Sağol canımayakkabı diilde patikti canım kokopatik
Bilmem ki ilaç ne bileyim.. Zafrinanin önerdiği patik tarzı iyi fikir gibi geldi bana, ayak yapısını bozmaz, çok minnaklar daha. Altı pamuk üstü deriymiş.Fırsat versek neler yapcaklar neler :))
Evet canim valla oyle oldu bnm kizin napcagi belli olmuyor artik :))
Harika bi cevap olmus canim :))
Gecmis olsun kiyamam kuzuya..neden ilac vermiyosun canim rahatlar en azindan
Bende simdi ayakkabi konusu acacaktim.
Ayakkabilar 18 numaradan mi basliyor ..basliyorsa gecen olctum benim kizin ayaklari minnak daha ..bu konuda oneri almak istiyorum bende..Fineas canim sen bi ara onermistin sanirim nasil ayakkabiydi ?
Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar diliyorum.. Yemek konusu geçmiş, malesef bizimkilerde yemiyor. Takmamaya çalışıyordum ama 2 gün önce arkadaşlar geldi, benimkilerden 3 ay küçük kızı var. Görsen kıyaslama yapıyorlar, ayyy daha 9 kilo falan dedi. O kadar moralim bozulduki anlatamam. Bugüne kadar bebe bisküvisi vermemiştim hazır, eşime gittim aldırdımCeviz falan karıştırıp sabahları vereyim diye. İnsanların bilerek can yakmalarına sinir oluyorum. Halbuki düşünmüyor benimki tek, bunlar ikiz. Konuştukça konuştu. Bende misafir diye pek bir şey söylemedim. Umursamıyormuş gibi davrandım. Ama gittiklerinden sonra çok üzüldüğümü farkettim
şimdi bulmak zor ama siyah turp oyup içine bal koyuyorsun, bir bardağa oturuyorsun gece boyunca,sabah süzülen suyu iciyorsun.bur de sütte demlenen hatmi çiçeği iyi geliyor.cok geçmiş olsunKızlar öksürük kesici bir tavsiyeniz varmı? Çok öksürüyorum gece öksürükten yatamıyorum. Zencefilli bal katışımı da fayda etmedi. Acil yardım lütfen. Sürekli boğazımda gıcık hissi var
18 no bulmk gerçkten zor cnm ben nike waffle modeli var onu gydriyorum 19 no da vicco ilk adım aldım bikaç aya da o olur inşallhFırsat versek neler yapcaklar neler :))
Evet canim valla oyle oldu bnm kizin napcagi belli olmuyor artik :))
Harika bi cevap olmus canim :))
Gecmis olsun kiyamam kuzuya..neden ilac vermiyosun canim rahatlar en azindan
Bende simdi ayakkabi konusu acacaktim.
Ayakkabilar 18 numaradan mi basliyor ..basliyorsa gecen olctum benim kizin ayaklari minnak daha ..bu konuda oneri almak istiyorum bende..Fineas canim sen bi ara onermistin sanirim nasil ayakkabiydi ?
Prospan ı 1 hfta iç cnm bitkisel,ben de 1 aydr alerjk rinitten mahfoldum kaşıntı hapşuruk burun akıntsı yaşam kalitemi düşürdü resmen hamileyken yine bu ayda baslamştı daha hafif şeklde.Kızlar öksürük kesici bir tavsiyeniz varmı? Çok öksürüyorum gece öksürükten yatamıyorum. Zencefilli bal katışımı da fayda etmedi. Acil yardım lütfen. Sürekli boğazımda gıcık hissi var
kelin merhemi olsa kenri başına sürer hesabı bn bi yorum yapamıyorum canım :) küçükken gece 1 kez uyanıofu şimfi 3 4 kez bide işe gidiyotum evde de yardımcı yok bebeği sabah anneme bırakıp akşam alıyoruz eve geliyorum bütün işler yine bana bakıokızlar artık kafayı yiyeceğim. oğlum sadece 3. 4.ay arasında uyanmadan gece 4-5saat uyuyordu ondan beri doğru dürüst uyumuyor.9gibi yatırdım gece boyunca 6 kere uyandı.4ten beri uyutmaya çalışıyorum. uykusu var arada dalar gibi oluyor yatağına koyuyorum kalkıyor. emzirdim olmadı gece gece oturdum ağladım. bir şey değil böyle uyumadan büyüyemeyecek de...eşim sabahları bakıyordu birkaç saat ise gitmeden,onu kalemi değişti işi yoğunlaşacak artık o da yardım edemez.ne yapacağım bu uykusuzlukla bilmiyorum.bir de büyüdükçe düzene girer diyorlardı tam tersi huysuzlasiyor. şimdi salonda babasıyla ben biraz uyumaya çalışacağım.
siyah turp bal dicektim ama arkadaş yazmış ama emzirirken yapılır mı bilmiyorum hiç bide alerjik olmasnKızlar öksürük kesici bir tavsiyeniz varmı? Çok öksürüyorum gece öksürükten yatamıyorum. Zencefilli bal katışımı da fayda etmedi. Acil yardım lütfen. Sürekli boğazımda gıcık hissi var
bnde vicco alayım diyorum ama hiç bilgim yok bot gibi bileği saran bişey mi almak lazm nekdra aldın18 no bulmk gerçkten zor cnm ben nike waffle modeli var onu gydriyorum 19 no da vicco ilk adım aldım bikaç aya da o olur inşallh
bnmkide iice süzüldü yüzüde çok ufak bnmkinin iice kaşık kdr kaldı hiç yanak fln yok 9kg varsa ii bike bnmkine yaniYenidunya3 bnm kız da bu ay aç yaşadı resmen zayıftı ztn kilo verdi bizde de tam tersi ben kafaya takıp çk zayıf dedikçe millet iyi diyip duruyo kaldı ki ben etrafı sallamam çocuk üzerinde laf dalaşına da gerek yok zayıftı tombikti kısaydı uzundu yaratılışı bünyesi farklı hepsinin.he de geç ya kendni üzme.ikizler ve 9 kg ise hay maşallh dyorum benmki 8 fln muhtemelen
Allah çalışana kolaylık versin. ben calismiyorum ama gece uyuma tüm gün onun arkasından koşuşur,uyuyunca çamaşır, ütü yap,onun yemeğini hazırla ...akşam eşim gelince ona verip yemeği yapıyorum.gece 3-4saay uyanmadan uyusa gündüz kolay geçer, sinirlerim yıpranıyor. benim uykum var,onun uykusu var ama ikimiz de tüm gece ayaktayızkelin merhemi olsa kenri başına sürer hesabı bn bi yorum yapamıyorum canım :) küçükken gece 1 kez uyanıofu şimfi 3 4 kez bide işe gidiyotum evde de yardımcı yok bebeği sabah anneme bırakıp akşam alıyoruz eve geliyorum bütün işler yine bana bakıo
şimdi bulmak zor ama siyah turp oyup içine bal koyuyorsun, bir bardağa oturuyorsun gece boyunca,sabah süzülen suyu iciyorsun.bur de sütte demlenen hatmi çiçeği iyi geliyor.cok geçmiş olsun
Prospan ı 1 hfta iç cnm bitkisel,ben de 1 aydr alerjk rinitten mahfoldum kaşıntı hapşuruk burun akıntsı yaşam kalitemi düşürdü resmen hamileyken yine bu ayda baslamştı daha hafif şeklde.
siyah turp bal dicektim ama arkadaş yazmış ama emzirirken yapılır mı bilmiyorum hiç bide alerjik olmasn
Bot gbi diil de norml ayakkabısı daha iyi olur şuan 105 tl.ben çiçekli böcekli modelleri sevmiyorum vicco da çok var kıza dedim bunlar ne böyle çok çirkin dye:) en sadesini aldım oğlumda da çok memnun kalmıştım rahatlgından flnbnde vicco alayım diyorum ama hiç bilgim yok bot gibi bileği saran bişey mi almak lazm nekdra aldın
Birebir aynısını yapıyor benimkide sanırsın matmazel annesinin karnından çatalla doğdu :)bizde de çatal sevdası var batırıp veriyorum hiç kenarlara deydirmeden ağzına atıyo hemen sıkılınca da çatalın ucundan eliyle alıp ağzına atıo
Ağrıdan uyandığını düşünüyorsan kullanabilirsin bence canımKızım birkaç gündür akşamları yattıktan sonra ve gece sık sık ağlayarak uyanıyor. Bugün bütün gün sadece 45 dk uyudu. diş sanırım ama üstteki 3. diş yarıladi, tamamı çıkıncaya kadar böyle mi oluyor yoksa acaba 4. mü geliyor ? İlk dişler de yarilayinca bir süre devam etmişti belirtiler ama bilemedim. Annem de ilaç versene yazık çocuk acı çekiyor diyor. Ben de vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?