- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Ödem tutuyor olabilir mi vücudun?? Onun da sepep olduğu bişey bu çünkü.günaydın kızlar :) bu iki gündür el eklemlerin feci acıyor gece kalktım yorganı üstüme çekemedim o derece yani. var mı el eklem ağrısı çeken? kalsiyumu mu arttırmak gerek? sabah akşam magnezyum alıyorum zaten.
Eğilecek birini buluyoruz :)))Namaz kılanlar ben eğilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz.
ben de öğretim görevlisiyim canım bizim personel söyledi bana gene bir araştırayım. iki sene çalışmayı düşünmüyorum valla.
Kız namazdaki eğilmeyi soruyo normal egilmeyi degl:)) namzda kim egilcek senin yerine:))))Eğilecek birini buluyoruz :)))
Sata göre 1,5-2 hafta geriydik. Geç döllenme diyip geçmiştik. Beklemiyordum bu kadar ara kapansın ama kapanmış hayret. Minik bi bebek çıkaracaksın dedi bana dr ben bi irkildim şahsen. Zaten sağa hiç yatamadım ki bebişten sonra. Sırt üstü en fazla. Şimdilerde otuyorur durumda yatıyorum desem yeri. Yere göğe sığamıyorum:)
Amin sağolasın. Ben kutu içinde alıyorum ocean marka. 2 aydır kullanmıyordum ye yeniden başlıycam bakalım. İki hafta sonrayı iple çekiyorum.
canım benim ne de gzl yazmışsın öyle:))) o bi günlük yazdıkların benim 4 günlük yiyeceklerimin toplamı valla:)))) bugün bi yumurta yedim kahvaltıda fazladan başım dönüyo. Ama yiycem. Biraz toparlanayım ceviz yiycem. Akşama da etli bişey düşüneyim. Çok zorlanıyorum ywrken. Balık hiç yemedim desem yeri. Pofffff...Kasık ağrılarına haxır olun bu arada. Gümbür gümbür geliyor:)
Not:satı takmadım hiç canım. Yani o bile tamamlamış kendini şaşırtıcı bi şekilde. Benim taktığım kilo. Ama dediklerinizin aynısını yapıcam:)
Benim şimdilik eğilememe gibi biseyim yok. Olsa oturarak kilarim canım. Ama tabure sandelye kullanmak doğru değilmiş. Tere oturarakNamaz kılanlar ben eğilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz.
Kızlar slm 26 haftalık geneyim bende aranıza geç katıldım sanırım
benimde karnım aşağıda. ama kaburgalarım da ağrıyo. bnm bebiş erkek. erken gelme belirtisi mi karnın aşağıda olması ?
Allah korusun kız ben öleyim falan deme vanım benim zaten iinsülin direncim vardı zayıflıyordum zayıflarken hamile kaldım ve hamileliğimin başından beri hep dikkat ettim gözümün önünden pastalar börekler çikolatalar geçiyor ama yemiyorum yeseydim şuan benfe insülin başlıycaktım daha öncede söyledim dikkat et beslenmene bir de ben her yemekten sonra evde de olsam yürüyüş yapıyorum 10 dk iyi geliyorBen oleyim o zaman.145 benim en dusuklerim arasinda.aclik bile bazen 200 oluyor.gebelikte cikti.yoktu onceden.insulin kullaniyom.
Şuan kendime çok güldüm:)))Kız namazdaki eğilmeyi soruyo normal egilmeyi degl:)) namzda kim egilcek senin yerine:))))
Emire27xxx oturdugum yerden iyi oluyo yoksa egilemem hayatta:)
Benim karnım neredeyse hiç belli olmuyor, benim çocuğun gelip gelmeyeceği de belli değil o zaman
Vesvese etmeyin hanımlar, doktorlar erken gelme ihtimallerinde zaten uyarıp, ciğer geliştirici filan yapıyorlar.
Benim de şu bir haftada çıktı. Doktorum her insanın anatomisi farklı demişti. Karnımızın çabuk çıkmaması kesinlikle avantaj . bir haftada anladım :)
Hem avantaj hem dezavantaj :) Kimse yer vermiyor toplu taşımada :)
Hala hamile kalmadan önceki kıyafetlerimi giyiyorum, şöyle bir hamile alışverişi yapamadım :) Lohusa geceliği-pijaması alayım diyorum, onlar bile normal pijamalarda oluyor, lohusa modelleri üzerimden dökülüyor:)
Bizim de olayımız buymuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?