Canım ben sirkeli suyla temizliycem
Cnm mavi torpulu olan set
Ben ozamn 9 liraya almistim o seti
Bu arada e gebeden pantalonum geldi
Harika kalitesi
Boyu bana bile uzun oldu
:)35 liraya muhtesem bir pantalon
Tekrar tesekkur
Canım müslin bez sıcak bi şehirdeyseniz kullanıslı olabilir üstüne örtebilirsin havlusuna serebikşrsin bi yere gittiğinde altına serersin pusette arabada kullanılabilirMuslin bez ben hic oglumda kullanmadim
Almalimiyim
Nasil kullanica onu cnm
gaz sancısı yaşayan var mi
Devlet 4te 1 ini aldı bu kısmıni da banka çekti zaten asgari ücretten biraz fazlaya ise girmişti eşim kira fatura derken eşim iş batirdı gibi bişey.. onun ardından onun borçları var.. bazen çocuğuma yetemiycem onu mutsuz edicem gibi geliyor
gaz sancısı yaşayan var mi
Devlet 4te 1 ini aldı bu kısmıni da banka çekti zaten asgari ücretten biraz fazlaya ise girmişti eşim kira fatura derken eşim iş batirdı gibi bişey.. onun ardından onun borçları var.. bazen çocuğuma yetemiycem onu mutsuz edicem gibi geliyor
Kızlar bebek mobilyasını neyle temizleyeceksiniz arap sabunuyla temizlesem veya başka bişey mi kullanmalıyım
Ben amway kullaniyorum ev temizliginde. Mobilyasini da onla silerim diye dusunuyorum. Kimyasal degil en azindan mobilyada da sikintiya yol acmiyorKızlar bebek mobilyasını neyle temizleyeceksiniz arap sabunuyla temizlesem veya başka bişey mi kullanmalıyım
Burda mısıncok ilginc ya hamilelik
Pardon o açlık canım 75lik yaptılar zaten ilk saat 180üzerinde olunca şeker oluyormuş tek değer bile yetermiş tanı için
Arkadaşlar mide yanması problemi yaşayan var mı? İki gündür yemek borusundaydık yanma var Ben de rennie dip pek etki etmiyor bana .. Ne önerirsiniz
bende hatırladım şimdi o günleri bayanlar birşey söleyim size sakın gece yanınıza alıp emzirmeyin bebişlerinizi ister istemez uyuyakalıyorsunuz en tehlikeliside o bence çünkü çok yorgun oluyor vücut ben yatak odama tekli koltuk koyup onda emzirmiştim ki onda bile içimin geçtiği oldu saniyelik ama çok dikkat etmek lazımKizlar bogulma konusunda korkmayin
Annelik oyle biseylk nefesini bile takip ediyorsunuz
Bu araada reflu yastigini bende cok kullandim
Oglumu onun icinde koltukta birakip is yapabiliyordum
Onda pispisliyrdum, uyuyordu
Oyle kullanisli ki
@Degemen
Bnm yasadigimi birebir yasamissin
Yatagin icinde kollarimi uzatmis uyuyorum, kucagimda bebek var gibi
Bir uyaniyrm bebek yok, nerde nerdee diye esimi uyandirip yorganin altina bakiyrm, oglumda misil misil besiginde uyuyor
Ne ara emzirmisim, ne ara besigine yatirmisim hatirlamirm bile yorgunluktan, uykusuzluktan
Ay ne gunlerdi:)
geçmiş olsun canım dikkat et kendine aman!Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim iyiymiş hemen pipisini gösyeriyor yaramaz ultrasyonda 25 tamamlamış diyor. Herşey çok güzeldi ama hastanede merdivenden inerken düştüm Allahtan popomun üstüne düştüm doktor 2 tane progestan iç dedi.Yani Allah korudu bizi .bu arada yazdıklarınızı okuyorum alış veriş için çok heycanlandım inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Benimde aynı şikayetler mevcut canım gırtlağıma ksdar yanıyo yemek falan yiyesim gelmiyor doktor bana rennie duo şurup verdi içince kesiyo sonra yine başlıyo yediklerine dikkat ete baharatlı acı salçalı asitli meyveler falan yememeye çalışArkadaşlar mide yanması problemi yaşayan var mı? İki gündür yemek borusundaydık yanma var Ben de rennie dip pek etki etmiyor bana .. Ne önerirsiniz
Canım bende özel sektördeyim işveren bizim adımıza yatan hiçbir prim ödemesini yapmıyacağı için bordromuz sıfır görüncek net ücretten değil en son aldığımız brüt ücretten ödenek alıcaz. hastalık sağlık devlet tarafından karşılanıp uzun vadeli sigorta kolları primlerini elimize vericek.emekli olucağın zaman eksik kalan o günleri borçlanıp emekli olabilcez doğum borçlanması dedikleri olay bildiğim bu yine araştırır yazarımKızlar Mayıs annelerinde de bu konu konuşuldu ama metnine cevap aşamadım, size de fikir sormak istedim...
Ben özel sektörde çalışıyorum. 32.hafta itibariyle Doğum iznine ayrılmayı planlıyorum. Şimdi sorum şudur ki, izinli olduğum 16 hafta boyunca maaşım yatacak mı?
Yoksa doğum parası diye yatacak olan para bizim izinli olduğumuz dönemde yaymayan maaşımız mı olacak?
Öyle değilse Doğum parası adı altında alacağımız para nedir ve neye göre hesaplanıyor? Kafamda deli sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?