2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ödem tutuyor olabilir mi vücudun?? Onun da sepep olduğu bişey bu çünkü.

ben de öğretim görevlisiyim canım bizim personel söyledi bana gene bir araştırayım. iki sene çalışmayı düşünmüyorum valla.

Ben emeklikik için yaştan düşüyor diye biliyorum. 2 yıl mı neydi çocuk başına. Atıyorum 55 yaşında emekli olacaksan, 1 çocuk doğurduysan 53 te emekli olabiliyorsun diye biliyorum. Doğum borçlanması yapıp erkeklerin askerliği ödemesi gibi ödeme yapıyorsun.

Balığı bende yemedim yalan yok ama kokudan dolayı yiyemedim en son 7 haftalıkken yemiştim, kusmaya başlayınca yiyemedim, neyse sen kırmızı ete ve süt ürünlerine yüklen, bak bidahaki gidişine bıdık gibi olcak tosban :)

benimde karnım aşağıda. ama kaburgalarım da ağrıyo. bnm bebiş erkek. erken gelme belirtisi mi karnın aşağıda olması ?

benimde Karnım aşağı da zaten erken doğum riskim var kizimda sanki daha yukarda gibiydi bu bebeğim erkek..
Aslında muayene de bi sıkıntı yoksa aşağı da tasimisiz yukarda taşımisiz çok da sorun olmasa gerek insanlarda güzel şeyler söylemiyor ki bu kadar hassas bir dönemde her negatif söyledikleri şey bizi nasıl da etkiliyor

Bebeğin kalbinde sıvı toplanması varmış demiştim ya... dün fetal eko çektirdik çocuk hastanesinde... çok şükür ki normal seviyedeymiş ve herşey yolundaymış. Eşimin ultrasonu fetal kalp incelemesinde sağlıklı ölçüm yapamayacağı içinboş yere endişelenmişiz. Çocuk hastanesinde çocuk kardiyoloğu baktı ve farklı bir aletle ölçüm yaptı. Hani bazı kadın doğumcular fetal ekoya rutin olarak göndermiyor ya aslında ne kadar gerekli olduğunu anladım. Diğer iki çocuğumda ayrıntılı ultrason dışında detal eko taraması yaptırmamıştım. Allah korusun bir sorun olsaymış atlanacakmış demekki...

Benim karnım hiçbir zaman aşağı inmedi... ilk kızım tersti, kafası göğüs kafesimin altında koltukta oturur gibi otururdu. 38+3 te sezaryen oldum, karnım hiç inmedi. Oğlum baş gelişliydi, onda da 38+3 te sezaryen oldum onda da hiç inme olmadı. Şimdide aynı şekilde... hiç aşağıda taşımak nasıl olur, göbek nasıl iner bilmiyorum... hamilelik nasıl birşeyse kişiden kişiye değişiklikler olduğu gibi aynı kadının her hamileliği de birbirini tutmuyor.

Benim karnım neredeyse hiç belli olmuyor, benim çocuğun gelip gelmeyeceği de belli değil o zaman
Vesvese etmeyin hanımlar, doktorlar erken gelme ihtimallerinde zaten uyarıp, ciğer geliştirici filan yapıyorlar.

Ben oleyim o zaman.145 benim en dusuklerim arasinda.aclik bile bazen 200 oluyor.gebelikte cikti.yoktu onceden.insulin kullaniyom.
Allah korusun kız ben öleyim falan deme vanım benim zaten iinsülin direncim vardı zayıflıyordum zayıflarken hamile kaldım ve hamileliğimin başından beri hep dikkat ettim gözümün önünden pastalar börekler çikolatalar geçiyor ama yemiyorum yeseydim şuan benfe insülin başlıycaktım daha öncede söyledim dikkat et beslenmene bir de ben her yemekten sonra evde de olsam yürüyüş yapıyorum 10 dk iyi geliyor

Kız namazdaki eğilmeyi soruyo normal egilmeyi degl:)) namzda kim egilcek senin yerine:))))

Emire27xxx oturdugum yerden iyi oluyo yoksa egilemem hayatta:)
Şuan kendime çok güldüm:)))
Ama tek o mesajı okuyunca ayakkabı çorap giyememe konusu belirdi kafamda . :))) dur doğru dürüst bişey yazıyım :))

Benim karnım neredeyse hiç belli olmuyor, benim çocuğun gelip gelmeyeceği de belli değil o zaman
Vesvese etmeyin hanımlar, doktorlar erken gelme ihtimallerinde zaten uyarıp, ciğer geliştirici filan yapıyorlar.

Benim de şu bir haftada çıktı. Doktorum her insanın anatomisi farklı demişti. Karnımızın çabuk çıkmaması kesinlikle avantaj . bir haftada anladım :)

Emire27xxx pardon bi önceki mesajı yanlış anlamışım. Ayakkabı giyememekten bahsettiğini sandım kusura bakma. Eğilebildiğin kadar eğil hiç eğilemiyorsan hiç eğilme. Gözünle bile kılsan allah kabul eder inş. Kalbini bozma hiç

Benim de şu bir haftada çıktı. Doktorum her insanın anatomisi farklı demişti. Karnımızın çabuk çıkmaması kesinlikle avantaj . bir haftada anladım :)

Hem avantaj hem dezavantaj :) Kimse yer vermiyor toplu taşımada :)
Hala hamile kalmadan önceki kıyafetlerimi giyiyorum, şöyle bir hamile alışverişi yapamadım :) Lohusa geceliği-pijaması alayım diyorum, onlar bile normal pijamalarda oluyor, lohusa modelleri üzerimden dökülüyor:)
Bizim de olayımız buymuş :)

Evet toplu taşıma konusunda haklısın. Geçen otobüsteyim amcanın biri bindi gözümün içine bakıyo :) ayakta gidecek halde değildim napayım kalkamadım yani. Zaten şu hamilelikte araba kullanmayı öğrendim diyebilirim. Önceden aman nolcak giderim dolmuşla derdim korktuğuma, şimdi bildiğin şoför oldum çıktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…