2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Pentideki sabahlık geceliğe baktım fena değil ama ikisi 120 fln tutuyor pahalı geldi

Lcw nevresimler fiyatları cok uygun 100 % pamuk belki renkleri solabilir ama diyatı cok uygun fakat ebadları sizin beşiklere uyuyor mu?

Kızlar sonuçları doktora göstermedim ama galiba yüksek
1.saat 77
2.saat 200
3.saat 137
İkinci değer çok yüksek sanırım

İlk saat mi 77 canım yoksa açlık mı? Evet ikinci değer yüksek sanırım onun 155 olması lazımdı ama tek değerden şeker var derler mi hiç bilmiyorum.İnşallah yoktur canım şekerin.Ama varsa da kontrol altına alınır hiçbişey olmaz çoğu kadında çıkabiliyor artık hiç dert etme

bebek boğulursa korkusu bende de var... yan yatış yastığını nerden aldın acaba?

Pardon o açlık canım 75lik yaptılar zaten ilk saat 180üzerinde olunca şeker oluyormuş tek değer bile yetermiş tanı için

Kızlar Mayıs annelerinde de bu konu konuşuldu ama metnine cevap aşamadım, size de fikir sormak istedim...
Ben özel sektörde çalışıyorum. 32.hafta itibariyle Doğum iznine ayrılmayı planlıyorum. Şimdi sorum şudur ki, izinli olduğum 16 hafta boyunca maaşım yatacak mı?
Yoksa doğum parası diye yatacak olan para bizim izinli olduğumuz dönemde yaymayan maaşımız mı olacak?
Öyle değilse Doğum parası adı altında alacağımız para nedir ve neye göre hesaplanıyor? Kafamda deli sorular...

canım dönem dönem herkesin zor zamanları oluyor...Biraz kanaatle atlatılıyor...Evet şuan hamilesin en çok heves ettiğin dönem ama aile olarak çetrefilli bir yoldasınız..Eşine destek olmalısın en azından psikolojik olarak..Bence de eşin işten çıkmamalı...
Kendini de üzmemeye çalış çünkü sen her üzüldüğünde miniğin bunu hissediyor.
Allah her bebeğin rızkını verir bak en azından destek olan kişiler var etrafınızda...
Belki doğumdan birkaç ay sonra sen de çalışmaya başlarsın..
Maaşın belirli bir orandan fazlası kesilemez diye biliyorum yaşam hakkı var sonuçta ...

ben de yoktu artık var

benim yeğenimden sonra oldu ona bakarken çok kusuyordu ya kusar da boğazına kaçarsa diye korkuyordum
uykumdan çok sıçrayarak uyandığımı bilirim..
bileydim ozaman yeğenime alırdım...
ben kesin alacam o korku insanı perişan ediyor...

Kızlar doktor kontrolünden geldim...Çok şükür bebeğimin kilosu ve boyu standart aralıkta
yani doktor öyle iri bir bebek olmayacak dedi..
olsun gelişimi gene biraz geri ama çok kafaya takacak boyutta bir gerileme olmamış...
Bağırsaklarda parlaklık da hala var ama en azından artmamış derecesi ...

Bebeğimi kucağıma aldığım zaman her şekilde sağlıklı olacak mı diye merak ediyorum...hep dua ediyorum..
Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın...

Bende özelde calısıyorum ve bende yasal izin sürem başladığı anda izne cıkmayı düşünüyorum. Normalde izin süren boyunca maaşın yatmıyor, izin süren bittikten sonra SGK ödüyor toplu bi şekilde, postaneden yada ziraat bankasından alıyosun. Benim bildiğim böyle oluyor.
Ama benim çalıştığım şirket her ay kendi yatırıyor mağdur olmamak adına, sonra iznin bitince SGK dan aldıgın parayı iş yerine getirip veriyosun, bizim şirkette böyle. Bence sende bi sor İK da çalışanlara onlar bilgilendirsin seni.

Her şirkete göre değişiyor kimi maaşını ödemeye devam ediyor kimi etmiyor. Bunu insan kaynakları ile karşılıklı konuşabilirsin. Biz de maaş yatmaya devam ediyor ama SGK'dan aldığını getireceğine dair taahhüt imzalatıyor. Bir de bazı SGK merkezleri aylık yatırıyor. Benim arkadaşıma öyle oldu. Alo 170 ti sanırım arayıp detaylı sormak lazım

Ah cnm bnm
Bizi kendine yakin bulup, sikintini bizimle paylasman cok iyi oldu
Seni bizim kadar anlayan olmayabilir
Hayatta hepimizin karsisina zorluklar cikabilir
Onun ustesinden gelemeyecek gibi dusunmek cok normal, heleki hamileyken
Seeenn derin bir nefes al
İlk once onemli olan sey ne? Bunu dusun
En onemlisi saglikli bir bebek dunyaya getirmek
Neredeyse tek amacimiz bu hepimizin
Geri kalan faso fiso
Digerler seylerin hallolmasi cok kolay
Dunyaya gelen bebege Allah oyle kapilar aciyor ki sasiriyorsun
Diger arkadaslarimdq cok mantikli seyler yazmis
Hepsine katılıyorum
Sen iyi ol, bebegin iyi olsun, esinede destek ol
Allah izin verirse ustesinden gelirsiniz
Yalniz aile yanina tasinma fikri yeni bebekle olacak is degil gibi
Hayirlisi olsun

Muslin bez ben hic oglumda kullanmadim
Almalimiyim
Nasil kullanica onu cnm

Kizlar bogulma konusunda korkmayin
Annelik oyle biseylk nefesini bile takip ediyorsunuz
Bu araada reflu yastigini bende cok kullandim
Oglumu onun icinde koltukta birakip is yapabiliyordum
Onda pispisliyrdum, uyuyordu
Oyle kullanisli ki
D Degemen
Bnm yasadigimi birebir yasamissin
Yatagin icinde kollarimi uzatmis uyuyorum, kucagimda bebek var gibi
Bir uyaniyrm bebek yok, nerde nerdee diye esimi uyandirip yorganin altina bakiyrm, oglumda misil misil besiginde uyuyor
Ne ara emzirmisim, ne ara besigine yatirmisim hatirlamirm bile yorgunluktan, uykusuzluktan
Ay ne gunlerdi:)

Kızlar bebek mobilyasını neyle temizleyeceksiniz arap sabunuyla temizlesem veya başka bişey mi kullanmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…