sadece 45 dk uyudu. diş sanırım ama üstteki 3. diş yarıladi, tamamı çıkıncaya kadar böyle mi oluyor yoksa acaba 4. mü geliyor ? İlk dişler de yarilayinca bir süre devam etmişti belirtiler ama bilemedim. Annem de ilaç versene yazık çocuk acı çekiyor diyor. Ben de vermiyorum.

bizde de çatal sevdası var batırıp veriyorum hiç kenarlara deydirmeden ağzına atıyo hemen sıkılınca da çatalın ucundan eliyle alıp ağzına atıo

Fırsat versek neler yapcaklar neler :))
Evet canim valla oyle oldu bnm kizin napcagi belli olmuyor artik :))

Harika bi cevap olmus canim :))

Gecmis olsun kiyamam kuzuya..neden ilac vermiyosun canim rahatlar en azindan

zafrina89 canım instadan ayakkabı almıştın hangi sayfaydi o ?
Bende simdi ayakkabi konusu acacaktim.
Ayakkabilar 18 numaradan mi basliyor ..basliyorsa gecen olctum benim kizin ayaklari minnak daha ..bu konuda oneri almak istiyorum bende.. Fineas canim sen bi ara onermistin sanirim nasil ayakkabiydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…