- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Canım sen emzirmeyi bırakmıştın galiba, sütün kendimi kesildi? benimde bir taraftan gelmiyor sanki. Biranda gitme ihtimali olur mu?zafrina89 senmi demiştin yerde ne bulursa bebeğim yiyiyor diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen emzirmeyi bırakmıştın galiba, sütün kendimi kesildi? benimde bir taraftan gelmiyor sanki. Biranda gitme ihtimali olur mu?zafrina89 senmi demiştin yerde ne bulursa bebeğim yiyiyor diye.
valla biz de korumuyoruz pek canım ilk zaman çok titizleniodum ama işe de başlayınca işin ucu kaçtı oyuncakları yerde sürünüo sonra ağzına sokuo yerlerde emeklio parkeyi yalamasın die tutuyoruz ama yere sürüdüğü elini ağzına sokuo banyo yaptırırken muhakkak su yutuo arkadaşın bebeği de dizanteri olunca banyo suyundan iice korkmaya başladım sana yazıcaktm bende nasıl geçmişti die doktor ilaç vermişti die hatırlıyorum 1 hafta bilr olmafı onların başlayalı önümüzdeki hafta da tstilde olacaklardı korkuyolar şimdi gitmeye doktor aıkıntı yok gidebilirsiniz demiş ama . bide başka bi doktor halılara örtü örtün kimse basmasın hergün yıka örtüleri, oyuncakları hergün sirkeli suyla yıka, banyo suyu hiç ağzına gelmesin fln demişbenim oğlum da o kadar korumama rağmen dizanteri oldu 1 ay uğraştık. beni gören abartıyorsun diyor ama abartmasam ne olurdu diye korkuyorum. geçen gün arkadaşım geldi onun da 1 yaşında kızı biz artık yere düşeni falan yıkamıyoruz ,öyle evde emekliyor her yere dedi. ben çit yaptım içine yorgan serdim yine de eşimle tartışıyorum terliksiz yere basıp yorgana basıyor diye
ay bnmkide bezletmio bezi açana kdr sabit duruo bezi açınca hemen yüzüstü yatıp gülüo kıskıs ya da emekleyip yuvarlanıp odanın diğer ucuna kaçıo ordan gülüo :) pipiyi daha bulamadı banyoda ben yıkarken bi eli gidio gibi oluo ama geri çekio :)canım benim kız hiç durmuyor artık. En başından beri ben hiç dikkat etmedim. Ama olacağı varsa oluyor, sen sıkma canını. Şimdş benim oğlanda pipisine sarmış durumda :)) her açtığımda eliyle tutup oynuyor :)) elini sadece ıslak mendille siliyorum valla :) Her seferinde yıkamaya gücüm yetmez..Zaten zor yetişiyorum ikisine, hele alt değiştirmek artık bizde işkence gibi. Yerlerinde durmuyorlar, bezletmek istemiyorlar..
Bu arada bezde en başından beri ben sleepy kullandım. Şuan 4+ kullanıyoruz, şükür sızdırma vs hiç olmadı.
Aman bulmasın canım :))) yoksa hiç durmaz. benimki otururken bile eli orada :))) gıcık kapardım erkeklerin elini oraya götürmesinden oğlumda oldu :)) kınamamak gerekmiş :)ay bnmkide bezletmio bezi açana kdr sabit duruo bezi açınca hemen yüzüstü yatıp gülüo kıskıs ya da emekleyip yuvarlanıp odanın diğer ucuna kaçıo ordan gülüo :) pipiyi daha bulamadı banyoda ben yıkarken bi eli gidio gibi oluo ama geri çekio :)
benim kızımda aynı oldu doktor aferin pediatrik şurup verdi 3 günde ilerlemeden atlattı.Günaydın herkese. Biz güne hasta başladık malesef babamız birkaç gündür hastaydı bize de bulaştı galiba. Benim boğazım yanıyor kızımın burnu akıyor, huzursuz ve sabah ateşi 38.5 ti. 1 ölçel calpol verdim hiç bir şey de yemedi uyudu garibim halsiz galiba. Doktora götüreyim mi acaba? Ne dersiniz? Nezle ise önemli değil de benim gibi boğazı ağrıyorsa kulağına filan vurur mu ki bilemedim.
Teşekkür ederim canım koku biraz var gibi geldi uyanınca tekrar kontrol edicem. Sesi de değişmişti zaten. Böyle olunca antibiyotiksiz zor geçer gibime geliyor yarına kadar takip ederim olmazsa doktora götürürüm. Eşim de antibiyotik kullanıyor zaten. Sirkeli suyla gargara yaptım, zencefil-zerdeçallı limonlu çay içip vitamin filan aldım ben de. Yaz günü nereden çıktı bu grip midir nedir anlamadım :-/Geçmiş olsun canım, enfeksiyon olsa ağzında koku felan olur. Onu takip et. Birde ateş tekrar çıkar sürekli. Benim kızda şükür daha iyi. Bu kaçıncı antibiyotiğimiz bilmiyorum![]()
sütüm 2 aylıkken kesildi canımCanım sen emzirmeyi bırakmıştın galiba, sütün kendimi kesildi? benimde bir taraftan gelmiyor sanki. Biranda gitme ihtimali olur mu?
Geçmiş olsun canım size de. İlerlemeden yakalamak ve tedavi etmek daha kolay oluyor o nedenle erken davranmak mantıklı bence de.benim kızımda aynı oldu doktor aferin pediatrik şurup verdi 3 günde ilerlemeden atlattı.
sizede geçmiş olsun. bu zamana kadar ilk kez hasta oldu kısa sürdüğü halde zorladı. burnu akıyor sildirmiyor. o yüzden ilerlemeden tedbirini almak en iyisi. birde çok kuçukler ağır geliyorGeçmiş olsun canım size de. İlerlemeden yakalamak ve tedavi etmek daha kolay oluyor o nedenle erken davranmak mantıklı bence de.
canım hangi ilacı kullanmıştınız dizanteride flagy125 yazmış arkadaşımın doktoru ilaçtan sonra kaç günde iileşmişti kuzucukbenim oğlum da o kadar korumama rağmen dizanteri oldu 1 ay uğraştık. beni gören abartıyorsun diyor ama abartmasam ne olurdu diye korkuyorum. geçen gün arkadaşım geldi onun da 1 yaşında kızı biz artık yere düşeni falan yıkamıyoruz ,öyle evde emekliyor her yere dedi. ben çit yaptım içine yorgan serdim yine de eşimle tartışıyorum terliksiz yere basıp yorgana basıyor diye
Valla bende hicbirseyi yikamadim kaynatmadim. Ne biberon ne oyuncak.. Yere dusen ekmegi ufleyip veriyorum. Kil tuy sac yapismadikca. Ama bu rahat oldugumdan degil yetisemedigimden. Senin de oyledir. Bana kalsa heryeri camasir suyuyla bal dok yala yaparim bir toz zerresi birakmam hergun evi supururum. Ama yok olmuyor oyle iste...Aman bulmasın canım :))) yoksa hiç durmaz. benimki otururken bile eli orada :))) gıcık kapardım erkeklerin elini oraya götürmesinden oğlumda oldu :)) kınamamak gerekmiş :)
Daha ben hiç bir oyuncaklarını yıkamadım, kaynatmadımSiz böyle yazınca kendimi kötü hissettim :) Gerçekten sende biliyorsun çalışınca herşey kat kat zor oluyor. Allahtan şuan iyiki bakıcı var diyorum. Kadın yemeği, ütüyü, çamaşırları hallediyor. Ben öğleden sonra full evde çalışıyorum, bir bakıyorum akşam olmuş..
Canım bütçe ne kadar?Kizlar alakasiz olacak ama size birsey soracagim. Biz simdi annemle koye geldik. Koyde cok kedilerimiz var ister istemez evede giriyorlar girmeseler bile coluk cocuk disaridan kil tuy tasiyorlar eve. Ben zaten evde kedi besliyorum ama disaridan bile bile gelen tuyu kilida temizlemek lazim. Bana uygun fiyatli ama cekisi guzel olan supurge onerebilir misiniz.. Cok cesit var...
Canım bütçe ne kadar?
Geçmiş olsun canımDişleri çıkan kuzulara hayırlı olsun:)
Tavuk ve balık buzluğa girdimi asla ilk lezzeti olmuyo,ben herseyi az az taze alıyorum dondurucu kültürüm hiç yok bi tek etleri koyarım onu da 1 haftalık alıyorum özellkle bebeğe verilen şeyler taze olması daha iyi bence.ben kızıma hiç ayrı yapmıyorum tuzu az koyup herseyi bzmle yediriyorum baş yemeğim olan pide yi bile veriyorum artık.
1 aydır geçmeyen burun akıntsı balgamlı ölsrük var yine alerjik durumlar var galiba,götrcem bakalım doktra inşallh.
Mustela hakkında olumsuz yorumlar okudum. Solante var bence iyi olabilirHaftaya Antalya'ya anneme gidicem 1 aya yakın kalırım. Bebeğimin teni bembeyaz. Nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Benim korkumda senin gibi. benimki yüzüne krem sürerken dilini çıkarıyor.kesin yer. yemek konusunda maşallahımız var. yerde karınca görse onun peşinden bile gidiyor. bu konuda çok zor durumdayım sürekli ev süpürüyorummarkada çok kararsızım. sebamed markasının üçü bir arada diye bir ürünü var. Onu öneren de çok oldu. Normal günde dışarı çıkarken dahi kullanılıyormuş. Çok kararsız kaldım. mustela sebamed ve trukid arasında
yok bnm ki yiyici diil yalayıcıne bulsa yalıo halı parke sandalye kap kacak ayak çorap terlik ne denk gelirse o yüzden hiç tek bırakmıyoruz hemen yakalıyoruz arkadaşımın bebeği dizanteri oldu korkuyorumda şimdi mikrop kapar bi yerden die
canım ya çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak düzelir. Doktor konusunda bişey diyemicem ben olsam goturmezdim sanırım sonuçta ilaç verecek. Ihlamur yapsan ?Günaydın herkese. Biz güne hasta başladık malesef babamız birkaç gündür hastaydı bize de bulaştı galiba. Benim boğazım yanıyor kızımın burnu akıyor, huzursuz ve sabah ateşi 38.5 ti. 1 ölçel calpol verdim hiç bir şey de yemedi uyudu garibim halsiz galiba. Doktora götüreyim mi acaba? Ne dersiniz? Nezle ise önemli değil de benim gibi boğazı ağrıyorsa kulağına filan vurur mu ki bilemedim.