2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm mavi torpulu olan set
Ben ozamn 9 liraya almistim o seti
Bu arada e gebeden pantalonum geldi
Harika kalitesi
Boyu bana bile uzun oldu
:)35 liraya muhtesem bir pantalon
Tekrar tesekkur

Çok sevindim beğenmene ve boyunun olmasına canım Güle güle giy inşallah.

Muslin bez ben hic oglumda kullanmadim
Almalimiyim
Nasil kullanica onu cnm
Canım müslin bez sıcak bi şehirdeyseniz kullanıslı olabilir üstüne örtebilirsin havlusuna serebikşrsin bi yere gittiğinde altına serersin pusette arabada kullanılabilir

gaz sancısı yaşayan var mi

Hamileliğin başından beri gazman gibiyim. Doktora da söylemeyi unutuyorum . Başka odaya geçip tek başıma vakit geçiriyorum akşamları.

Daha önceden esinin işi yoktu. Bebis ilk kismetini gösterdi ve eşin ise girdi. Şimdi borc ödüyorsunuz. Bebisin yeni kismetini de getirecektir biraz oluruna bırak cnm. Başka evde yaşama fikri zor olabilir. Bi yakından borç alınabilse daha iyi olurdu. Ama eşinin işten çıkması bence de hata olur. İşten çıkmadan kendine başka bi iş baksın. Kendini garantiye almadan çıkmasın. Borç da alamazsaniz belki akraba yani düşünülebilir. Ama ben olsam buna mecbur kalsaydim, maksimum bir zaman dilimi verirdim eşime. Borçları bitirince kendi evimize çıkma sözü gibi..

gaz sancısı yaşayan var mi

Hamileliğin başından beri gazman gibiyim. Doktora da söylemeyi unutuyorum . Başka odaya geçip tek başıma vakit geçiriyorum akşamları.

Daha önceden esinin işi yoktu. Bebis ilk kismetini gösterdi ve eşin ise girdi. Şimdi borc ödüyorsunuz. Bebisin yeni kismetini de getirecektir biraz oluruna bırak cnm. Başka evde yaşama fikri zor olabilir. Bi yakından borç alınabilse daha iyi olurdu. Ama eşinin işten çıkması bence de hata olur. İşten çıkmadan kendine başka bi iş baksın. Kendini garantiye almadan çıkmasın. Borç da alamazsaniz belki akraba yani düşünülebilir. Ama ben olsam buna mecbur kalsaydim, maksimum bir zaman dilimi verirdim eşime. Borçları bitirince kendi evimize çıkma sözü gibi..

Kızlar bebek mobilyasını neyle temizleyeceksiniz arap sabunuyla temizlesem veya başka bişey mi kullanmalıyım
Ben amway kullaniyorum ev temizliginde. Mobilyasini da onla silerim diye dusunuyorum. Kimyasal degil en azindan mobilyada da sikintiya yol acmiyor

Arkadaşlar mide yanması problemi yaşayan var mı? İki gündür yemek borusundaydık yanma var Ben de rennie dip pek etki etmiyor bana .. Ne önerirsiniz

Ben de uyuyamıyorum. Zaten tüm hamileliğim boyunca burnum tıkalıydı. Bahar alerjim de baslamıştı. Üstüne bir de nezle oldum. Geceler perişan. Burun iptal olunca ağızdan alıyorum o da boğazıma zarar veriyor bademcikler de şişti. Dün gece çok fenaydı. Zerdeçal zencefil karanfil tarçın ve elma kaynattım içtim. Biraz rahatladım zararı var mı bilmiyorum. Burnumu silmekten burnum acıyor. İzin aldım bugun işe gec de gideceğim. Zormuş sanki hamilelik diyorum bebiş harekey ediyor sonra da olsuuun çekeriz diyotum

gaz sancısı iki gündür kivrandirdi bu kadar şiddetli yaşayan var mı Karnım ağrıyor dün gittim Dr a muayene de bi sıkıntı yok bebek iyi şükür ki

Pardon o açlık canım 75lik yaptılar zaten ilk saat 180üzerinde olunca şeker oluyormuş tek değer bile yetermiş tanı için

Olsun canım hiç canını sıkma,diyet verecekler sana ona uymaya çalışırsın ondan sonra hiçbir sıkıntın kalmaz zaten çok çok yüksek değil diğer değerlerin iyi birazcık dikkat istiyor sadece.Dediğim gibi çoğu hamilede var bu problem bazısı yaptırmadığı için bilmiyor.Aslında verdikleri diyet hamilelikte olması gereken yeme düzeni.Ekstra bişey yok.Allah başka dert vermesin şeker de neymiş :)

Arkadaşlar mide yanması problemi yaşayan var mı? İki gündür yemek borusundaydık yanma var Ben de rennie dip pek etki etmiyor bana .. Ne önerirsiniz

Benim özellikle akşamları çok fena oluyor ya o yanma sanki ağzımı açsam ateş çıkacak soğuk sütü yudum yudum içince biraz faydasını gördüm bi dene istersen sen de canım

bende hatırladım şimdi o günleri bayanlar birşey söleyim size sakın gece yanınıza alıp emzirmeyin bebişlerinizi ister istemez uyuyakalıyorsunuz en tehlikeliside o bence çünkü çok yorgun oluyor vücut ben yatak odama tekli koltuk koyup onda emzirmiştim ki onda bile içimin geçtiği oldu saniyelik ama çok dikkat etmek lazım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine aman!

Benimde aynı şikayetler mevcut canım gırtlağıma ksdar yanıyo yemek falan yiyesim gelmiyor doktor bana rennie duo şurup verdi içince kesiyo sonra yine başlıyo yediklerine dikkat ete baharatlı acı salçalı asitli meyveler falan yememeye çalış

Canım bende özel sektördeyim işveren bizim adımıza yatan hiçbir prim ödemesini yapmıyacağı için bordromuz sıfır görüncek net ücretten değil en son aldığımız brüt ücretten ödenek alıcaz. hastalık sağlık devlet tarafından karşılanıp uzun vadeli sigorta kolları primlerini elimize vericek.emekli olucağın zaman eksik kalan o günleri borçlanıp emekli olabilcez doğum borçlanması dedikleri olay bildiğim bu yine araştırır yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…