2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş..

Herkese merhaba arkadaşlar Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor hamilelerden ayeter Kürsi okumalarini rica ediyor kimin duasının kabul olacağı belli olmazmis okuyan herkesden Allah razı olsun Allah tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Ben de 3-5 kıyafet, bir de dolabıyla yatağını aldım. Bir emzik-biberon seti de var unutmayayım :) Bu hafta niyetim kendime pijama-gecelik almak.
Ben de havalar ısınsa da çarşıya çıksam diye bekliyorum ilçede kalıyoruz bir de burda haziran nasıl olur bilmiyorum buraya bu yıl taşındık

Evet canım bende sana katılıyorum bende 1 200 gr aldım ama göbeğim kocaman

Amin canım

KIRMIZILIKUCUKKIZ canım benim canını sıkma. Önemli olan bebeğinin ve sizlerin sağlığı. Para pul yerine geliyor da sağlık gelmiyor emin ol. Kimin durumu çok iyiki. Hepimiz bu evreleri zamanı geliyor yaşıyoruz malesef. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende mesela hala nisanı bekliyorum. Eşimin 500 tl lik bir borcu bitecek de toplu alışveriş yapacağım inşallah. Bebek için borçlancaz bundan sonra. Bende bir şey alamadım bi hastane çıkışı. iki üç eldiven çorap müslin bez :) boşver sıkma canını. Rabbim önce can sağlığı sonra ödeme kolaylığı versin herkese.

Allah hayırlı bir evlat nasibetsin inş

Hayırlı olsun iyi görünüyor gerçekten uygunmuş fiyatta kaliteye göre

Benim 2.gebeliğim buna rağmen bende unutuyorum. O kadar korkmuşum ki başım ağrıyor

Arkadaşlar yenidoğan alışverişimiz tamam:)) çok eğlenceliydi de bi günde tüm alışverişi bitirdim alacak bişey kalmadı boşluğa düştüm resmen Bebek arabası ve gecelik pijama takımı kaldı kendim için onu da hafta içi tamamlayacağım insallah ... göğüs pedi ve kremini listenize eklemeyi unutmayın kremi Doğumdan önce kullanmaya başlayanlar var tabi dikkatli kullanmak gerekiyor

Çok çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ayakkabı seçimi önemli ben düz yola yürürken bile bazen ayağım burkuluyor kaymayan ve topuklu olmamasına dikkat et ayakkabıların

Bihter34 canım sen neler yapıyorsun? Hiç sesin çıkmıyor bir sorayım dedim:) Şeker yüklemesi yaptırmıştın en son nasıl çıktı sonucun?

niye ağlıyorsun canım hiçbişey için üzülmeye değmez bebeğini düşün onun varlığını düşün karnını sev rahatlarsın.

canım bir kapı kapanırsa biri açılır. benim eşim çalışmıyor kaç aydır neyse en azından yanımda diyorum hep. Allah sağlık sıhhat versin inan herşey yoluna girer.

Kızlar sonuçları doktora göstermedim ama galiba yüksek
1.saat 77
2.saat 200
3.saat 137
İkinci değer çok yüksek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…