- 3 Temmuz 2016
- 211
- 223
- 53
Ben okudum... şifa Allahtan ..Herkese merhaba arkadaşlar Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor hamilelerden ayeter Kürsi okumalarini rica ediyor kimin duasının kabul olacağı belli olmazmis okuyan herkesden Allah razı olsun Allah tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Kızlar sonuçları doktora göstermedim ama galiba yüksek
1.saat 77
2.saat 200
3.saat 137
İkinci değer çok yüksek sanırım
Valla kısa süre kullanıldığı konusunda haklısın ama ben ilk günler bebek onun içinde olmadığında gözümü kapatamıyordum. Niye bu denli önem yükledim bu yastığa bilmiyorum. Belki de çevreden aman yüzüstü dönmesin, sırtüstü yatmasın boğulur, kustuğunu yutar falan gibi korkutucu şeyler duyduğum içindir...tabi karar senin ben ne desem boş...
Bir de doğumdan sonra uykudan deli gibi fırlayarak uyanıp yatağın içinde çılgın gibi bebek arardım. Hep üstüne yattığımı görürdüm rüyalarımda... halbuki bebek yatağında yatıyor:)
İlk bebeğimde bir kere klozete kapağı kapalıyken bir kerede külotumu indirmeden oturup yapmışlığım vardır. Uykusuzluk ve yorgunluktan:) ne günlerdi .., bakalım bunda ne saçmalıklar yapıcam:)
ben de yoktu artık varbebek boğulursa korkusu bende de var... yan yatış yastığını nerden aldın acaba?
Pardon o açlık canım 75lik yaptılar zaten ilk saat 180üzerinde olunca şeker oluyormuş tek değer bile yetermiş tanı içinİlk saat mi 77 canım yoksa açlık mı? Evet ikinci değer yüksek sanırım onun 155 olması lazımdı ama tek değerden şeker var derler mi hiç bilmiyorum.İnşallah yoktur canım şekerin.Ama varsa da kontrol altına alınır hiçbişey olmaz çoğu kadında çıkabiliyor artık hiç dert etme
Elimize kalan sadece kirayı öder canım eşimin işsiz olduğu dönemde de bütün altinlarimizi harcadık yani ben kafayı yemeden bu dönemi atlatirirz inşallah. Borç yıllarca ödenecek. Ondan kaçış yok. Allak bullagim. Ama allah sağlık verain inşallah geçecek bunlar
ben de yoktu artık var
Kızlar Mayıs annelerinde de bu konu konuşuldu ama metnine cevap aşamadım, size de fikir sormak istedim...
Ben özel sektörde çalışıyorum. 32.hafta itibariyle Doğum iznine ayrılmayı planlıyorum. Şimdi sorum şudur ki, izinli olduğum 16 hafta boyunca maaşım yatacak mı?
Yoksa doğum parası diye yatacak olan para bizim izinli olduğumuz dönemde yaymayan maaşımız mı olacak?
Öyle değilse Doğum parası adı altında alacağımız para nedir ve neye göre hesaplanıyor? Kafamda deli sorular...
E bebekte kampanyadaydı arada yapıyorlar mağazalarda. Takip etmek lazım işte. Vakit olmuyoki işten denk gelirsekHayırlı olsun iyi görünüyor gerçekten uygunmuş fiyatta kaliteye göre
Civilden aldım ebebekte de var...bebek boğulursa korkusu bende de var... yan yatış yastığını nerden aldın acaba?
Her şirkete göre değişiyor kimi maaşını ödemeye devam ediyor kimi etmiyor. Bunu insan kaynakları ile karşılıklı konuşabilirsin. Biz de maaş yatmaya devam ediyor ama SGK'dan aldığını getireceğine dair taahhüt imzalatıyor. Bir de bazı SGK merkezleri aylık yatırıyor. Benim arkadaşıma öyle oldu. Alo 170 ti sanırım arayıp detaylı sormak lazımKızlar Mayıs annelerinde de bu konu konuşuldu ama metnine cevap aşamadım, size de fikir sormak istedim...
Ben özel sektörde çalışıyorum. 32.hafta itibariyle Doğum iznine ayrılmayı planlıyorum. Şimdi sorum şudur ki, izinli olduğum 16 hafta boyunca maaşım yatacak mı?
Yoksa doğum parası diye yatacak olan para bizim izinli olduğumuz dönemde yaymayan maaşımız mı olacak?
Öyle değilse Doğum parası adı altında alacağımız para nedir ve neye göre hesaplanıyor? Kafamda deli sorular...
Ah cnm bnmKimseye bişey diyemiyorum buraya yazıp rahatlamak istedim. Saatlerdir ağlıyorum bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum ama kendimi engelleyemiyorum. Bilenler vardır. Eşim issizdi aylarca. Sonra iş buldu hatta ben ilk defa o ilk maaşını alınca alışveriş yaptım 250 liralık bu alışverişti ve benim bebeğim için yaptığım tek alışveriş. Devlet eşimin maaşına haciz koymuş banka da öyle. Ve bize kus kadar para kaldı fatura odeyemedigimiz için elektrik gitti doğalgaz elektrik olmadığı için çalışmıyor. Ve eşim işten ayrılmayı düşünüyor para bize yetmiyor diye. Ailesinin yanına taşınmak istiyor. Içim çıktı aglamaktan. Insan çocuğu için ne hayaller kuruyor ama hayat bize neler gösteriyor. Belki saçma ama bebegim için şöyle çıkıp mağaza gezip birşeyler almak o kadar çok isterdim ki herkes durumumuzu bildigi icin onu biz alcaz bunu biz alcaz diyip paylaştılar birşeyleri. Insan heves ediyor kendi alsın istiyor herkes çantasını hazırlıyor ben de hazırlamak istiyorum ama herkes daha erken diyip almıyor bazı şeyleri ya da bana gondermiyorlar henuz aldıklarını dogunca getirecekler onlar da haklı
Ama benim elimde geceligim bile yok onu biri alacak hastane çıkışlarını biri alacak. Bebgimi o kadar çok uzuyorum ki sabahtan beri. Çıkış yolu bulamıyorum. Hamilelik hormonları da bunda etkilidir. Durmadan ağlıyorum saatlerdir bebeğim iyi midir durduramiyorum kendimi.
Muslin bez ben hic oglumda kullanmadimMüslinin en güzelini civil mağazasında gördüm 19 liraydı desenleri ve dokusu çok güzeldi...ama hem waikikiden hem e bebekten toplam da 6 tane aldığım için gereksiz diye almadım... waikikininkiler 70*70 ebatında iki tane 15 tl, ebebekinkiler 120*120 25 tl ...
Aslında reflü yastığının işlevi daha farklı. O eğimli olup reflüsü olan mide kapakçığı tam gelişmemiş bebeğin içtiği mama yada emdiği sütün geri ağzına gelmesini engelliyor...
Yan yatış yastığında eğim yok. Zaten bebeğin altında kalan minderi de yok. Sadece sırt kısmına uzun karın kısmına kısa tasarlanmış iki sünger parçası geliyor. Ve bebeğin dönmesini engelliyor... tıpkı arabaların lastiklerine konan takozlar gibi düşünün... bu yastıkların bir faydası da bebeğin sırtüstü yatmasını önlediği için kafa arkasının düzleşmesini de engelliyor...
Cnm mavi torpulu olan setlilipit Canım memnun olduğunuz bunlardan hangisi
Canım ben sirkeli suyla temizliycemKızlar bebek mobilyasını neyle temizleyeceksiniz arap sabunuyla temizlesem veya başka bişey mi kullanmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?