Afiyet şifa olsunBenım doktorumda ne yapıp edip balık yiceksin, sana balık hapı vermicm demişti. Nitekim de ağzına balık sürmeyen ben kuzum için yedim durdum. Hiç aksatmadan günde 2-3 ceviz içide oluyor dediğin gibi.
Ben arabayı alınca git gel 90 dakika oluyor yol. Metroyla toplam yarım saat sürüyor, sabah-akşam eşim alıp bırakıyor, daha kolayıma geliyor.Evet toplu taşıma konusunda haklısın. Geçen otobüsteyim amcanın biri bindi gözümün içine bakıyo :) ayakta gidecek halde değildim napayım kalkamadım yani. Zaten şu hamilelikte araba kullanmayı öğrendim diyebilirim. Önceden aman nolcak giderim dolmuşla derdim korktuğuma, şimdi bildiğin şoför oldum çıktım :)
Ben arabayı alınca git gel 90 dakika oluyor yol. Metroyla toplam yarım saat sürüyor, sabah-akşam eşim alıp bırakıyor, daha kolayıma geliyor.
Ama şoförlük iyidir, bu çocuğun doktoru, gezmesi var, annelerden iyi şoför oluyor:)
Hiim sırtustu yatis onerilmiyor zaten.Sata göre 1,5-2 hafta geriydik. Geç döllenme diyip geçmiştik. Beklemiyordum bu kadar ara kapansın ama kapanmış hayret. Minik bi bebek çıkaracaksın dedi bana dr ben bi irkildim şahsen. Zaten sağa hiç yatamadım ki bebişten sonra. Sırt üstü en fazla. Şimdilerde otuyorur durumda yatıyorum desem yeri. Yere göğe sığamıyorum:)
Amin sağolasın. Ben kutu içinde alıyorum ocean marka. 2 aydır kullanmıyordum ye yeniden başlıycam bakalım. İki hafta sonrayı iple çekiyorum.
canım benim ne de gzl yazmışsın öyle:))) o bi günlük yazdıkların benim 4 günlük yiyeceklerimin toplamı valla:)))) bugün bi yumurta yedim kahvaltıda fazladan başım dönüyo. Ama yiycem. Biraz toparlanayım ceviz yiycem. Akşama da etli bişey düşüneyim. Çok zorlanıyorum ywrken. Balık hiç yemedim desem yeri. Pofffff...Kasık ağrılarına haxır olun bu arada. Gümbür gümbür geliyor:)
Not:satı takmadım hiç canım. Yani o bile tamamlamış kendini şaşırtıcı bi şekilde. Benim taktığım kilo. Ama dediklerinizin aynısını yapıcam:)
Sanırım ellerim ödem tuttu yüzüğümü çıkardım sıkıyor artık.Ödem tutuyor olabilir mi vücudun?? Onun da sepep olduğu bişey bu çünkü.
2500 mu. O kolay ya ona ulaşırız inş :))) 3 aşağı olmasa diye düşünüyordum ben. Çok da kasmıyım o vakit ben. Sabah yumurta yedim de Hala başım dönüyo ne yumurtaymış. Bebişin için çok üzüldüm şimdi. Ama bence dengeler o kiloyu. Hiç bi bebek duymadım ki doğuma yaklaştıkça kilo tolöre edememiş. Gerçekten teselli olsun diye söylemiyorum :)Hiim sırtustu yatis onerilmiyor zaten.
Ocean markanin jelatini bitkisel bildigim kadariyla.
Masallah bebise ve siz tatli annise.ikiniz birlikte herseyi basarirsiniz zaten.
Benim dr.iri bebege karsi.en ideali 2500 gr la dovum diyor. Dogunca zaten kilo aliyorlar.diyorda benim bebis sekerden dolayi onden gidiyor.bakalim cuma dunu ne diyecek
Bu arada dün sağlık ocağı kontrolüne gittim,doktorumu şikayet ettim oradaki doktora bir daha beni 5 hafta sonra çağırdı diye.aslında çok anormal değil,haftaların sıklaşması 32 den sonra oluyor kafana takma dedi.tahlildeki şeker sonucum da normal çıkınca, başka doktora gitmekten vazgeçtim..
kanım 10.9 olmuş,doktor baya düşük dedi ama sınırın altına düşmemişim niye öyle dedi ki..sizinkiler nasıl?
Özellikleseninbenimgibi seninkini merak ediyorum,romatizmal rahatsızlıklar da kansızlığı tetikler diye belirtti doktor. Ki gerçekten hamile kalmadan bile ben kanımın 12 ye çıktığını bilmem
Bebeğinize sağlıkla kavuşun. Belli ki ehil ellerde, işini bilen doktorlar var yanınızda. İyi düşünün, iyi olur umarım. Şimdiden geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar, dün hastaneye yatışım yapıldı , muhtemelen 30. Hafta pazartesi oluyor alacaklar bebeği. Önümüzdeki günlerde belli olur tam tarih, Allah sonumuzu güzel eder inşallah 1000 g olmuş 1 -2 hafta geriden geliyor inşallah küvez olayını sağlıklı atlatırız , yenidoğan uzmanı 1000 g doğarsa 870 e düşer kilosu iki haftada tekrar 1000 g a çıkar, 1700 1800 g olunca bir sağlık problemi yoksa taburcu ederiz dedi. Günlük 10 g alıyorlarmış ,en az 50 gün kalırmış küvezde . Tedirginim nasıl olacak bilmiyorum , rabbim hayırlısını nasip etsin, inşallah hepimiz sağlıklı olarak kavuşuruz yavrularımıza.
Zeynosrkn84 ne diyeceğimi bilemiyorum , yavrun size şafaatçi, allahım sabır versin , istediğin zamanda Yen'i bir evlat nasip eder inşallah rabbim .
Arkadaşlar merhaba bugün kontrolümüz var dua edin insallah bir problemimiz yokturr ... Doktora sormamı istediğiniz birşey varsa yazın :) ulaşamayanlar için
Kaldı 13 gün:) 13 yumurta daha yiycem yani. Doğsa da kendisine yedirsem yaw:) tosbağam sabaha kadar tepindi. Protein işe yaradı galiba:)))))))))))))Balığı bende yemedim yalan yok ama kokudan dolayı yiyemedim en son 7 haftalıkken yemiştim, kusmaya başlayınca yiyemedim, neyse sen kırmızı ete ve süt ürünlerine yüklen, bak bidahaki gidişine bıdık gibi olcak tosban :)
kuzum senin bebeğinin cinsiyeti ve ismi ne kusura bakma kaynaklarda bulamadım :)Allah korusun kız ben öleyim falan deme vanım benim zaten iinsülin direncim vardı zayıflıyordum zayıflarken hamile kaldım ve hamileliğimin başından beri hep dikkat ettim gözümün önünden pastalar börekler çikolatalar geçiyor ama yemiyorum yeseydim şuan benfe insülin başlıycaktım daha öncede söyledim dikkat et beslenmene bir de ben her yemekten sonra evde de olsam yürüyüş yapıyorum 10 dk iyi geliyor
yesinler onun tepinen ayaklarınıKaldı 13 gün:) 13 yumurta daha yiycem yani. Doğsa da kendisine yedirsem yaw:) tosbağam sabaha kadar tepindi. Protein işe yaradı galiba:)))))))))))))
Canım Rabbim bebeğine de sana da şifa versin. inşallah her şey yolunda gider. Dualarım seninle.Merhaba arkadaşlar, dün hastaneye yatışım yapıldı , muhtemelen 30. Hafta pazartesi oluyor alacaklar bebeği. Önümüzdeki günlerde belli olur tam tarih, Allah sonumuzu güzel eder inşallah 1000 g olmuş 1 -2 hafta geriden geliyor inşallah küvez olayını sağlıklı atlatırız , yenidoğan uzmanı 1000 g doğarsa 870 e düşer kilosu iki haftada tekrar 1000 g a çıkar, 1700 1800 g olunca bir sağlık problemi yoksa taburcu ederiz dedi. Günlük 10 g alıyorlarmış ,en az 50 gün kalırmış küvezde . Tedirginim nasıl olacak bilmiyorum , rabbim hayırlısını nasip etsin, inşallah hepimiz sağlıklı olarak kavuşuruz yavrularımıza.
Zeynosrkn84 ne diyeceğimi bilemiyorum , yavrun size şafaatçi, allahım sabır versin , istediğin zamanda Yen'i bir evlat nasip eder inşallah rabbim .
bişi dicem sen yumurta yada protein yiyince başınmı dönüyo ?2500 mu. O kolay ya ona ulaşırız inş :))) 3 aşağı olmasa diye düşünüyordum ben. Çok da kasmıyım o vakit ben. Sabah yumurta yedim de Hala başım dönüyo ne yumurtaymış. Bebişin için çok üzüldüm şimdi. Ama bence dengeler o kiloyu. Hiç bi bebek duymadım ki doğuma yaklaştıkça kilo tolöre edememiş. Gerçekten teselli olsun diye söylemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?