2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benım doktorumda ne yapıp edip balık yiceksin, sana balık hapı vermicm demişti. Nitekim de ağzına balık sürmeyen ben kuzum için yedim durdum. Hiç aksatmadan günde 2-3 ceviz içide oluyor dediğin gibi.
Afiyet şifa olsun

Kızlar sol tarafına inceden anlık agrı giriyo sürekli değil ama bir iki defa bu gün oldu ilk defa yalancı kasılmamı acaba vücut kendini hazırlamak için yapıyo olabilirmi endişelenicek gibi değil ama elimdede değil bi sorym size dedim

Ben arabayı alınca git gel 90 dakika oluyor yol. Metroyla toplam yarım saat sürüyor, sabah-akşam eşim alıp bırakıyor, daha kolayıma geliyor.
Ama şoförlük iyidir, bu çocuğun doktoru, gezmesi var, annelerden iyi şoför oluyor:)

İstanbulda yaşamak zor gerçekten. Ben istanbulda olmadığım için gittiğim yerler en fazla 10 dakika sürüyor. Neyse şoförlüğüm de gelişmiş oldu manayla

Hiim sırtustu yatis onerilmiyor zaten.
Ocean markanin jelatini bitkisel bildigim kadariyla.
Masallah bebise ve siz tatli annise.ikiniz birlikte herseyi basarirsiniz zaten.
Benim dr.iri bebege karsi.en ideali 2500 gr la dovum diyor. Dogunca zaten kilo aliyorlar.diyorda benim bebis sekerden dolayi onden gidiyor.bakalim cuma dunu ne diyecek

Hayırlı günler kızlar..artık işyerinde yasak kk ya girmek,telefondan da çok zor oluyor..okuyorum ama yazamıyorum bi türlü..

karnın aşağıda olmasından bahsetmişsiniz,bi önceki kontrolüme gitmeye yakın bana da biri aşağıda erken Doğum olabilir diyip korkuttu.doktoruma sorduğumda her bireyin kas yapısı farklıdır,kimisi bebeği yukarı doğru çeker kimisi kaşlarından dolayı çekemez dedi..o günden beri takmıyorum..
namaz konusunda da karnımın baya büyümesine rağmen ben şimdilik eğilme de sıkıntı yaşamıyorum,ama sıkıntısı olanlar oturarak kılabilir.

Bu arada dün sağlık ocağı kontrolüne gittim,doktorumu şikayet ettim oradaki doktora bir daha beni 5 hafta sonra çağırdı diye.aslında çok anormal değil,haftaların sıklaşması 32 den sonra oluyor kafana takma dedi.tahlildeki şeker sonucum da normal çıkınca, başka doktora gitmekten vazgeçtim..
kanım 10.9 olmuş,doktor baya düşük dedi ama sınırın altına düşmemişim niye öyle dedi ki..sizinkiler nasıl?
Özellikle seninbenimgibi seninkini merak ediyorum,romatizmal rahatsızlıklar da kansızlığı tetikler diye belirtti doktor. Ki gerçekten hamile kalmadan bile ben kanımın 12 ye çıktığını bilmem

Merhaba arkadaşlar, dün hastaneye yatışım yapıldı , muhtemelen 30. Hafta pazartesi oluyor alacaklar bebeği. Önümüzdeki günlerde belli olur tam tarih, Allah sonumuzu güzel eder inşallah 1000 g olmuş 1 -2 hafta geriden geliyor inşallah küvez olayını sağlıklı atlatırız , yenidoğan uzmanı 1000 g doğarsa 870 e düşer kilosu iki haftada tekrar 1000 g a çıkar, 1700 1800 g olunca bir sağlık problemi yoksa taburcu ederiz dedi. Günlük 10 g alıyorlarmış ,en az 50 gün kalırmış küvezde . Tedirginim nasıl olacak bilmiyorum , rabbim hayırlısını nasip etsin, inşallah hepimiz sağlıklı olarak kavuşuruz yavrularımıza.

Zeynosrkn84 ne diyeceğimi bilemiyorum , yavrun size şafaatçi, allahım sabır versin , istediğin zamanda Yen'i bir evlat nasip eder inşallah rabbim .

2500 mu. O kolay ya ona ulaşırız inş :))) 3 aşağı olmasa diye düşünüyordum ben. Çok da kasmıyım o vakit ben. Sabah yumurta yedim de Hala başım dönüyo ne yumurtaymış. Bebişin için çok üzüldüm şimdi. Ama bence dengeler o kiloyu. Hiç bi bebek duymadım ki doğuma yaklaştıkça kilo tolöre edememiş. Gerçekten teselli olsun diye söylemiyorum :)

Benim kansızlığım romatizmadan önce vardı. Pekmezle geçirmiştim. Hamilelikte de 16. Haftada demir hapı başlattı, hala kullanıyorum. Kan değerim normal, deöir depom alt sınırın altında çıkmıştı.Her sabah da aç karna 2 kaşık pekmez yiyorum.
Sadece geçen ay kanım yükselmişti, doktor da demie hapını gün aşırıya düşürdü iki hafta kadar. O iki hafta pekmezi de bıraktım. Normale döndü değer. Yine ilacı da pekmezi de hergün kullanmaya devam ediyorum.
Romarizmayla alakasını bilmiyorum ama ilk 4 ayım hergün ağrılardan ağlamakla geçmişti. Şimdi eskiye göre iyiyim, ara sıra oluyo yine de çok sık değil.
Bu arada şekerin çıkmamasına da sevindim..

Bebeğinize sağlıkla kavuşun. Belli ki ehil ellerde, işini bilen doktorlar var yanınızda. İyi düşünün, iyi olur umarım. Şimdiden geçmiş olsun.

Doktoruma sordum yazdıgım gibi durumlar çok normalmiş kızlar sizlerdede olursa endişelenmeyin

Kaldı 13 gün:) 13 yumurta daha yiycem yani. Doğsa da kendisine yedirsem yaw:) tosbağam sabaha kadar tepindi. Protein işe yaradı galiba:)))))))))))))

Mcrhelena..................Erkek.....................isim........................32.Hafta 8 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE........................32. Hafta 8 kg
Bihter34......................Erkek...................isim..........................32.Hafta 11 kg
M123S........................Erkek.....................GİRAY...................31.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF................31.Hafta 10 kg
Nursecm....................Erkek.....................AKİF EMRE..........29.Hafta 8 kg
Cgdmkrks....................Erkek..................AHMET POYRAZ......29.Hafta 12 kg
Orangurann................Erkek...................SARP.........................28. Hafta 8 kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN.....................58kg-64kg

Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA..........................32. Hafta 10 kg
Frkzhd.........................Kız........................isim..............................30.Hafta 6 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA..............................30.Hafta 14 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.............................29.Hafta 4 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA......................29. Hafta 10 kg
Lilithic..........................Kız......................isim...............................29.Hafta 11 kg
Mavi_dem....................Kız........................isim.............................29.Hafta 8 kg
Feeeeminist...............................................isim..............................29. Hafta 1 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA.............................57kg-63kg
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL.............47kg-57kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN...................54kg-60kg
Lucccck........................Kız........................isim ............................63kg-70kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Monomit.......................Kız........................DERİN
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA

kuzum senin bebeğinin cinsiyeti ve ismi ne kusura bakma kaynaklarda bulamadım :)

Canım Rabbim bebeğine de sana da şifa versin. inşallah her şey yolunda gider. Dualarım seninle.

bişi dicem sen yumurta yada protein yiyince başınmı dönüyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…